ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv

----------Muslera-----------

Eboue---Semih---Dany---Hakan

Engin------Melo--Selcuk--Riera

------Umut----Emander------

Bu ilk 11 ile çıkarsak Cluj'u dağıtırız.Duruma göre Burak,Amrabat felan girer ikinci yarı.Riera-Hakan olmalı sol kanat.

Riera-Elmander-Umut mutlaka sahada olmalı. Burak da bir o kadar olmamalı.

Bu ilk 11 ile çıkarsak Cluj'u dağıtırız.Duruma göre Burak,Amrabat felan girer ikinci yarı.Riera-Hakan olmalı sol kanat.

Bu kadro bence de güzel. Klübede oyunu değiştirecek oyuncular olmalı. Gidişata göre Ambrat ile Burak sonradan birlikte girerlerse takım havaya girebilir.

Bu maçtada puan kaybı yaşarsak avrupa biter artık kazanalım ulan clujuda yenemiyorsa kimse bana başarıdan bahsetmesin zaten en kötü oyncumuz bile clujun en iyi oyuncusu ayarındadır

Ayrıca bence,

-------------muslera------------

eboue---semih---dany---hakan

engin----melo---selçuk----riera

-----amrabat----elmander------ ile çıkmalıyız

Ben de beğendim bu kadroyu. Engin hazır değilse, fizik olarak gerideyse, Amrabat ve Riera ters kanat olsunlar. ELmander daha geride oynasın. 4-2-3-1 gibi oynayalım.

Ben de beğendim bu kadroyu. Engin hazır değilse, fizik olarak gerideyse, Amrabat ve Riera ters kanat olsunlar. ELmander daha geride oynasın. 4-2-3-1 gibi oynayalım.

Engin fizik olarak geride olduğunu düşünmüyorum.Sonuçta takımla antremanlara çıkıyor.Sadece olay hocanında ona ceza kesmesi bence.

O değilde şimdi hatırladım, biz transfer döneminde luganoyu beğenmiyorduk değil mi :lol:

Şuan kadroda zarar olarak bulunan cris'ten daha çok işe yarardı.

Cris hayal kırıklığımsın oğlum

Edit: yanlış yer.. :)

Orta sahada amrabat melo selcuk riera forvette umut elmander cıkalım takım cok farklı oynar. Burak yerine umut ve hamit yerine amrabat daha cok katkı verir. Rierada orta yapmayı bilen akıllı oynayan az oyuncularımızdan biri. Her bolgeyi efektif kullanmalıyız. Bikere boyle cıksak farkı gorururuz aslında.

O değilde şimdi hatırladım, biz transfer döneminde luganoyu beğenmiyorduk değil mi :lol:

Şuan kadroda zarar olarak bulunan cris'ten daha çok işe yarardı.

Cris hayal kırıklığımsın oğlum

Millet okadar duygusalki lugano kotu oyuncu oldu. Lugano gayet cristen cok daha faydalı olurdu. Kıyas bile kabul etmez.

Orta sahada amrabat melo selcuk riera forvette umut elmander cıkalım takım cok farklı oynar. Burak yerine umut ve hamit yerine amrabat daha cok katkı verir. Rierada orta yapmayı bilen akıllı oynayan az oyuncularımızdan biri. Her bolgeyi efektif kullanmalıyız. Bikere boyle cıksak farkı gorururuz aslında.

Ben de şu anda en efektik oyuncuların bu şekilde olduğunu düşünüyorum ama ELmander'in böyle bir sistemde çok çok efor sarfetmesi ve ikinci santrafor değil, 3. ortasaha gibi oynaması lazım. CL'de o ortsahayı kaybetmemek gerek.

İlk golü yemediğimiz her dakika şansımız daha fazla ki bu mac için forvet hattında Elmander-Umut'un baslamasını istiyorum. Sanırım formda olan onlar. 60-70 dk savunmayı yorarlar daha sonra oyuna Burak girip kilidi çözer. Ayrıca Selçuk ve Melo'nun performanslarıda cok önemli.

77946.png

solda riera sağda amrabat başlamalı. ilerde de umut elmander olmalı kesinlikle.

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Hakan

Amrabat - Melo - Selçuk - Riera

Umut - Elmander

Bu onbirle çıkarır heralde hoca. Yani öyle umuyorum.

semihide silmişsiniz aferim

onu yedeğe çekmek onun daha geriye gitmesine sebep olur.aferin GS taraftarı :005:

Çıkabileceğimiz en iyi Kadro bence bu.. Semih iki Sezondur hala çoook Pozisyon hatası yapıyor..

Orta sahamız geçen seneki gibi değil..

Ayrıca semih'in oynadığı iyi oyunlar kötü oynadığı maçlara bakarak kat kat fazla..

Kolay değil, özgüveni gitti.

Geri
Üst Alt