ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

bu hafta bide eskişehir myenilgisi bekliyorum...:sad007:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Provakatörlük yapmayın beyler. Yenildik işte, ana avrat küfür mü edelim yani ?!

saglik olsun.

Çok kazma var takımda.

sürekli pas yapıyoruz allahım ya

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

allah cezanızı versin rezilliğe bak.

yıllardır cl cl al bunu beklemişiz....

bari adam gibi bi takıma yenilseydik...

pes oynuyorum bragalıların adını orada bile duymadım...

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

ne finali ? Adamlar 11 kisi arkada bekledi..

olacak saglik olsun.. Yapilan transferler Unal Aysala selam olsun.. Melonun bukadar beklemesi.. Amrabata 8,5 milyon odenmesi..

Adam gibi topclass oyuncu almadik..

cluju 2 kere yendinmi bak bakiyim neoluyor..

Ya beklediler falan bahane bulmaya gerek yok,adamlar hiç boşluk vermedi neredeyse.

Aydın'ın direkten dönen topu dışında pozisyon yok.

Hak ettik yenilgiyi diyecek başka bir şey de yok.

Burak, umut, elmander, solbek, amrabat süper ligde oynayınca milletin gözü boyanıyor.bide üstüne formsuz selçukla meloyu koy.oldu bitti.küfür etmiyorum.etmeye değmez.

yeter ulan valla billa bıktım bu oyundan salak salak baskı kuruyoruz bi boka yaramıyor adamlar 1-2 kere geliyor gol ********************* böyle işin ben

yedekten gelip de bir tane adam var mi maci cevirecek? cok buyutuyoruz takimi. bir takimin kanat oyunculari emre&aydin ise zaten cl icin fazla sove gerek yok

Helal olsun sana riera tek tebrik edeceğim riera'dır

Herkes burda Burak soyledir, umut boyledir diyo ama.

*Macin basindan beri orta sahadan dogru duzgun ara pasi felan gelmedi.

*Selcuk aldigi toplari kanata atti.

*Birtek riera ver kac yapmayi basara bildi.

Bu mactan alcagimiz ders su olmali, bu takim oyun kuramiyor.

kalan maçları kazanmaktan başka çare yok ama çok zor artık..uefa avrupa ligine kalabilirsek şükredelim.bunun dışında kadroda biçok tecrübesiz oyuncu var ama şampiyonlar ligi için de yeterli değil bu kadro.başka da diyecek bişey yok.çok kötüydük.

olsun, gelecek maclarda yeneriz insallah, bir kac sene sonra ilk kez buraya kadar geldik, gelecek senelerde de insallah daha basarili oluruz

Geçmiş olsun, öyle Akhisar'a 3 atmakla olmaz bu işler. Takımda düzgün bi kanat yok arkadaş. Oyun kurucu desen sadece Selçuk. Stoperlerden en az birinin oyun kurmaya yatkın olması lazım o da yok. Anca yanlamasına paslar. Artık UEFA için mücadele ederiz, ŞL işi yattı. O Burak'ın da ilk 11'de yeri olmamalı artık. Tekrar geçmiş olsun.

Hakem lan hakem sana ne diyim ulan allah senin gibi bi adamın belasını versin,senle beni bi odaya kapatsınlar sağ çıkarsan adam değilim.

Şerefsizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Adi köpekkk

Bu gün statta 52.000 sinek vardı kıstım televizyonun sesini rahatsız oldum vızıltıdan

BALON

bu kadar basit. gecenseneki transferler tuttu. bu sene gelenlerin hepsi kazma. Bu kadar basit bu.

amrabat ve burak dünya çapında adamlar diye alındı ve bu taraftar yedi bunu. amrabat kim burak kim

Geri
Üst Alt