ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

lucescu bu ülkedeki gelmiş geçmiş en iyi antrenördür.

[h=3]Teknik direktör olarak [değiştir][/h]

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

arkadaş hırsımdan ağlayacam şimdi. braga ve cluj gibi takımları yenemiyorsak avrupa hedefinden vizyondan nasıl bahsediyoruz

taktik lazim renktas..alan savunma ve organize hucum yapman lazim...suanki gorunum onu gostermiyor...turk ligi icin fazla ama avrupada yetersiz...

burak ya tek forvet oynar yada oynamaz.burakla çift forvet oynayamazssın.engini neden almadı hoca merak ediyorum

Hakan Balta yine yavas kalirdi..adamlar cok hizi geldiler..bence Balta fark yaratmazdi..

Şu kadarını söylüyorum: Bugün hakan balta olsaydı ilk golde o adamın önünde olur, en kötü ihtimal yanında olur müdahale ederdi. ikinci golde de ofsaytı bozmazdı. Eğri oturup doğru konuşmakta fayda var. ceza sahası içerisinin sana göre sağ tarafında tehlikeli bir pozisyon varsa, sol bekin görevi ceza sahası içince göbekte veya sol taraftaki oyuncuyu markaj altına almaktır. Bunu sol bek oyuncusu yapar. Devşirme bir sol bek oyuncusu bugün riera'nın yaptığı gibi izler sadece.. Ha Riera bir tercihti. fazla adamla hücum yapmak için oynatıldı ama tutmadı..

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ekim

Muslerada avrupada başka içerde başka oynuyor yada bana öyle geldi

Impartoru sonsuza dek severiz..ama Luccescu bi ayriydi...o oyuncularla sampiyonlar liginde nasil basari elde ettik hala inanamiyorum...ve o gunleri ozluyorum...

lucescu bu ülkedeki gelmiş geçmiş en iyi antrenördür.

Teknik direktör olarak [değiştir]

Yani ?

bu arada cluj iyi ki bragayi yenmis ilk macta

manu braga yi 2 kere yenip, turu garantiler umarim, böylece hem braganin 2. lik icin sansi kalmamis olur nerdeyse, hem manu bize karsi yedek kadroyla cikar.

bu saniyeden sonra bizim rakibimiz cluj, 6 puan almak farz clujdan, 4 puan büyük ihtimalle yetmez.

cunku cluj evinde bragayi rahat yener.

cluj şu grubun en güçsüz takımı bence. nereye rahat yeniyor salman. ilk maçta 35 şut çekmiş braga. bizim maç gibi olmuş. kontra ataktan yemişler. bugünde biz yedik. ha tabi cluj yenebilir ama rahat yenebilcek bir takım degil. dedigin gibi biz cluj maçlarının 2 sinide kaanmalıyız. başka çaremiz yok gruptan çıkmak için. 4 puanda olur ama riskli olabilir.

Shakhtar'ın sahibi tuvalette peçete yerine para kullanan bi adam. Lucescu'nun istediği bütün adamları alıyor. Terim Podolski'yi Shaqiri'yi istoyr gidip dalga geçer gibi Riera'yı alıyorsun, toure'yi istiyor Cris'i getiriyorsun, kanatla forvet için de Amrabat, Burak falan ilk tercihleri değildir. Terim hatalı olabilir de kıyaslamak komik kaçar.
yaw para saciyo diyosunda shaktarin aldigi futbolcularin %80 nini millet ilk kez duyuyor ondan sonra adamlar kopup gidiyo, anzhi veya zenit gibi transfer yapmiyor adamlar.yav terim yuzunden eboue bile kaciyodu adamlar 8 istedi terim 3,5 olursa tamam diyo saka gibi,4 e inidiler hala yok 3,5 olursa anca ok veririm diyo,ya adamlarin kafasi atsa ....tirin gidin dalgami geciyosunuz deseler bugun eboue yoktu ve sabriyi izliyorduk,f.teriminde hatalarini gostermeye calisiyoruz

artık bir zahmet dev aynasını suratımızın önünden çekelim ve gerçekçi hedefler koyalım. Bu saatten sonra hedefimiz 3.lüktür. kimse bana hikaye anlatmasın. Nasıl taraftarsın falan da demesin. Manchester iç saha beraberlik, cluj dış saha beraberlik braga deplasman beraberlik cluj iç saha galibiyet. Kendini barcelona sanıp manchester maçına 2 forvet , 2 sene öncenin uefa finalistine de 2-4-4 taktiğiyle çıkarsan boyle madara oluruz işte. Bu saatten sonra kimse kusura bakmasın haddimizi bilerek oynamalıyız. Tamam bu takım avrupanın en kaliteli 20 takımı arasına girmez ama bu kadar da zayıf bir takım değil.

Dediklerinin bir kısmı mantıklı ama bir kısmı da çok mantıksız.

Manchester maçında skora göre konuşmasın kimse çatır çatır oynadık o maçta tek eksik goldü.Sistemle vs alakası yoktu o maçın.

Bide madara oluruz demişsin.Neye kime madara olmuşuz.Unıtede deplasmanda kök söktürdük diyemi madara olduk veya Bragaya çok net pozisyonlarımız olmamasına rağmen adamların golü bulup dahada kapanmasına rağmen madaramı olduk.

Keske daha kontrollu oynasaydik.

Sanki "Ölüm Kalim" maci gibi hava vardi nedense...

Reali istanbulda hangi kadroyla yendik aç google amcaya sor viktoryalar perezler sonraki seneydi onda da ceyrek final değil 2 .tura çıktık ha o da başarıdır o ayrı lucescu iyi antrenördür onada eyvallah benim muhalefetim terime yaptığın saygısız benzetme
ne saygisiz benzetmesi yapmisim okuma yazman kit galiba senin lucescu f.terimden daha iyi t.direktordur bukadar basit,adami hat yapmayan dunyanin en iyisi yaptiniz be.ozaman gruplar boyle degildi gruptan cikiyodun ikinci bir grup daha cekiliyodu gereksiz fikirlerinle zamanimi harcama

kaliteli türk futbolcu yetişmiyor renktaşlar , en kalitelileri bizde onlarda malum işte. Ülke futbolu yerlerde sürünüyor. Avrupada başarı istiyorsan 6 tane avrupanın hemen her takımında oynayabilecek kalitede yabancın olucak. Türk futbolcuların kalitesi belli zaten birde balon gibi şişirme yabancıları alırsan böyle gümlersin

bu braga türk takımlarını ezbere biliyor. bütün zaaflarımızı bizden iyi biliyorlar. paldür küldür saldıracağımızı biliyorlar. adamlar zıplaya zıplaya gol atıyorlar

Yabanci sinirlama kalksin!

.

O zaman Fatih Terim ile Lucescu'yu kıyaslamanın manası nedir ?
birader lucescu daha iyi t.direktor diyorum bunun neresi mantiksiz veya düsmanca bir tutum.vay anasini be f.terimi elsetirmekte suc oldu iyimi

Geri
Üst Alt