ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Şu tarla gibi sahada kimseyi eleştiremem şahsen.Penaltı pozisyonu gol olsa bunları konuşmazdık hiçbirimiz.Neden Selçuk'un kullanmadığını anlamasam da şans işi bir yerde.Rakip totalde 51 pas yapmış düşünün bu sahada böyle bir rakibe karşı oynuyorsunuz.Kolay iş değil.Mücadelemiz 2. gole yetmedi.

Yanliz Manchester macinda ekstra bir puan falan gerekiyor. Cluj'u deplasmanda yenecegimizi düsünüyorum, 4 puanla ikinci oluruz da Manchester'dan birseyler alamazsak kötü olacak. Cluj-Braga macinin berabere bitmesi en hayirlisi olur gibi.

Ligdeki maçımızı kazanıp bir form yakalarsak niye çıkamayalım, Manchester hariç en uzak rakip 3 puan önümüzde ve son maç Manchester yanlış mıyım? Bu adamlar garantiler çıkmayı yedeklerle bile gelebilirler.

ben umutada takılı kaldım. bu adam sahada görünmüyor anasını satiyim. bir yok oldumu bulabilene aşk olsun:D

581451_4118970130944_1150529335_n.jpg

Yanlız sadece Riera'yı ben beğendim.

Son maç Braga...

Ya bırakın hesap yapmayı artık.. Nefret ediyorum şu işten 3 maçıda kazanmak için çıkarsın kazanırsın kaybedersin.. 2. olursun 3.olursun 4. olursun onu bekleyeceğiz karalar bağlamakta boş hevesini çıkarın şu ortamın ya ŞL'yi kaç yıl sonra gördük..

Yağmur ve ıslak zemin nedeniyle tam Terim in istediği ortam oluşmuştu. Dan dun, doldur boşalt iklim şartlarına uygun olarak kimsenin ses çıkaramayacağı şartlar. Kuru zeminde ne yapıyoruzki yedi maçtır...

1 gole şükür. 1 puana şükür. En azından FB nin 0 puanını aştık şimdiden...

Bundan sonrasına umudum yok.

Burak ve Umut a güvenip Necatiyi yollamak büyük yanlıştı. Umarım Necatiyi aramayız bütün sezon.

Haha 7 maçtır ne yapıyoruz hayvan gibi saldırıyoruz dan dun oynamıyoruz ayağa ve baskılı oynuyoruz sen izlediğin frekansı bi değiştir bence göreceksin oynamak istediğimizi.

Şu zeminde oyuncuları nasıl değerlendiriyorsunuz anlamak güç. İlk yarı biz diğer kaleye gol arasaydık sonuç farklı olurdu diye düşünüyorum. Adamlar bi gol buldu 6 kişi savunma yaptı. Top sürülmüyor doldur boşalttan başka ne şansın var. Millet birde kalkmış oyuncuları değerlendiriyor. Saçmalık

Adamlar 10 kişi kaldı ne yapmasını bekliyorsun. Bundan iyi fırsatmı olacak bu maçı kazanmamız lazımdı kazanmamız kazanmamız !

ayrica bence doldur bosalt olayini biraz abarttik bence

ikinci yari culuj kalenin önlerinde, kenarlarda ffalan, özellikle sol tarafta-bize göre- gayet iyi pas yapiliyordu yerden.

sanki doldur bosalti biraz abartttik.

biraz daha pasla denemeliydik, faul falan kazanirdik

ayrica doldur bosaolt yaptigin zaman rakip hic yorulmaz, topu uzaklastirip durur, ki bunu yaptilar hemde cok hic zorlanmadan

yerel transferlerle avrupada başarı hedeflemek hayal. dany yabancı kontenjanını dolduracak bi adam değil. büyük takım stoperi olamaz.

maçın 2 tane kırılma anı var. birincisi penaltı, ikincisi elmanderin sakatlanması

Manuyu burda bu şansızlıklarla yeniceğimizi yada daha doğrusu puan alıcağımızı düşünmüyorum . Bizim hedefimiz cluj ve bragayı yenmek sonunda görücez 2.mi olucaz 3.mü

Galatasaray UEFA Kupası'nı kazandığında da 3 maç sonunda 1 puanı vardı. Galatasaray'ın olduğu yerde, umut vardır!

Kötü falan oynamıyoruz. Bu kötü sahada bu futbolu kötüleştirmeye çalışan rakibe karşı bile güzel top oynuyoruz.

Zeminin azizliğine uğradık atamadık.

Elmander gitti galiba.

Burak--Umut

kötü oldu..... acaba Necatiyi mi geri alsak :o

Dany'e 3.3 milyon verip Toure'yi almamak..

Geri
Üst Alt