ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Paramparça edicez kaçış yok .

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

ya icimde cok kötü bi his var,hay anasını satiim emi

Sezon finali gibi bir şey bence bu maç,maçı alamazsak bu kötü sonucun lige yansıyacağı kesin gibi bir şey bence,2009'da ligde Avrupa'da doludizgin giderken Hamburg'a 3-2 yenildikten sonra üst üste mağlubiyetler gelmişti ve 5. olmuştuk.

Sezon finali gibi bir şey bence bu maç,maçı alamazsak bu kötü sonucun lige yansıyacağı kesin gibi bir şey bence,2009'da ligde Avrupa'da doludizgin giderken Hamburg'a 3-2 yenildikten sonra üst üste mağlubiyetler gelmişti ve 5. olmuştuk.

bu mac özelinde kötü bi his besliyorum,sezon finali demek icin cok cok erken renktdas,daha cok sular akar,cok sey degisir,bugun kaybetsek bile braga üst üste 2 mac manu ile oynayacak,puan alacaklarını sanmıyorum manudan ama bugunku mac sıkıntılı

bu mac özelinde kötü bi his besliyorum,sezon finali demek icin cok cok erken renktdas,daha cok sular akar,cok sey degisir,bugun kaybetsek bile braga üst üste 2 mac manu ile oynayacak,puan alacaklarını sanmıyorum manudan ama bugunku mac sıkıntılı

Tabi bir süre uzaktaydık Şl'den ben de çekiniyorum,ürperiyorum biraz da benim bildiğim Fatih Hoca bence bırakmaz bu maçı.Ama öyle rahat kazanırız,ezeriz diye asla düşünmüyorum.1-0 veya 2-1 olur.

CL müziğini açtım dinliyorum :) Saat ilerledikçe heyecan bastı :D

Son 6 saat 10dk.

Heyecan zaman ilerledikçe artıyor :)

Manchester United önemli oyuncularını Romanya'ya götürmemiş galiba. Umarım ordan Cluj puan cıkarmaz.

2179_splash_son-braga.jpg

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

arkadaşlar spiker ve yorumcu kimmiş maçta bileniniz var mı?o da önemli:)

var ya bir tek soldan korkuyorum:D:D onun dışında melo ya aydın a falan güvenim tam

Avrupada izleyenler izleyebilecek mi?

Vur Kır Parçala GALATASARAY :))))

Irmak Kazuk sahada yatıp kalkıyor sanırım.

Bugün gol gecikebilir umarım taraftar takımı gereksiz yere strese sokmaz ve sabırlı olur..

Geri
Üst Alt