ee ben ne diyorum?
ben bu sene taa kasimpasa macindan beri zorlaniyoruz, bu sene iyi oynadigimiz 1 mac bile yok diyorum.
bugunde takim olarak coskulu, istekli, heycanli bir Galatasaray olmasina ragmen sahada, hic ama hicbirsey yapamadik futbol adina.
rakip bize top oynamadan geldi, 2 tane atti 3 puani alip gitti.
baktim herkes buraka laf sokuyor, bende dedim ki, ne burak, nede amrabat, nede bir baskasi, bosuna onlara simdi laf atmayi bu mac yuzunden
eger sadece bir burak, yada bir amrabat kotu oynasaydi, ok derdim ama bugun muslera ve birazda dany ile ebue haric, herkes ama herkes rezil idi.
hele hele orta sahamiz ve forvetlerimiz, hepsi rezil oynadi.
emreden basla, sonra giren aydin
buraktan basla,, elmander
cok guvendigimiz selcuktan basla, meloya kadar.
eger herkes dökülüyorsa, burda bir sorun var demektir diyorum sana, sorunda oynadigimiz futbol anlayisi, yada oynadigimit sistem, yada hocanin futbol felsefesi, ne diceksen de buna iste.
muslera, ebue, melo ve selcukun yanina daha üstzey 3-4 adam biz yakin zamanda asla koyamayiz zaten.
baskani dinlemedin sanirim, daha 3 gun önce 2014 senesine kadar cimri olacagiz, 2014 senesine kadar kazasiz, belasiz su dönemden cikmak amacimiz, baska hicbirsey düsünmüyoruz.
2014 den sonra ancak nefes alicagiz diyor senin baskanin.
hal böyle ise, tabiki avrupada 10 verip birini almak yerine, gider 5 verir buraki alir
hal böyle ise, tabiki suareze, shaqiriye toplam 25 vermek yerine, gider 15 amrabati alir.
abartmaya gerek yok, ben bu sene zaten cl de cok sey beklemiyordum ama bana koyan su gruptan bu kadro ile cok kolay bir sekilde cikmak varken, hocanin fantazi isler deneyip, ölümüne ofans diyip, kaybettirdigi 3 puan.
bugun sIkIci, temposuz ama kontrollu, az ama öz atak yapan bir takim olsa sahada, braga sabaha kadar oynasin, gol atamazdi bize, en kötü beraberlik alirdik, büyük ihtimal gol bulup, alirdik maci, cunku erken gol bulmasa, braga atak yapardi, ilk maci kaybettigi icin.