ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Deplasmanda kazanırsak inşallah Avrupa'da devam ederiz.İnkar etmeyelim ki henüz CL ayarında takım değiliz.

bir de madem yağmur yağiyor abi gerin bir tane branda tepeye nebiliyim bişey yapın ama bu saha böyle olmaz ya rezildi.. sonra amrabat muslera semih hariç takimi al kenara 7 yirmidört saat sopayla döve döve ağırlıkmı çaliştirican ne yapicaksan yap, bizimkileri güçlendi; adamlar böyle sahalarda oynamak zorundaysa ee çıkıpta hemen saha yağmurlu oynamayalıma gelmicekler..

Ne alakası var arkadaşım ya saçma saçma yorumlar yapıp insanın canını sıkmayın... Yaşınız kaç bilmiyorum ama sanki Galatasaray Avrupa Fatihi lakabını 1 yılda aldı.. Avrupa'da başarıyı ilk yılında elde etmiş gibi davranıyorsunuz.. Sanki her yıl ŞL'de yarı final,çeyrek final oynuyormuş gibi konuşmayın ya o maç başlarken ki müziği ben duymayalı çook uzun zaman olmuştu onun keyfini çıkarıyorum ha maç içerisinde sevinirsin üzülürsün sinirlenirsin... O ayrı ama biraz keyfini çıkarın diyeceğim ama aç bak istersen ben grup kuraları çekilirken benim için önemli olan seneye de ŞL'de olmak bu sezon sadece keyfini çıkaracağım demiştim ve o 90 dakika boyunca yaptığımız baskının ve atakların heyecanını yaşıyorum ha üzülüyor muyum üzülüyorum ama sağlık olsun.. Her sezon mu katılıyoruz yahu.. Önce her sezon katılmayı öğrenelim, sonra başarı gelir zaten tıpkı 96-2004 yılları arası sürekli katılmayı öğrendiğimiz gibi..

Melo penaltı kaçırıyor tribünler homurdanıyor ooo falan diyor hatalı pasta falan... bu işler böyle olmaz taraftarlık böyle olmaz.. O adamlar orada gol atmak için bi taraflarını yırtıyor sen orada mırıldanıyorsun.. Sahadakilerinde moralini bozuyorsun.. Melo penaltı kaçınca sinirlendim saydım sövdüm ama tribünde olan biri o anın üzüntüsünü yaşayıp unutacak destek verecek.. Adamlar Dünya Kupası Finalinde penaltı kaçırıyor bu ne ki...

Bence herşey bu sene beklentilerin fazlalığından kaynaklanıyor benim gibi bu sene için beklentisi olmayanlar sakin kalıyor size göre pollyanna oluyor.. Sizin gibi Medya ve Takımın o zamana kadar iyi oyunuyla gaza gelip beklenti içine girenler de sağa sola saldırıyor...Oyunculara sallıyor 2 malubiyet daha alırsak hocaya ondan sonra yönetime sallıyor.. Taraftarlık buysa sağol almayalım...

Melo'yu sanki yönetim istediği için alındı.Taraftar baskı yüzünden alındı bu bende sende çok iyi biliyoruz.Alınmasaydı bu seferde Melo neden alınmadı derdin !

valla öyle yada böyle, Allah korumus bizi, bonservisini alsaydik, 4 yillik imza atiyordu.

hamitten sonra meloyu da kaldiramazdik.

4 sene transfer yapamazdik, dogru duzgun, en az 4 sene.

ben ve benim gibi düsünenler bosuna demedik iyi ki kiralik geldi diye

ezik arkadasim face'ine sunu yazmis. buna nasil cevap verebilirim'de otursun yerine? sizin fikirleriniz genelde guzel oluyor

"
neymis her seyi devlet babadan beklemicekmisiz :) beles stada kondunuz bari cebinizinden 3-5 kurus bisi cikarsaydinizda ustunu kapattirsaydiniz arenanizin :) belki yenerdiniz ozmn.."

