ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv

Futbol takım oyunudur...

Defans, ortasaha ve forvet... Birbiri ile mutlaka uyumlu ve efektif olmalıdır.

Birbirine her zaman güven vermelidir...

Eğer Selçuk her top kaybında geri koşmak zorunda kalırsa hatta ona Elmanderi Umutuda katılırsa, o takım birde ileri koşup hücum geliştirecek...

Golü ne ara atacak...

Melo kötü ve defansif görevini yapamıyor , çok adam kaçırıyor. Yada faul yapıyor... Selçuk mecburen geri dönüyor...

Hücum organizasyonlarını kime yaptıracağız; Balta !

Bi bakıyorsun balta ileri top çıkarmaya çalışıyor... Yada Semih-Danny...

Evet youncu defansa yardım etmeli ama asli görevini yaparsın, atarsın golünü ...

Evinde oynuyorsun ve maça hem oyun hemde skor anlamında hakim olmalısın...Karşıya korku vermelisinki kalabalık çıkmasın...

Ama sen rakibe gelde at dersen, o takımın adı değil Cluj, Maltanın La Valetta takımı bile olsa gelir ikramı geri çevirmez ve atar...

Abi doğru diyosun ama melo sezon başı kampına katılmadı daha kendine gelemedi ,diyiceksin ki ne ara kendini bulucak bu adam ama işte sezon başı kampı bi futbolcu için çok önemlidir ,biz bile bile gittik meloyu o haliyle kiraladık sanki başka adam yokmuş gibi . Severim meloyu ama o kadar uzamayacaktı o bu transfer işi . Geçen sezon formda selçuk -melo ikilisinin neler yaptıklarını biliyoruz . O orta alana daha iyi hazır bi oyuncu alamazmıydık hem selçuğuda ayağa kaldırırdı

Cluj 99% kapanacak, ve kontra oynacaklar.

Burda Galatasarayin ne yapmasi gerek?

Oyunu genisletmek, hep kanatlara oynamak. Burda Kanat Oyuncular önemli.

Ve tabiki Ortalar da iyi firsat olacak gol atmak icin.

Bol Orta, Oyunu genis oynamak ve uzakdan bol sut

Kapanan Cluja karsi Amrabat kilidi acabilir.

kapanan cluja degil açılan cluja amrabat bişey yapar. 10 maçında 1 inde belki çözer kapanan takıma

ben en çok elmandere güveniyorum ilerde top tutacak bir adamımız var. birde engin oynarsa çok fark eder takım.

Valla artık yarın bir şekilde patlama yapmamız lazım. Tabii ki 1-0 olsun bizim olsun. Tersini söylemiyorum. Ama yarın ki maçın öneminin farkında olacaklarını düşünüyorum. Yeni bir başlangıç bekliyorum. Bu yüzden de dedim, bir adım öteye gidip fark atalım diye. Alınacak bir galibiyet takımı ayağa kaldıracaktır.

Cluj cannakale gecilmez yapacak. Ve bizim kilit acmakda zorluklarimizi oldunu biliyoruz.

Bu mac ALT olur, en fazla 3 gol olur, ama bence 1-2 arasi. Tabiki ilk gol kac. dakikada atilcak da önemli.

Cluj cannakale gecilmez yapacak. Ve bizim kilit acmakda zorluklarimizi oldunu biliyoruz.

Bu mac ALT olur, en fazla 3 gol olur, ama bence 1-2 arasi. Tabiki ilk gol kac. dakikada atilcak da önemli.

Akıllı oynamak lazım işte. Takımın psikolojisi çok önemli. Olgun ve sakin ataklar yapmak lazım. Biz devamlı stresli çabuk bir şekilde sonuca gitmeye çalışıyoruz. Ama takım savunması da çok önemli. Bu sezon bu hale gelmemizin sebebi tamamen takım savunması.

kapanan cluja degil açılan cluja amrabat bişey yapar. 10 maçında 1 inde belki çözer.

Evet dar alanda, kapanan takimlara karsi Amrabat iyi degil bi havasi var forumda.

Dogru pek iyi performans gösteremedi. ama bizim, veya benim bildin Amrabat, dar alanda'da dribling yapabiliyor,ve gayet güzel yapyior.

