ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Bu takıma zenci yardıran forvet şart oğlu şart

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Burak 'ın 1,90 a yakın boyu var. Acaba yükselme kabiliyeti mi yok. Havada topa yön verme kabiliyeti mi yok, düşünmekten kafayı sıyıracağım şimdi.

Pozisyon alma konusunda yetersiz. 3 forvetimiz de uzun ve güclü diyelim. Elmander aralarinda en iyi top tutabilen

Burak ise bos alana kosu yapmakta cok etkili Umut da bu iki futbolcunun bir ortalamasi diyelim.

Bizim takimda eksik olan 18 ici forvet tipi (misal Huntelaar hizli degil teknik degil cok uzun boylu da degil ama bir sürü kafa golü olsun ayagi ile olsun golu atiyor.)

Sorun forvet oyuncularının bitiricilik özelliklerinde ve oynanan oyunda.

Bu maça tek forvet çıksaydık kaç kişi bu sistemi beğenirdi çok merak ediyorum..

Adım gibi biliyorum ki '' böyle bir takıma karşı hemde kendi sahanda nasıl olur da tek forvet oynarız '' diyen bir sürü adam çıkardı..

sana tek forvet cik diyen mi var?

4-3-3 tek forvet mi?

4-3-1-2 tek forvet mi?

ha, illa 4-4-2 diyorsan, eyvallah ama amrabat,a ydin, emre plus cift forvet, nasil oalcak bu 4-4-2?

birde stoperlerin arasina giren melo var, formsuz.

selcuka yazik degil mi?

nasi pas yapicna, organize atak yapican?

nasil defans yapican?

neyse iyi geceler.

Gencler caniniizi sikmayin.Insallah her sey duzelecek.

Avrupa basarilari oyle bir sende iki sende gelecek seyler degil.

UEFA kupasini aldigimiz donemden once o kadar cildirdigimiz maclar olmusdur ki.

Atletikonun camurlu sahasinda 1-0 kaybetdik gruptan cikamadik felan filan.

Yani istikrar sart.ve size Bu Yonetim ve bu Teknik Heyetin 1,5 sene once nerdeyse Enkaz aldigini unutmayiniz.

Hangi takim ki Karpaty Lvive yenilipte gruplara kalamayan takim.

cluj ve bragayi izledikten sonra biz acik ara bu grupta sonuncu oluruz avutmayin kendinizi

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Bize acil bir action yaratacak adam birde forvet.Necati keske kalsydı

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 Ekim

Biz braga gibi oynasaydik braga da bizim gibi oynasaydi skorda 2 0 bizim olsaydi bu aksam evlere senliktik.

elin bate'si avrupa devi bayern münih'e 3 atıyor biz :sad007:

ama Bayern'nin taraftari Robben kim yawww..., Neuer defol git senin gibi kalecinin.... , Boateng gibi defans oyuncusunun Allah belasini versin... , Schweinsteigerin biletini kesmek gerekir.... , Mario Gomez 42 milyonluk adammisin ? .... gibi yorumlar yazmiyor.

Q7 gibi kanatimiz bile yok, keske bjk kovsa da adami biz alsak belese, yemin ederim CL de is yapardi, Aydin dan daha cok katki saglar

Bir parantez de taraftarlarımız için açmak gerek...

Hiç bir hazırlık yapılmamış gibi görünüyor şampiyonlar ligi için... Özel bir hava; ben, Tv başından hissedemedim...

Ne takımı ateşleyecek güçlü bir tezahurat, ne de rakibi bunaltacak bir baskı....

Bu mu cehennem...??? Böyle deplasmana can kurban...

Zaten bir kale arkası dışında benim bu sezon gittiğim maçta gördüğüme göre; tezahurat yapan ve destek veren bir bölüm yok...

O bölüm dışında diğer tribünler de amigo, organizatör benim gördüğüm kadarıyla yoktu...

Maç başında karaografi bekliyorduk, birşey açılıyor gibi oldu ama sonra devamı gelmedi... Ya da gösterilmedi mi, bilmiyorum...

Avrupa maçlarında rakibi baskı altına alabilmek için yabancı dillerde pankartlar, resimler, tezahuratlar.... Hazırlanmalıydı... Ama sanırım böyle bir çalışma benim gözüme çarpmadı...

Pozisyon alma konusunda yetersiz. 3 forvetimiz de uzun ve güclü diyelim. Elmander aralarinda en iyi top tutabilen

Burak ise bos alana kosu yapmakta cok etkili Umut da bu iki futbolcunun bir ortalamasi diyelim.

Bizim takimda eksik olan 18 ici forvet tipi (misal Huntelaar hizli degil teknik degil cok uzun boylu da degil ama bir sürü kafa golü olsun ayagi ile olsun golu atiyor.)

3 tane ayrı olacağına üçünün özelliklerini taşıyan bir adam yeter bence. Basacaksın parayı.

allahını seven bu takıma yabancı net bi golcü alsın. yıllardır söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. hala necati umut buraklardan medet umuyoruz

Bugün zaten tek forvettik ben umutu 2-3 kere falan gördüm bitane al ver yapmadı.

Bilmiyorum ama ben yeterince iyi bulmuyorum taktik olarak 442 yi, gecen sene de aslinda kanatsiz sampiyon olduk.

-------Muslera------

Eboue-Semih-X----X

--Hamit-Melo-Inan--

Amrabat--Burak-Umut

gibi bir takik olmali bana göre

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Bize acil bir action yaratacak adam birde forvet.Necati keske kalsydı

Necati nin bizim şuan ki fovetlerden oyun tarzı çok farklıydı,pasör özelliği vardı Necatinin.Şİmdiki oyuncuların hepsi aldımı gitmeye çalışıyo.

cogunu selcuk atdi, maca bakmamisin.sol ayakli bolgelerde Emre vardi bir iki defa.

Abi nerde çoğunu Selçuk attı,Selçuk Emre çıktıktan sonra kullanmaya başladı,abimle yırtındık yeter artık Selçuk atsın diye

sana tek forvet cik diyen mi var?

4-3-3 tek forvet mi?

4-3-1-2 tek forvet mi?

Salman bizim oynadığımız sistem tam olarak 4-4-2 değil sana tavsiyem biraz daha incelemen..

Kanatların ortaya girdiği forvetlerden birinin mutlaka ortasahadan top almaya çalıştığı sistem 4-4-2 olamaz..

Geri
Üst Alt