ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İlk Yarı | Star Tv | 2 Eki

bu maç ve bundan sonraki 4 ma.ç nolur bilmem ama bu kadronun kalitesi avrupa içiçin düşük anlaşılmıştır. bi sol bek bi sol kanat, adam gbi avrupa çapında bi forvet, adam gibi bi stoper, hatta orta sahaya da bi adam . en az 4+1 transfer. bu kadar net.

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İlk Yarı | Star Tv | 2

Burak Yılmaz'ı bunca maça rağmen hala savunan var mı onu da merak ediyorum. Yazık gerçekten bu adamın şu takımda bulunması.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | Devre Arası | Star Tv | 2

Hakem korner bayrağının Direğini al götür eve

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | Devre Arası | Star Tv | 2

Arkadaşlar lütfen birisi bana Selçuk'un neden frikikleri kullanmadığını anlatabilir mi?

Şut mesafesi varsa ama Selçuk'un attığı gibi görece yavaş vuruşlar için uzaksa Burak vuruyor.

Kaleye yakınsa Selçuk vuruyor, eğer şut mesafesi olamayacak kadar uzaksa orta olarak kullanmak için Selçuk vuruyor.

Kaç maçtır bu şekilde yapılıyor.

Maçı 2-1 kazanırız. İkinci yarı bambaşka bir takım bizleri bekliyor.

Bu maçı alamayız bundan sonra.Hayal görmenin alemi yok renkdaşım kusura bakma. :sad007:

Takıma güvenmiyor musun diyenlere.İlk yarı kaleyi bulan şutumuz yok.Pozisyona giremiyoruz.Güvenecek bir şey yok elimizde.

Ha bu maçı kazanırsak görüşlerim yine değişmez.

Şu duran topları Emre'ye neden kullandırırsın anlamadım ki. Selçuk neye duruyo.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İlk Yarı | Star Tv | 2 Eki

Şansa bala bir gol bulursak oyun kimliğimize kavuşabilir ve 2 yi arayabiliriz.

Şu anki oyun tam braga nın istediği gibi.

Bu nasıl bir talihsizliktir arkadaş yaa, adam eksilten oyuncumuz yok herkez pas anasını satayım, Engin'i bile arıyoruz şerefsizim. Geçen seneki savunmayı geri istiyorum !

Tüm suç cimri yönetimin böyle olacağı belliydi.

takimin boyu cok uzun ,orta saha pres yapmiyor,kanatlarda topu alip uzayacak adam yok , kapilan top ileriye sisirmek nedir arkadas !!!!

Bu maçtan sonra bir daha Muslera'ya laf eden olursa gitsin kendini camdan aşağı atsın.

Ulan yediğimiz gole bak ya gelde çıldırma

Pazarda ananas aldırıcam hakem!!!!

gol atma ihitimalimizin düşüklüğü beni en çok endişelendiren unsur gol yiyebilirsin barcelonanın geçen hafta maruz kaldığı gibi 2-0 a bile yakalanabilirsin ama bunlardan en kötüsü takımın gol atma adına umut vermemesi

durumunu tam bilmiorum ama ikinci yarıya elmander le başlarız galiba.

oyunu degistirecek adam yok sahada mac boyle biter ya da braga 1 tane daha atar kontra dan

İlk yarıda pek birşey üretemedik. Malesef kilidi açacak ekstra işler yapamıyoruz.

Korkan değil şut çekecek adam var mı?Selçukla Burak demeyin sakın duran top dışında onlar da yok.

Ceza sahasında uygun durumda isen adama madama bakmayacaksın.

Ki orada vurmayan Umut.

Amrabat hata yaptı ama Amrabatsız rakip cezaalanına gidemiyoruz.

Burak Yılmaz. İyiyse formdaysa müthiş değilse en kötü oyunculara dönüşüyor. Toparlanması lazım.

Ama takıma güveniyorum. Ancak Galatasaray seyircisini uzun süredir bu kadar etkisiz ve kötü görmemiştim. Maça etki sıfır.

bütün bir sene kanatlarımız yoktu koca transfer dönemi ala ala Amrabat ve Hamit'i aldık...

Geri
Üst Alt