ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Sayın Fatih Terim eğer bu takımı Cluj deplasmanında da ayni sistemle oynatısan gözümde bitersin, hiç kusura bakma.

Yahu arkadaş rezaletiz bu kadar basit.

Kendi evimizde ŞL'nin biz hariç en kötü 3-5 takımından biriyle oynuyoruz. Hakem gayet güzel bir maç yönetiyor. Rakip 10 kişi ve daha 30'lu dakikalarda penaltı kazanıyoruz. Maç kazanmak için tüm imkanlar elimizde ama bunu değerlendirmekten bile aciziz. Penaltıyı Selçuk neden kullanmadı çözemedim. Üstüne Melo göstere göstere atıyor. Yemin ediyorum halı sahada olsam çıkarırdım ben de o topu. Hiç Cluj'u maç boyu ablukaya aldık demeyin. Doldur boşalt yapmaktan başka yapabildiğimiz hiç birşey yok. Ayrıyeten zemin kötüyse sadece bize kötü değil. 2 dakikada 2 gol yiyen bir takım var karşılarında, bir sürü kontraya çıkabilirlerdi. İlk gol de şans falan değil Dany'nin beyin mağduru olmasıyla alakalı bir durum. Sonuncu olarak elenelim gidelim şuradan, devre arası güzel bir temizlik yapalım. Sonra da lige konsantre olalım. Avrupa sonraki iş..

zemin iyi olsa cluj 2 gol daha atardı boşuna onu bahane etmeyin, bizimkiler en iyi zeminde bile pas yapamıyor ki zaten

valla mellonun oynamamasi cok iyi gelir bize bence, ahh engin, yaktin hem bizi yaktin hem kendini yaktin

Zemin faktörünü dışarda tutarsam bu formayı haketmeyen 2 berbat oyuncu var birisi sarhoş gibi oynayan melo, diğeri ne yapacağı belli olmayan dany...

yaw biz değilde şu cluj çıkarsa daha ne demeli zemin iyi olsa şu maç neler olurdu acaba

melonun yerine selcuk kullanmaliydi penaltiyi diyenlere, buyuk ihtimal selcukta kacirirdi.

o firikikte öylesine topun altina giren selcuku görünce dedim, penaltiyi kullansaydi, o da kacirirdi buyuk ihtimal diye.

bence atmaması daha iyi oldu.

yoksa bu taraftarlarımız! selcuka küfür edip myc yerdi şuan

Melo iyiydi diyenler, aynı maçı mı izledik?

Bir gün Melo'nun oynayamacak olmasına sevineceğimi sanmazdım...

neyse allaHtan 1 puan aldık febeşin rekorunu gol atmadan geliştircez diye çok korkuyordum 2 deplasmandan 4 puan bizi gruptan çıkarır puan baskısı kalktı üzerımızden en azından

Bu sahada bulduğunu atacaksın arkadaş. 1 metreden Burak auta atıyor, ceza yayından frikiği berbat bir şekilde Selçuk auta atıyor. Penaltı kaçıyor. Zaten bu sahada kaç tane pozisyon yakalayabilirsiniz ki 10 kişi kapanan takıma?

Iyi filan oynamadik.Adamlar hem 10 kisi kaldi hem bu havada kontra atak futbolu oynamak imkansiz.Zemin iyi olsaydi sonuc farkli olmazdi en iyi ihtimalle,bol bol kontra yerdik defans zaten hallac pamugu.

Top ceza sahasında amrabata gelecek adam çekip vuracak kaleye ama melo topa salça oluyo ve auta vuruyo

Bu maçın tek ve tek rezili var, kimse bana oyuncuları eleştirmesin bu rezil zeminde adamlar canla başla elinden geleni yaptı.

Tek rezil yönetim, iki senede bi çatıyı bile yapama ondan sonra da hem gevşek gevşek üst turları hedefliyoruz de hem de takımı böyle bi zeminde CL maçında oynat, yürüyün gidin be..

Cevap: AW: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

cluj ve braga yi yenersek ve manuda bunlari yenerse son maca 7 puanla cikiyoruz :o tek inanan benim herhalde

dany denen futbolcu yine sıkar o planlarımızın içine. adam yürüyen mayın

Geri
Üst Alt