ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

ortamı biraz daha alevlendirelim

(şu anda evde son ses açtım komşum fanatik fenevli)

[video=youtube_share;BgomX3qD-iA]https://youtu.be/BgomX3qD-iA[/video]

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

bunlar basın toplantısını hiç takip etmezlermi fatih hoca söyledi defansta semih - dany var aydında sallama gibi:o

Daha dün Fatih hoca Semih ile Dany nin oynayacağını belirtti... Yani adamların kurduğu kadro saçma olmuş.

Onların da fotomaç'ı falan varsa demek ki :o

Aydın da ManU maçında yakılışlık falan geldiyse onun için yazmışlar olabilirler :D

557058_438560086202692_87198313_n.jpg

4 saat!

aydin ve cris baslamasin da, emre amrabat kanatlara dany de defansa, malum hamit ve elmander yokmus, ilerisi de umut burak olur herhalde

Nasıl yok, kesinlikle var. Mesela NTV spor sitesinde ki haberi bile UEFA kriterleri nedeniyle ben açamadım Hollanda da yaşadığım için.

Sebebini ise su ornek ile belirteyim. Mesela ben amerika da yasıyorum ve burda yayin haklarini x bir kurulus milyonlarca dolar vererek almis. Fakat ben uydudan macı Star tv sayesinde bedava izleyebiliyorum. O x yayıncı kuruluşu mağdur etmemek için böyle bı kural vardır...

Ben Türkiye 'den bahsettim :)

Aynen zaman geçmiyor ama Starda maçtan önce sevdiğim dizi var :)

Evlerden biri.19.45'te başlıcak.

İskenderi attılar işten şerefsizler :D oyun oynadılar masum adama.

Erdal kaçacakmı bakalım parayla :)

aydin ve cris baslamasin da, emre amrabat kanatlara dany de defansa, malum hamit ve elmander yokmus, ilerisi de umut burak olur herhalde

Aydın sonradan girer kesin.Zaten ordu maçında hamit sakatlanmasa girmezdi.70ten sonra falan idealdır Genç semih pardon aydın D:

Aynen zaman geçmiyor ama Starda maçtan önce sevdiğim dizi var :)

Evlerden biri.19.45'te başlıcak.

İskenderi attılar işten şerefsizler :D oyun oynadılar masum adama.

Erdal kaçacakmı bakalım parayla :)

Leman abla
dlkn5.gif

Bazen

Cehennem öbür dünya değildir

Taraftarla coşmuş SAMİYENDİR

Alev Alev yanarcasına!

Star'ın şöyle bir huyu var.

Maç yayınına girerler.

Maç öncesi reklam girerler.

Tüm taraftar şovumuz güme gider.Arasak söylesekmi bilmiyorum.

Rayting için sırf, maç öncesi sık sık reklama giriyorlar.

Maç öncesi şovumuzu izleyemiyoruz.

engin yada yekta suprizi bekliyorum aydını oynatacağını hiç sanmam defansif yönu hiç yok

Eski videoları paylaşmayın deme gibi bir hakkım olmadığını biliyorum ama nedense eski videoları bu tip maçlar öncesi görmekten nefret ediyorum.

la herkes stada gitti herhalde buralar bomboş :(

kareografi sovu var mı akşam

koreografi şovu starın reklamlarına gitmez inş.

Maç öncesi yayını bu sefer 20.30'da Ntvspor'da başlayacakmış. ManU maçında geç başlamıştı. Bu sefer biraz daha erken başlayacaklarmış.

champions-league-e1346403072479.jpg

tek eksik sensin!

Hadi Allahım kazanalım şu maçı

Geri
Üst Alt