Büyük Problem ise, Amrabat Galatasaray'da farkli oyniyor. Bunu farkli sebeleri var.

1. Yeni takim...alisma süresi.

2. Terimin Sisteminde, Kanat oyniyor.442'de. Burda defansa daha cok yardim etmesi gerekiyor, ve öylece ofansdaki verimi azaliyor.

Kapanan cluj'a amrabat kilidi açar diyorsanız.

Hızını kullanıp sıfıra inip, orta kesmesi için heralde?

Kapanan cluj'a amrabat başka türlü çare olmaz.

Evet dar alanda, kapanan takimlara karsi Amrabat iyi degil bi havasi var forumda.

Dogru pek iyi performans gösteremedi. ama bizim, veya benim bildin Amrabat, dar alanda'da dribling yapabiliyor,ve gayet güzel yapyior.

Büyük Problem ise, Amrabat Galatasaray'da farkli oyniyor. Bunu farkli sebeleri var.

1. Yeni takim...alisma süresi.

2. Terimin Sisteminde, Kanat oyniyor.442'de. Burda defansa daha cok yardim etmesi gerekiyor, ve öylece ofansdaki verimi azaliyor.

bende onu diyorum zaten. amrabat bu sisteme uymuyor ama transfer edildi. ozaman amrabat bu sisteme uyacak. amrabatın teknigide vasat üstü. dar alanda zorlanması normal bu adamın.

Akıllı oynamak lazım işte. Takımın psikolojisi çok önemli. Olgun ve sakin ataklar yapmak lazım. Biz devamlı stresli çabuk bir şekilde sonuca gitmeye çalışıyoruz. Ama takım savunması da çok önemli. Bu sezon bu hale gelmemizin sebebi tamamen takım savunması.

-> Barcelona

Bu takim dünyada en iyi takim diyenler var. Adamlar nasil oyniyorlar? paldir küldür degil... olgun ve sakin paslasmalar, ve bos alan görüldü zaman, pat diye geliyor pas. Tabiki bu konuda Barca en iyi yapabilen takim bu. Misal olarak...senin dedin seyi en iyi yapan takim, ve modern futbolda olan sey..

Biz hemen sonuca gitmek istiyoruz, ve stresse sokiyoruz kendimizi.

60dak. ya kadar Gol gelmesze...bizim Oyuncular gariplesicek ve stresse girecek...

Erken gol cok cok önemli...

Ozamand saneye ENGIN , alias turkish Messi girmesi lazim.

Dar alanda kilit cözebilen tek adam.

Sezon başı hamit transferine sevinmiştim ,amrabat transferine aynı şekilde ancak bu oyuncuların yerine daha kaliteli isimler alınabilirmiydi ,kesinlikle alınırdı . Elinde bi şampiyonlar ligi kozu vardı , bu oyunculara verilicek paralara çok daha kaliteli ,şampiyonlar ligi ayarında olan oyuncular alınırdı . Defansa rolando , orta alana diarra kanat ve forvete de bunlar kadar kaliteli isimler alsaydık şu anda fatih hocanın hücum anlayışı takır takır işliyodu çünkü o sistemi oynayacak oyuncular bunlar

aslinda kapanan takima karsi, öyle cikman gerekir.

Melo formsuz, yekta formda ve ofans'da daha etkili. Emre,engin cevik ve driblin olan oyuncular, ve Umut tam karambol forveti.

-------Yekta--Selcuk---

Engin---Emre--Amrabat

---------Umut------------

Sezon başı hamit transferine sevinmiştim ,amrabat transferine aynı şekilde ancak bu oyuncuların yerine daha kaliteli isimler alınabilirmiydi ,kesinlikle alınırdı . Elinde bi şampiyonlar ligi kozu vardı , bu oyunculara verilicek paralara çok daha kaliteli ,şampiyonlar ligi ayarında olan oyuncular alınırdı . Defansa rolando , orta alana diarra kanat ve forvete de bunlar kadar kaliteli isimler alsaydık şu anda fatih hocanın hücum anlayışı takır takır işliyodu çünkü o sistemi oynayacak oyuncular bunlar

aynen... +1905 , ilk bakisda Hamit,Melo,Amrabat, umut, burak transferleri iyi gözükyiordu.. ama onlarin yerine, formda bi libero (diarra) , üst düzey akan kanat ve bitirici bir forvet alinsaydi..cokdan gruplari garantilemisdik.

