ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İlk Yarı | Star Tv | 2 Eki

------

Bu hakemi gördüm ya; Ali Aydın,Kuddusi bile gözüme sempatik gelmeye başladı...

Hatta Hüseyin Göçek, Halis Özkahya ya falan kızmam artık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | Devre Arası | Star Tv | 2

E yeter artık. Ordu maçında da yaşandı Umut'unkine benzer bir sürü pozisyon. Son hamleyi yapamıyoruz nedense.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | Devre Arası | Star Tv | 2

Şu ölü toprağı bir üstümüzden atmamız lazım.Bu ne yav? Çok stresli oynuyoruz.Asıl rakibin stresli olması gerekir.İşin kötüsü daha CL'de gol atamadık.:sad007:

amrabat takımın el freni

ambrabat neden çalım atmayı denemiyor

Her topu aldığında çalım atmaya çalışıyor nereyi denemiyor. Çalım atmayı düşünmese pas atmayı düşünde çok pozisyona gireriz. Nerede ne yapacağını bilmiyor lan bu adam :sad007: Önünde 5 adam varken çalıma mı girilir lan. Bakarsın teke teksin ve hızlanmaya başlamışsın adamın ufak tökezlemesinde topu yardırırsın yada hemen yardırırsın ki adam tökezler. Amrabat her adam gördüğünde çalıma kalkıyor :mad:

Geçen senede cok yenik duruma düşmüştük ligde ama hepimizde bir umut vardı maçı döndüreceğimize yönelik.

Maalesef bu maçta buna dair hiç bir umudum yok. Allah yardımcımız olsun

berbat oynuyoruz iyi oynayan bi tane adam yok hic böyle beklemiyordum

Ya cok şanssızız ulan o top dany'nin neresinden gecti öyle.

Hadi gecti dönen top gider adamın onunde kalır mı arkadaş.

Engin neden yok....

Golu nasil yedik? Kimin hatasi?

düşünün bi..

umt burak yerine

baros - kaka

dany yerinede kaliteli stoperimz olsa ne olurdu???hep dedik ama bazı arkdşlar hakaret bile etti

Semih çok kolay çalım yiyor.O pozisyonlarda hep geçiliyor.Takım golü yiyince 5 dk kendine gelemedi.Melo yine yok.Bu seviyede ki maçlar için Amrabat ile Hamit arasında çok fark var.Biz çok iyi değiliz ama yediğimiz gol çok büyük şansızlık.Bir de o Umut'un yaptığı tek pasın mantığını çözebilen var mı?

2. yarı ilk 10-15 dakkada maçın ne olacağı aşşa yukarı belli olur..

İnşallah gol buluruz o süreçte, yoksa kötü :(

deli olacam arkadaş böyle bir futbolmu var ya bu nasıl bir oyun anlayışıdır . kendi evinde bu takımıda yenemiyosan kimi yeneceksin ya

Riera fena değil ama hamleyi yapamadı gibi savunmada hep oradan geldiler.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İlk Yarı | Star Tv | 2 Eki

twitter da gördüm hoşuma gitti::

Yetişkin bir Muslera maç başına 3 defans oyuncusunun kariyerini kurtarabiliyor.

elmander i alığ forveti 3 lemek lazım

ya abi bu burak ayağına gelen her topu neden aşırıyor anlamıyorum.top kontrol'ü berbat adamın ya.

2. golü yememeliyiz...yersek bu iş biter....

Bu maci 2. yari cevirirsek, veya cevirecek futbolu oynarsak.. Bu 100000000000000000000000000000000% Imparatorun etkisi olur... Eger Allah yanimizda olurda kazanirsak..

Hollanda/ Waalwijktan cagiriyorum....

Her yerini opuyorum Imparator :D

Ama ne yalan soyleyim, bence fark gitgide acilacak... Adamlar kontradan gelip 1 tane daha takacaklar 2 oldummu finito... Eger 60 dan once 1-1 bulursak aliriz insaAllah maci...

Geri
Üst Alt