Aynı şeyi yaz düşmemek için birilerinin kıçını yalayan başkalarıydı sanki. Ekstra olarak ülker arenanın nasıl alındığına baksın amele. Kendilerinin 12 ay tarla olan zeminine baksın. Afet oluyor marmarada çatıyı kapatamazsın bu yağmurda. Çökme tehlikesinden maçı UEFA iptal ederdi. Cezayıda keserdi, kapadın diye. Cahillik kötü aga Allah versini de ekle o arkadaşına

ezik arkadasim face'ine sunu yazmis. buna nasil cevap verebilirim'de otursun yerine? sizin fikirleriniz genelde guzel oluyor

"
neymis her seyi devlet babadan beklemicekmisiz :) beles stada kondunuz bari cebinizinden 3-5 kurus bisi cikarsaydinizda ustunu kapattirsaydiniz arenanizin :) belki yenerdiniz ozmn.."

Ban yedirtirceksin bize :)

yanlız dikkat edildiyse amrabat acayip özverili oynadı hatta coğu pozisyonda gitti defanstan top çaldı bunun yanında riera semih ve sabri de bence iyi oynayanlardandı diğerleri dany hariç vasattı

bir de madem yağmur yağiyor abi gerin bir tane branda tepeye nebiliyim bişey yapın ama bu saha böyle olmaz ya rezildi.. sonra amrabat muslera semih hariç takimi al kenara 7 yirmidört saat sopayla döve döve ağırlıkmı çaliştirican ne yapicaksan yap, bizimkileri güçlendi; adamlar böyle sahalarda oynamak zorundaysa ee çıkıpta hemen saha yağmurlu oynamayalıma gelmicekler..

amrabat-semih-riera iyi melo-dany-eboue berbattı muslera için bişey diyemem 1 top geldi onu da yedi ama yapacak bişeyi yoktu

Şu şansızlığımızı bi şekilde yenmemiz lazım ,önümüzde ki kayseri maçımı olur hangi maç olur bilemiyorum

Hamit tam bir rezaletti geçtiği adamı tekrar dönüp geçmeye çaliştı,bir tane olumlu top kullanamadı bir şutu var sadece

Melo'da vasattı aynı oyunu Burak oynasa penaltıyı kaçırsa statta forumda yıkılmıştı yazıktır renktaşlar emeğe saygı hak edene vermek lazım bu sevgiyi..

Burak Özelgil ortaya birşey attın çektin gittin milleti germe derdinde misin?

Söylemeden geçmiyim.Şu Dany ciddi bir falakadan geçirmek lazım.

"

fenerbahcenın sıfır cektıgı cl tablosunu koy

ya da mackolıkten 8-0lık lıverpool bjk macının lınkını koy.

yazdıgını siler

beni en çok kızdıran selçuk oldu 1 tane olumlu hareketi yoktu neredeyse dany zaten bu ama selçuk böyle oynamamalı

şu kornerleri paslaşarak ters ayaklı adamın içe doğru ortalamasının genelde hiçbir işe yaramadığını birisi söylemeyecek mi bu takıma. Bir de bir ara neredeyse yarım saat topu kanatlara aktarmadan orta sahanın yakınlarından şişirdik ve duvar gibi tüm toplar geri döndü. Üff saçma bi maçtı ama benim gözümde bir gerçek var ki o da burak bu takımın ahengini bozmuştur. Sene başında Hayvani bir forvet alacağımıza ben dahil burağin yeteceğini düşünmek büyük yanlışmış.

Melo'yu sanki yönetim istediği için alındı.Taraftar baskı yüzünden alındı bu bende sende çok iyi biliyoruz.Alınmasaydı bu seferde Melo neden alınmadı derdin !

Alacaksan adamı kamplar başlamadan hemen basıp parayı alacaksın 7 m.e. verdi juve bizim cimri yönetim olayı yılan hikayesine çevirdi sonuç ne? Yine bu yıl maliyeti bize 4 m.e. patlıcak ortada ölü melo var fener bastı 7 m.e. parayı krasice şak aldı burda taraftarın suçu yok suç yönetimin!!!

Kolo Toure Rolando Chivu gibi adamları almadık

şimdi dany dangalağı oynuyor.. takımda semih dışında stoper yok!

Geri
Üst Alt