Not: türk liginden oyuncu almican kardesim. bukadar basit. premiere league den 12. olan takimdan oyuncu al, ama türk liginden 2. veya 3. olan bi takimdan bi oyuncu alma.

Amrabat'ın sorunu sadece kendisi ile ilgili değil. Aynı zamanda arkasında oynayan Hakan Balta ve Riera'da hiç yardımcı olmuyor. Hem yeni bir sistem, hem de bunları üst üste koyduğumuzda bu gösterdiği performans pek şaşırtıcı değil. Arada sırada fena işler yapmıyor. Ama bu sistemde olmayacak gibi duruyor. Kaleye çok daha yakın oynamalı. Yoksa topu alır, bir sağa bir sola çeker orta açar. Kaleye özgüveni yüksek bir şekilde devamlı dikine gitmesi lazım.

sanki Riera ilk 11 de baslacak gibi bi hava var icimde...terim onu oynatsak gibi sanki.

Hamit----Melo--Selcuk---Riera

-------------Amrabat---

----------------Elmander-------

öyle de cikabiliriz. Sonra da duruma göre, Engin,Bura,Emre girer.

Amrabati serbest forvet arkasi oynatabilir.

veya öyle de olabilir

--------------Melo---Selcuk-------------

-Engin----------------------------Emre/Riera-

-------------Amrabat-------------------

------------------Elmander-------------

sanki Riera ilk 11 de baslacak gibi bi hava var icimde...terim onu oynatsak gibi sanki.

Hamit----Melo--Selcuk---Riera

-------------Amrabat---

----------------Elmander-------

öyle de cikabiliriz. Sonra da duruma göre, Engin,Bura,Emre girer.

oynayacak orta saha belli. geçen seneki model.

emre---selçuk----melo----engin

elmander

umut.

aynen... +1905 , ilk bakisda Hamit,Melo,Amrabat, umut, burak transferleri iyi gözükyiordu.. ama onlarin yerine, formda bi libero (diarra) , üst düzey akan kanat ve bitirici bir forvet alinsaydi..cokdan gruplari garantilemisdik.

Not: türk liginden oyuncu almican kardesim. bukadar basit. premiere league den 12. olan takimdan oyuncu al, ama türk liginden 2. veya 3. olan bi takimdan bi oyuncu alma.

Üstelik fatih hocanın sistemi takır takır işliyodu şu an . Bugün hocamız bu sistemi oynayamayan oyuncular ile devam etmeyeceğiz gibisinden bişey söyledi hocanın yaptığı ufak hatalardan biridir bu transferler . Sonuna kadar arkasındayım fatih hocamızın herkez hata yapıyo oda yapmıştır . Ancak şl çok başka bi yer işte ,çok kaliteli adamlar seni üstlere taşır . Diarra bi örnek , rolando bi örnek , ne biliyim paraya kıyıp dzeko bi örnek ( Çok uçtum gibi görünsede alınabilir )

Melo- -Selçuk

Amrabat - - - - Engin - - - - Emre

Elmander

engin emre amrabat serbest

sürekli yer değiştirerek kapanan rakibi şaşırtacaklar

elmander onlara duvar olacak ve stoperleri dağıtacak

sürekli verkaçla içeri dalmaya çalışıcaklar

hatta melo ve selçuk da sürpriz ataklar yapacak

öne geçebilirsek ne ala

emre çıkıp burak girecek ve açılan rakibi geniş alanda papstırıcak

Hoca Allahını seversen sene başından beri beklediğim şu 11'i çıkar:
Muslera

Eboue - Semih - Dany - Hakan Balta

Engin - Melo - Selçuk - Amrabat

Burak - Elmander

Amrabat serbest oynatılabilir fikrine katılıyorum. İlk tercih sol ama forvet arkası da güzel olur

engini amrabatın yerine alıp kanatlarda engin hamit oynamaz umarım :)

Geri
Üst Alt