ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv

Nasıl Engin oynamalı yahu bu adamn maç eksiği yok mu? Cl bu antreman maçı değil.

Defansta 4-1-4-1 alan savunması.

Ofansta Eboue ve Engin'in topsuz oyunuyla 3-1-5-1 gibi bir düzen.Yani;

---------------Muslera---------------

------Cris------Dany-------Hakan----

----------------Melo-----------------

Eboue----Engin--Selçuk--Emre--Riera

---------------Elmander-------------

Hakan ile Melo'nun çok çıkmasına gerek yok.Biraz kontrollü oynamakta fayda var.Riera da klasik bir kanat oyuncusu gibi oynar Eboue ile birlikte.Ortayı Emre-Selçuk ve Engin'le üçleriz.İkinci yarıda da rakibi yıpratmak için Burak,Amrabat,Aydın değişiklikleri işlem tamamdır.;)

Defansta 4-1-4-1 alan savunması.

Ofansta Eboue ve Engin'in topsuz oyunuyla 3-1-5-1 gibi bir düzen.Yani;

---------------Muslera---------------

------Cris------Dany-------Hakan----

----------------Melo-----------------

Eboue----Engin--Selçuk--Emre--Riera

---------------Elmander-------------

Hakan ile Melo'nun çok çıkmasına gerek yok.Biraz kontrollü oynamakta fayda var.Riera da klasik bir kanat oyuncusu gibi oynar Eboue ile birlikte.Ortayı Emre-Selçuk ve Engin'le üçleriz.İkinci yarıda da rakibi yıpratmak için Burak,Amrabat,Aydın değişiklikleri işlem tamamdır.;)

Emreyi çıkar hamiti koy şuanki ideal kadro bence.

her zamanki 4-4-2'yle cıkarsak NET olarak kazanamayacagımız mac

muslera

----------------

semih----dany

eboa------------balta

--------melo-------

--------------------

aydın----inan----riera

----------------------

--------elmander--------

----------------------

--------umudt--------​

engini maç kadrolarına yazanlar maç eksiği yüzünden kötü oynadıgında onu ilk asan kişiler olacaktır.

Alalım şu maçı artık çıkış maçımız olsun hadi aslanlar

Son Gençler maçını görünce büyük hayal kırıklığına uğradım.İleride yetenekli oyuncularımız olduğu için ileride top tutup bi şekilde gol atıyoruz ama avrupada bu olmuyor.En büyük üç sıkıntımız;

1-)Eskisi gibi önde basamıyoruz.

2-)Geçen sene her oyuncu topu ayağına aldığında 3-4 pas opsiyonu bulurken artık hiçbir oyuncu boşa kaçmıyor, kaçamıyor.Geçen sene ki gibi hareketli değiliz.

3-)Melo iyi olmadığı için Selçuk ileri rahat çıkamıyor.Geçen sene ki gibi defansta ki gedikleri kapatamıyor.Geçen sene yarı sahamıza her gelen topta duvar oluyordu.Ceza sahasından zaten hiçbir oyuncuya kolay kolay vurdurmuyordu.

dünyada ki takımların yüzde doksan beşi 4-2-3-1 oynarken biz neden 4-4-2 oynuyoruz ?????

bu defans hattımızla her maçımız tehlike bana göre. inanılmaz derecede kötüler bu sene. ujfanın olmaması bir takımı bu kadar etkiliyorsa bu semihle danny nin ne kadar sıradan bir stoper olduğunun göstergesidir. ayrıca melo ve selçuk bu şekilde devam ederlerse allah korusun 0 gol 0 puan tehlikesi bile var bu grupta. burağı falan saymıyorum bile

her zamanki 4-4-2'yle cıkarsak NET olarak kazanamayacagımız mac

muslera

----------------

semih----dany

eboa------------balta

--------melo-------

--------------------

aydın----inan----riera

----------------------

--------elmander--------

----------------------

--------umudt--------​

Aydın yerine amrabat. Gercekten iyi orta yapmayı bilen 2 kanat izlemek istiyorum.

PZL38.jpg

Dün gece Mutu ile görüştüm. Napiyorsun, sinirli gördum seni dedim. Sezai, kafam atık Romanyadan akrabalar arıyor yok para lazım, yok kamyonet alacam canımı sıkıyorlar. Bende para basmıyorum ki, birde biliyorsun Romanyaya dönmeyeyim diye Ajaccio gibi ufak bir sehre geldim Floransayı, Torinoyu o hareketli yaşamı özleyeceğim büyük ihtimalle. Oda kafamı kurcalıyor, burda saat 8 oldumu her yer kapanmaya başlıyor dedi. E sen kafamı dinlerim falan diyordun dedim. Öyle ama bu kadarıda fazla çok sessiz burası, 60 dan sonra gelinecek yere futbolcu olarak geldim dedi. Olsun sağlığın için iyi bir yerdesin, bence keyfine bak. Uçağa atladın mı 1 saat sonra Milanodasın, Torinodasın, Parisitesin, 3 saat sonra Bükrestesin bence çok izole oldum diye kafana takma dedim. Sağol görecegiz bakalım dedi. Galatasaray-Cluj maçı ne olur diye sordum. Türkiyeyi İstanbulda yendiğimize bakma Galatasaray Clujdan daha iyi bir takım, muhtemelen Galatasaray fazla zorlanmadan yenecektir, Cluj atak yapmayi becerebilen bir takım Manchesterda bile 3-4 pozisyona girdiler gol attılar ama defansları bence problemli dedi. Sağol yorumun için, iyi geceler dedim.

Elimizde Melo-Selcuk-Hamit-Yekta hatta Engin ve Çolak gibi oyuncular olduğu icin en etkili olacağımız sistemin 4-3-3 olduğunu düşünüyorum. Manchester macında da 4-3-3 oynadığımız icin bu kadar tehlikeli olabildik bence , neden hoca hala klasik 4-4-2 de ısrar ediyor gerçekten anlamış değilim. Ne hamit ne amrabat 4-4-2 'nin kanat oyuncusu değil. Biri göbeğe daha yakın diğeri ise forvete özellik olarak.

Takım kötü giderken alternatif kadrolara yönelen ergenlere de bitiyorum , iyi oyuncuların yapamadığını kötü oyuncular mı yapacak ?

Amrabat yerine aydın hamit yerine engin falan. Sorun oyuncularda mı gerçekten sistemde mi bi düşünün

Hocanın 4 4 2 den vazgeçmesi gerek artık geçen sene elimizdeki kadro buna müsaitti ama bu sene o yapıda isimler yok daha gol atamadık be bu sistemle

Saat 15:30 da Fatih Terimin basın toplantısı var.

Bu maçta alacağımız galibiyet herşeyi yeniden başlatır.Aksini düşünmek istemiyorum.

Osman Altunterim ‏@altunterim

Engin Baytar Cluj macında oynar.. Oyle hissediyorum.. Altını çiziyorum his bu :)

Dua edelim ilk atakları gol olmasın..

Bu sene kafayı yememe az kaldı, böyle jeneriklik golleri en önemli maçlarımızda ilk atakların gol olması hatta her atağın kalemizde gol olması öyle böyle çarpa çurpa..

Beni çıldırtmaya başladı.

Rüyam da gördüm bu maci, 4-1 yeniliyorduk taraftar stadi terkediyordu kalemizde de Buffon vardi :D

2 mağlubiyette takımın sistemini her şeyini değiştiren adamlar var yazık.

Geri
Üst Alt