ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

ben gecen sene maçları seyrederken gol yemeyi aklımdan bile gecirmiyordum,bu sene her maç gol yemekten korkuyorum:SS:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Şenol güneş Süper ligde iyi değil fakat, Şp'de iyi taktik yapmıştı.

Buna kesinlikle katılıyorum.Fakat adam gibi kaliyeli forvet oyuncularıylada çok güzel çift forvetli sistemle oynanır.Forvetin biri daha çok on numara gibi Selçuk ve Meloya yakın gezgin oynar.Top saklaması,oyun bilgisi ve zekası iyi olur çok rahat oynar.İleridede tam bir golcü olduğuu zaman sıkıntı çekmezsin.

Yahu top Selçuğa geliyor topu kanata atıyor ya geri geliyor yada kaptırılıyor.(sol,sağ farketmiyor)Zaten forvetlerin kollektif,pas oyunlarıyla,istemeleriye alakaları yok Selçuk ve Melo orada resmen kendi kendilerine debreşiyorlar.

elmander-burak-umut-baros, bunlardan hic ama hic biri top kontrolu iyi olan, top tutabilen forvet degil.

elmander ilk geldigi 10-15 mac biraz iyi idi, ama sonra bi düsüse gecti, su anda top kontrol oalyind aumuttan bile beter.

umut ve burakin her zaman en büyük eksigi top kontroluydu

baros özellikle son 2 senede top ezme ustasi oldu, adam yakindaki arkadasina pas atamaz hale geldi.

bizim forvette topla iyi olan, top kontrol edebilen, top tutabilen, azda top sürebilen biri olsa, hem göbekteki ikili icin, hem kanatlardaki adamlar icin büyük avantaj olurdu, nefes alabilirlerdi en azindan.

bu yuzden diyorum, sen hem topla sifir olan 2 forvet koy, hem kanatlara 4-3-3 adamlarini koy ve sonra göbege formsuz melo ve garibim selcuku koy, sonra gel bu ikiliden hem defans bekle, hem ofans , mümkün degil ki..

bu yüzden diyorum, ortada en az 3 tane adam olmali, ilerdekilerini istedigin gibi yerlestir sahada, ama yeterki ortada 3 tane pas yapmayi bilen, top tutmayi bilen, rakip yari sahada top yapicak 3 tane adam olsun. biri sol icte, biri sag icte, biride tam ortada. En azindan daha saglam pas yaparsin, en azindan daha etkili pas yaparsin, en azindna kontrollu oynarsin, en azindan daha rahat defans yaparsin.

Hala Burak diyenler var :( Arkadaş adam yeteneksiz işte. Bir de üstüne bencil.. Daha sezon başlamadan demiştim, her hafta diyorum: Burak ve Melo seneyi geçiştirmek için alındı, öylesine futbolcular. Üstüne bir de sol bek yok, tamam gel de maç kazan..

Maçın özeti : Burak şut vurmayıp pas verse skor 1-1 di. O moralle maçın sonuna kadar 2. gölüde atabilirdik.

Maçın özeti : Burak şut vurmayıp pas verse skor 1-1 di. O moralle maçın sonuna kadar 2. gölüde atabilirdik.

ben orda buraka neden pas vermedin diye kizmam, ben asil umuta neden sut cekmek yerine sacma sapan pas verdin diye kizarim.

umut orda o sutu cekse, goldü.

Burak iyi defams oyuncularına karşı oynamada tecrübesiz. Bir kaç maç sonra daha iyi olacaktır.

elmander-burak-umut-baros, bunlardan hic ama hic biri top kontrolu iyi olan, top tutabilen forvet degil.

elmander ilk geldigi 10-15 mac biraz iyi idi, ama sonra bi düsüse gecti, su anda top kontrol oalyind aumuttan bile beter.

umut ve burakin her zaman en büyük eksigi top kontroluydu

baros özellikle son 2 senede top ezme ustasi oldu, adam yakindaki arkadasina pas atamaz hale geldi.

bizim forvette topla iyi olan, top kontrol edebilen, top tutabilen, azda top sürebilen biri olsa, hem göbekteki ikili icin, hem kanatlardaki adamlar icin büyük avantaj olurdu, nefes alabilirlerdi en azindan.

bu yuzden diyorum, sen hem topla sifir olan 2 forvet koy, hem kanatlara 4-3-3 adamlarini koy ve sonra göbege formsuz melo ve garibim selcuku koy, sonra gel bu ikiliden hem defans bekle, hem ofans , mümkün degil ki..

bu yüzden diyorum, ortada en az 3 tane adam olmali, ilerdekilerini istedigin gibi yerlestir sahada, ama yeterki ortada 3 tane pas yapmayi bilen, top tutmayi bilen, rakip yari sahada top yapicak 3 tane adam olsun. biri sol icte, biri sag icte, biride tam ortada. En azindan daha saglam pas yaparsin, en azindan daha etkili pas yaparsin, en azindna kontrollu oynarsin, en azindan daha rahat defans yaparsin.

