Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.316
- 1.220
- 1.778
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv
Hiç umudum yok.
Hiç umudum yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde bu maç taraftar lütfen kareografi yapmasın, o hakkını Manchester maçında kullanıp bu maç 90 dakika boyunca bağırsın.
İlk golü atıp birde üstüne açık alanlardan yararlanıp 2'yi attık mı tamamdır. Çok şey istedim ama kazanmamız buna bağlı.
Yine 2. golü bulmaya çalışırsak yeniliriz.Öne geçtikten sonra kontrollü oynamalıyız.
Öne geçtikten sonra zaten kontrollü fakat hızlı da oynamalıyız eğer Umut - Elmander başlayıp 1 gol bulursak hemen Burak'ı oyuna almalıyız , Amrabat'ın da oyunda olması gerekli tabi.
Yok zaten kastım haldır huldur 10 kişi saldırmaya devam etmekti renktaş.
Bir kere öne geçtikten sonra defans dörtlüsü çakılı kalmalı,en önemli unsur bu olacak.
Ben sadece kontrolün yanında 1-0 öndeyken hızlı oynamamız gerektiğini de belirtmek istedim.
Defans dörtlüsü konusunda katılıyorum 1-0 öndeyken çakılı kalmalılar.
beyler az tv nin yeni frekansını verebilcek varmı?
Devre arası Cris-dany-Melo gönderilmeli Ujfalusi bu saaten sonra geri dönmez sözleşmesi sona erdirilmeli sol beke dos santos yada olsson stopere lugano yada onun ayarında daha kariyerli olabilir sağlam bir defans oyuncusu ve serdar taşçı alınmalı önliberoya biglia gelmeli semihle-danyle-crisle bu iş olmaz yazıktır günahtır bu takıma geçen sezon en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımken bu sefer en gazla gol yiyen takımlardan biri olduk
Beyler macimizi izliyorum yeniliyoruz ,
Izlemiyorum berabere kaliyoruz ,kazanmak icin ne yapmam laizm anlamadim![]()
Devre arası Cris-dany-Melo gönderilmeli Ujfalusi bu saaten sonra geri dönmez sözleşmesi sona erdirilmeli sol beke dos santos yada olsson stopere lugano yada onun ayarında daha kariyerli olabilir sağlam bir defans oyuncusu ve serdar taşçı alınmalı önliberoya biglia gelmeli semihle-danyle-crisle bu iş olmaz yazıktır günahtır bu takıma geçen sezon en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımken bu sefer en gazla gol yiyen takımlardan biri olduk