ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

[video=youtube;O5uNWUpA-gs]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O5uNWUpA-gs[/video]

heyecan artsın :D

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Heyecan basti.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Zaman geçmiyor :sad007:

AW: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Bu maci 2-1 alacagiz.

Ben yatmaya gidiyorum, uykum gelmişken bu fırsat kaçmaz. 21'e kuracağım saati. Hadi herkese kolay gelsin.

ne alaka reiz?

manu cluj'u yendiği vakit, biz braga ile berabere kalsak bile çok çok problem değil

manu 6

cluj 3

gs 1

braga 1

olur. daha sonra biz 2 maç üst üste cluj'la yaparken, braga 2 maç üst üste manu'yla yapıyor olacak.

kısacası çok önemli maç ama öyle ölüm kalım maçı değil. yenersek braga %90 saf dışı kalıyor onlar adına daha ölüm kalım maçı.

aynen katılıyorum. yenersek süper tabiki ama olurda kazanamazsak, berabere kalmakta galibiyet değerinde.

Sanki içimde çok erken bir gol yiyecekmişiz gibi bir his var ve o gol oyun planımızı bozacak, maç da berabere bitecek gibi geliyor ama umarım yanılırım.

ne alaka reiz?

manu cluj'u yendiği vakit, biz braga ile berabere kalsak bile çok çok problem değil

manu 6

cluj 3

gs 1

braga 1

olur. daha sonra biz 2 maç üst üste cluj'la yaparken, braga 2 maç üst üste manu'yla yapıyor olacak.

kısacası çok önemli maç ama öyle ölüm kalım maçı değil. yenersek braga %90 saf dışı kalıyor onlar adına daha ölüm kalım maçı.

cluj cok surpriz bir 3 puan aldi, gruptaki en zayif takimi olarak

bu yuzden bugun kazanamazsak, cluj hep bir adim önde olur.

bosuna kendimizi riske atmis oluruz, bosuna baski yicegiz, bu sadece avrupa degil, ligimizdede etkiler bizi.

manu biliyorsun son macta yenildi, kavgalar falan olmus, iyi oynamiyor manu. Manu kesinlikle puan kaybedecek daha, bugun kaybeder, yarin bragay akarsi kaybeder ama kaybeder.

son 1-2 maca cluj yada braga ile kafa kafaya girersek, kaybederiz buyuk ihtimal turu.

hem turu kaybedebiliriz, hem ligde bu olay cok pis etkiler bizi.

bu yuzden cok önemli mac, bunu aldin mi bugun, sonrada yine evindeki cluju yendin mi, 6 puanla büyük ihtimal 2. siraya yerlesiyorsun.

sonra yine cluj ile oynamak icin deplasmana gidiyorsun, orda en kötüsü bir beraberlik aldin mi, turu gectin diyebilirsin.

bu yuzden cok ama cok önemli mac, al su 2 maci, bak keyfine.

Galatasaray - SC Braga Maçını Gösteren TV Kanalları !

xqaotgvr.jpg

Maça gidiyorum çok heyecanlı ortam.

Ama içimde de bi endişe yok değil.

Takımı çok gerdiler bence.

beyler uyduda şifreye girecek mi maç?

aynen katılıyorum. yenersek süper tabiki ama olurda kazanamazsak, berabere kalmakta galibiyet değerinde. berabere kalırsak braganın inşallah yeneriz bu hesaplara gerek kalmaz

uykudan yeni kalkınca böyle oluyor derdimi anlatamamışım :asd::asd:

Bragayı yenmemiz demek büyük ihtimal biz oynayacakları son maça 0 puanla çıkabilirler demek. Her halükarda Cluj dan en az 4 puan almamız şart.

bu maç engının maçı olur o olmayacınca resmen dokuluyoruz kolektıf olarak istedıklerımızı sahaya yansıtamıyoruz

nedense 4-1 yenecegimizi dusunuyorum hicte heyecan yok.. Hayirlisi artik..

Girmeyecekmiş büyük ihtimalle.

geçen gün spor servisini izledim nontvsporda, şimdi bizde star da gs macını verirken uyduda şifreye girmek zorundayız yayın ihlali olmasın vs gibi şeyler dedi de :s arkadaşa gideceğim maç izlemeye onların uyduya biss key giriliyor mu bilmyorum girilmezse sıkıntı :s

Önümüzdeki 3 maçı alırız bu maç dahil.

5.haftada Man.Utd ile liderlik için oynarız.

Geri
Üst Alt