Kısaca Arif Erdem.

ben orda buraka neden pas vermedin diye kizmam, ben asil umuta neden sut cekmek yerine sacma sapan pas verdin diye kizarim.

umut orda o sutu cekse, goldü.

Umut en azından çalışılmış birşeyi denedi verkaça girdi. Burak ise CL düzeyindeki bir maçta kolay olanı yapacağına gitti şut vurdu. Karşında Karabüksporun kalecisi yokki o şutu içeri alsın.

Burak iyi defams oyuncularına karşı oynamada tecrübesiz. Bir kaç maç sonra daha iyi olacaktır.

Hocam biz zaten kadro olarak tecrubesiziz Burak ne yapsın :) .

Kuralar çekildiğinde sadece kağıt üzerinde gruptan cıkar gözüküyorduk ama en basından söylemiştim. 10 numara olmadan bu gruptan cıkmamız cok düşük ihtimal. Biliyorum sorun sadece 10 numaramı diyenler olacak ama 10 numaramız olsaydı şu 2 mactan en kötü 4 puan cıkarmıstık.

Bizim Cl'de istenilen seviyeye gelmemiz için tecrube lazım. Bunun içinde zaman lazım.

Hala Burak diyenler var :( Arkadaş adam yeteneksiz işte. Bir de üstüne bencil.. Daha sezon başlamadan demiştim, her hafta diyorum: Burak ve Melo seneyi geçiştirmek için alındı, öylesine futbolcular. Üstüne bir de sol bek yok, tamam gel de maç kazan..

yeteneksiz demeyelim. yetenekleri kısıtlı diyelim. melonun nesi öylesine futbolcuymuş. şu anda iyi durumda degil. geç gelmesinin nedenide yönetimin biraz daha az vereyim diye sezon başına yetiştirememsiidir. geçen sene meloyu hiçmi izlemdin birader. tamam eleştirelimde abartmayalım.

ee ben ne diyorum?

ben bu sene taa kasimpasa macindan beri zorlaniyoruz, bu sene iyi oynadigimiz 1 mac bile yok diyorum.

bugunde takim olarak coskulu, istekli, heycanli bir Galatasaray olmasina ragmen sahada, hic ama hicbirsey yapamadik futbol adina.

rakip bize top oynamadan geldi, 2 tane atti 3 puani alip gitti.

baktim herkes buraka laf sokuyor, bende dedim ki, ne burak, nede amrabat, nede bir baskasi, bosuna onlara simdi laf atmayi bu mac yuzunden

eger sadece bir burak, yada bir amrabat kotu oynasaydi, ok derdim ama bugun muslera ve birazda dany ile ebue haric, herkes ama herkes rezil idi.

hele hele orta sahamiz ve forvetlerimiz, hepsi rezil oynadi.

emreden basla, sonra giren aydin

buraktan basla,, elmander

cok guvendigimiz selcuktan basla, meloya kadar.

eger herkes dökülüyorsa, burda bir sorun var demektir diyorum sana, sorunda oynadigimiz futbol anlayisi, yada oynadigimit sistem, yada hocanin futbol felsefesi, ne diceksen de buna iste.

muslera, ebue, melo ve selcukun yanina daha üstzey 3-4 adam biz yakin zamanda asla koyamayiz zaten.

baskani dinlemedin sanirim, daha 3 gun önce 2014 senesine kadar cimri olacagiz, 2014 senesine kadar kazasiz, belasiz su dönemden cikmak amacimiz, baska hicbirsey düsünmüyoruz.

