ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Burak 'ın 1,90 a yakın boyu var. Acaba yükselme kabiliyeti mi yok. Havada topa yön verme kabiliyeti mi yok, düşünmekten kafayı sıyıracağım şimdi.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Arkadaşlar sizde maçta hiçbirşeyi beğenmemissiniz sadece gol atamadık okadar

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 Ekim

yaw arkadas bu baros bugun sahadaki 3 forvettende kotu oynarsa ben birdaha futbol falan izlemem,baros cakal gibi futbolcu bugunki o acemi hakemle kedi fare gibi oynar penaltiyi kapar kirmiziyi cikarttirirdi net.

Bugun barosu bende gormek isterdim sahada. İlerdekerden daha fazla is yaoacagi kesindi. Akillanmadimi bu adam bir sans ver yani. Elmander girecegine baros girsin al yanina oturt ici icini yiyordur adamin. Yada elmander baros ikisi birden girsin. Buraktan daha mi kotu baros ki?

Sow değil Niang olsun senin hatırına. Demek istediğim; ucuz bek alınır, ucuz defans alınır, hadi ucuz kanatta alınır da forvetin ucuzu alınır mı yahu kanser eder adamı. Forvet dediğine vereceksin 20 milyonu yılan gibi sokacak karşı defansı.
Niang'a lafim yok ,Demba Ba da eyidir

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv |

Topu ayağımızda tutacak kalite yok, anamızın liginde oynamıyoruz. Bu seviyede rakipleri şaşırtmak için topu çabuk çevirmeliyiz. Yoksa rakip bizim oyunu çok kolay tahmin edebiliyor.

budur iste, bizim soldan topu göstere göstere saga,a ydina atana kadar cok iyi izledim, braga o kadar rahat hareket etti ki, o kadar iyi kapatti ki, daha top selcuka gelirken, aydininin ynaina adam yola cikmis gidiyordu.

yav tamam bizim forvetleri begenmezsen sen bilirsin de Sow nedir , adam nazik poposunu kaldiramiyor

Sow bizim bütün forvetlerden kat kat kaliteli. Cl standardında bir forvet ayrıca. Fenerde sen hangi oyuncunun iyi oynadığını gördün, kötü takımda tek başına ne yapacak adam. Futboldan gram anlamıyormuş gibi yorum yapıyorsunuz.

Kanat sorunu var...

Forvet sorunu var...

simdi ozetini izliyorum diger maclarin

tamam anladim.

ama renktas ozeti izleyip yorum yapmak biraz dogru olmaz bence :) ne bileyim ya ben hala inaniyorum takima.bu kadroyla bile cika bileriz gruptan. bu gruptan cikamamak gercekten uzucu olur

Melo - Selçuk ikilisi çok formsuz.Birde üstüne cl de 2 forvet ile oynuyoruz , mağlubiyete davetiye çıkarıyoruz.

Lig başından beri süper oynamış olsalardı sonra cl de iyi bir performans beklenebilirdi belki ama şimdi bizim ligimizde bile beklediğimiz performansı veremeyen Melo-Selçuk'un cl de birden eski günlerine dönmesini mi bekliyor Fatih hoca anlamıyorum.Yani ligde oynayamıyorlar cl de birden coşacaklar mı , mümkün değil.

Melo kötü olduğunda Selçuk etkileniyor diyebilirsiniz , doğrudur ama şimdiye kadar ligde Yekta'ya şans verilmemesi de tek forvetli sistemlerin denenmemesi de büyük hatadır bana göre.

Arkadaşlar sizde maçta hiçbirşeyi beğenmemissiniz sadece gol atamadık okadar

Adamlar gol attı kapandı.Bundan dolayı yaptığımız baskıyla mı övünelim renktaş ?

Niang'a lafim yok ,Demba Ba da eyidir

Kıyacaksın paraya forvet alırken. İsmi de olacak cismi de. 1 sene gol kralı oldu diye adam alınır mı? Tamam alırsın, niye alırsın? 60-70dk da oyuna girsin biraz iş yapsın diye.

Bu arada bizde MElo ve Selçuk uzun veya kısa çok iyi paslar atıyorlar, tapıyoruz. Braga'nın bile çoğu oyuncusu böyle paslar atabiliyor :)

Sow değil Niang olsun senin hatırına. Demek istediğim; ucuz bek alınır, ucuz defans alınır, hadi ucuz kanatta alınır da forvetin ucuzu alınır mı yahu kanser eder adamı. Forvet dediğine vereceksin 20 milyonu yılan gibi sokacak karşı defansı.

Alex dedin Sow dedin bir kac gün öncede durmadan böyle seyler dedin.

?

yav tamam bizim forvetleri begenmezsen sen bilirsin de Sow nedir , adam nazik poposunu kaldiramiyor

Sow, Türkiye'nin en iyi Avrupa'nın sayılı forvetleri arasındadır.

Siz Elmander'i izleye izleye santrafor neye benziyor unutmuşsunuz galiba.

Sow bizim bütün forvetlerden kat kat kaliteli. Cl standardında bir forvet ayrıca. Fenerde sen hangi oyuncunun iyi oynadığını gördün, kötü takımda tek başına ne yapacak adam. Futboldan gram anlamıyormuş gibi yorum yapıyorsunuz.
Sow agir bir adam

Burak 'ın 1,90 a yakın boyu var. Acaba yükselme kabiliyeti mi yok. Havada topa yön verme kabiliyeti mi yok, düşünmekten kafayı sıyıracağım şimdi.

buraki ilk efa izlemis gibi yorumlar yapma ikidr yahu

burakin en olumsuz yönlerini say deseler

1: top kontrolu sifir

2: kafa vuruslari sifir

Geri
Üst Alt