ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Demin pes 13 te Braga ile maç yaptım.Maçın başında Semih kırmızı gördü çektim Crisi savunmaya,[FONT=Verdana, sans-serif] ileride de Burakı tek bıraktım.Dakika 70 gibi Selçuk saldı zehiri araya Burak ile öne geçtim.Son dakikalarda ha bitti ha bitecek derken Musleranın hatasıyla gol yedim maç berabere bitti.Lan inşallah yarın bu senaryo gerçekleşmez [/FONT]:o:lol::lol::lol::D

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

babam sırf maç için izin almış işyerinden,adam 2 maçtır izinle geçiriyor.

Demin pes 13 te Braga ile maç yaptım.Maçın başında Semih kırmızı gördü çektim Crisi savunmaya,[FONT=Verdana, sans-serif] ileride de Burakı tek bıraktım.Dakika 70 gibi Selçuk saldı zehiri araya Burak ile öne geçtim.Son dakikalarda ha bitti ha bitecek derken Musleranın hatasıyla gol yedim maç berabere bitti.Lan inşallah yarın bu senaryo gerçekleşmez [/FONT]:o:lol::lol::lol::D

Insc.Yoksa forumdan aforoz edileceksin :asd:

icimde kötü bir his var :mad:

Bir şekilde kazanmalıyız maçı.

Demin pes 13 te Braga ile maç yaptım.Maçın başında Semih kırmızı gördü çektim Crisi savunmaya, ileride de Burakı tek bıraktım.Dakika 70 gibi Selçuk saldı zehiri araya Burak ile öne geçtim.Son dakikalarda ha bitti ha bitecek derken Musleranın hatasıyla gol yedim maç berabere bitti.Lan inşallah yarın bu senaryo gerçekleşmez :o:lol::lol::lol::D

Öne gecersek o senaryo gerçekleşmez merak etme :) .Çünkü öne gectiğimiz an rakip emniyetsiz oynayacağından macı koparabiliriz. Fakat ilk golü yersek mac cok zora girer. Duran toplar haricinde o kapanan savunmayı acamayız kolay kolay.

Öne gecersek o senaryo gerçekleşmez merak etme :) .Çünkü öne gectiğimiz an rakip emniyetsiz oynayacağından macı koparabiliriz. Fakat ilk golü yersek mac cok zora girer. Duran toplar haricinde o kapanan savunmayı acamayız kolay kolay.

Bencede ilk golü yersek maç gider.Yarın en önemli silahımız sabır olmalı, dakika 60 70 gol gelmese bile sabırlı olmalıyız yoksa hücum anlamında saçmaladığımız an golü yeriz.Birde uzaktan bol şut atmalıyız bu maç.

[video=youtube;4TSCWPCzhrU]https://www.youtube.com/watch?v=4TSCWPCzhrU[/video]gaza gelelim :D

Çok iştahlı bir maç olacak bizim için.Rakipin topla oynamayı sevn bir takım.Birçok gol pozisyonuna girebiliriz.İnşallah bu sefer şanslı oluruz ve girdiğimiz tüm pozisyonları gollere çeviririz.Haydi Aslanım Arena'da siftah zamanı.

BUGÜN GÜNLERDEN GALATASARAY...

kasap gökhan da yarın maçtaymış....özel izinle maçta olacakmış...mağlum hapisteydi...

Büyük GÜn :ayatollah:

anlaşıldı! hell kırmızısı :b5:

big day :coffee:

Günlerdir heyecanla beklediğim gün geldi.

Hamit ve Elmander'in olmaması kötü oldu bizim için.

Bugün solda Emre , sağda Amrabat ile başlamak en mantıklısı.

:007::007::007::007::007::007::007::007::007::007: :007::007::007::007::007::007::007::007::007::007: :007::007::007:

[video=youtube;r5yBhtrpvFA]https://www.youtube.com/watch?v=r5yBhtrpvFA[/video]

Big day on GS Ranch

galatasaray.jpg

Bugün günlerden yıllardır süren hasretin son günü. Bugün günlerden CL de 3 puan alma günü. Bugün günlerden itibarımızı geri alma günü. Bugün günlerden GALATASARAY.

Bugün günlerden yıllardır süren hasretin son günü. Bugün günlerden CL de 3 puan alma günü. Bugün günlerden itibarımızı geri alma günü. Bugün günlerden GALATASARAY.

Bak heyecanlandım şimdi...:D

Geri
Üst Alt