2014 den sonra ancak nefes alicagiz diyor senin baskanin.

hal böyle ise, tabiki avrupada 10 verip birini almak yerine, gider 5 verir buraki alir

hal böyle ise, tabiki suareze, shaqiriye toplam 25 vermek yerine, gider 15 amrabati alir.

abartmaya gerek yok, ben bu sene zaten cl de cok sey beklemiyordum ama bana koyan su gruptan bu kadro ile cok kolay bir sekilde cikmak varken, hocanin fantazi isler deneyip, ölümüne ofans diyip, kaybettirdigi 3 puan.

bugun sIkIci, temposuz ama kontrollu, az ama öz atak yapan bir takim olsa sahada, braga sabaha kadar oynasin, gol atamazdi bize, en kötü beraberlik alirdik, büyük ihtimal gol bulup, alirdik maci, cunku erken gol bulmasa, braga atak yapardi, ilk maci kaybettigi icin.

Hepsine katılırım fakat başkan ve yönetimi ne olur savunmayın.Bu transferdeki başarısızlığın parayla falan alakası yok.Ve şu durumda bile şu klüp çok rahat üst düzey iki tane kaliteli oyuncu alabiliridi.

Umut en azından çalışılmış birşeyi denedi verkaça girdi. Burak ise CL düzeyindeki bir maçta kolay olanı yapacağına gitti şut vurdu. Karşında Karabüksporun kalecisi yokki o şutu içeri alsın.

alakasi yok, orda kacirmaktan korktugu icin, yada arkamda biri olabilir, ben sut cekmeden beni rahatsiz eder, kaciririm diye korktugu icin pas vermeyi tercih etti

oysa mac bir ofrvetin orda yapicagi is top gelir gelmez alip kaleyi görmek olmali.

ha, 2-0 önde olursun, o zaman yaparsin, ama su durumda umut orda golü düsünmeliydi

Sonuç da en kötü şans yanımızda olsa 6 puan da çıkarabilirdik.Tabii ki bunların arkasına sığınmıyoruz.Daha çok ekmek yememiz lazım.Ama kalan maçların üstesinden gelebilecek kapasitedeyiz.Eksiğimiz ne olursa olsun.İnşallah gruptan çıkarız.Çıkarsak bu sene Avrupa'da başarılı olmuş sayılırız.Tecrübemiz de tavan yapmış olur.

Arkadaslar, hala iyi oynadik diyenleriniz var. Biz iyi oynamiyoruz. Sezon basindan beri iyi oynamiyoruz. Biz 3. noktada hic efektif olamiyoruz. Defasnsimiz yol gecen hani. Orta sahada yana geriye bolca pas yapip top kullanma ve pas yuzdesi lehimize gosteriliyor diye yanilgiya dusenler var. Cok eksik oynuyoruz. Bu Galatasaray'i izlemek eziyet gibi bir sey. Gecen sezon Liverpool, Inter maclarindan ve hatta Real Madrid macinin ilk 20 dakikasindan gecen sezon ki takimin ne olacagi belliydi. Rakibi isiriyorduk. Simdi ise ne yapacagini bilmeden tavsan gibi zipliyor bazi oyuncular.

Transfer politikamizi begenmemistim, hala da begenmiyorum. Dusunsenize Sampiyonlar Ligine gidiyoruz, hem de 6 sene sonra gidiyoruz ve 11'imizde Eboue disinda tek bir Sampiyonlar Ligi tecrubesi olan futbolcu yok. Biz ise oyuncularina hayatta etmeyecek rakamlar cikaran kurnaz Anadolu kuluolerine bolca prim yaptirdik.

Dikkatinizi cekerim; "Yabanci liglerden yaptigimiz tek yabanci transferi 35'lik Cris". Ve gerisi Anadolu'dan yapilmis yabanci transferleri ise varin gerisini siz dusunun.

Mumkunse elde hangileri kaldiysa gecen sezon ki kadronun hucum hatti olabildigince sahaya surulsun. Ben o rakibi darma dagin eden Galatasaray'i istiyorum.

Engin-----Melo----Selcuk-----Emre

---------Baros---Elmander----------

Digerleri bunlardan iyiyse formayi catir catir kaparlar.

alakasi yok, orda kacirmaktan korktugu icin, yada arkamda biri olabilir, ben sut cekmeden beni rahatsiz eder, kaciririm diye korktugu icin pas vermeyi tercih etti

oysa mac bir ofrvetin orda yapicagi is top gelir gelmez alip kaleyi görmek olmali.

ha, 2-0 önde olursun, o zaman yaparsin, ama su durumda umut orda golü düsünmeliydi

Umutun o pozisyonu benim için küçük bir detayda olsa Galatasarayda ilk 11 oyuncusu olamayacağının göstergesidir.

Geri
Üst Alt