ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv

-----------muslera--------

eboue----semih---dany---hakan

hamit----melo---selçuk----engin

---------elmander--------------

-----------------umut----------

bu kadromuzla çıkabilecek en güçlü ortasahamız bu. ve ortasahamız üstünlük kurarsa bu maçı kazanırız allahın izniyle.

bence olması gereken bu

engin solda hamit sağda başlayıp hamit yine kötü giderse amrabat girer engin sağa geçer ama enginin durumu ne bilmiyoruz.

Engin'in zırt diye baslaması hata olur mac eksigi oyle basit bisey digil. Aydın baslasın Engin son 20 dk girer.

Fatih hocayı anlıyorum ki mantıksız şeylerde söylemiyor ama elinde iyi bir 10 numara olmadan nasıl oynayacaksın hücum futbolu? Üstelik 10 numarayı geçtim elinde Nani-Valencia gibi ileri geri çok iyi oynayan kanat oyuncularında yok.

Fatih hocanın oynatacağı futbol bir bizim ligimizde birde Avrupa liginde işe yarar. Şampiiyonlar ligi için elinde gerekli malzeme yok. Ayrıca yarın ki macta ilk golü biz yersek oynayacağımız hücum futbolu Braga macındaki gibi bası bos hücum futbolu olur.

Hee birde şunu anlamıyorum teknik heyetimizde Şampiyonlar liginde çeyrek final oynamıs, Lucescu görmüş, o ligde nasıl oynanması gerektiğini bilen 2 tane adam var hicmi uyarmıyorlar Fatih hocayı? Biz Lucescu zamanında bile iç saha maclarında kontrollü oynardık ki üst üste 5 mac 5 beraberlik alarak çeyrek finalin eşiğine geldik.

Acıkcası bu basın toplantısından sunu cıkardım; Fatih hoca gecmisinden ders almamıs(CL konusunda).

Muslera

Eboue - Cris - Dany - Hakan

Hamit - Melo - Selçuk - Riera

Umut - Elmander

Böyle cikariz heralde.

Rakip büyük ihtimal defans yapıcak ve çoğunuz Amrabat'ı düşünmüyorsunuz.Bu takımda başka çalım atmayı bilen futbolcu yok bence.Emre,Hamit ve Melo'nun iyi oynamadığı belli.Selçuk,Yekta,Riera,Amrabat,Elmander ve Umut oynamalı Engin'de oyuna girebilir.Birde daha bilinçli hücum yaparsak yenebiliriz:yenieek:

Fatih hocanın tahmin ettiğim 11'i; Muslera, Eboue, Cris, Dany, Hakan, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Elmander, Umut

İstediğim; Muslera, Eboue, Cris, Melo, Hakan, Yekta, Hamit, Selçuk, Riera, Umut, Elmander

Melo formsuzluğunu nedeniyle, hava hakimiyeti ve sertliğini de düşünerek; tandem olarak katkı sağlayabilir. Semih yeterince sert bir oyuncu değil. Ayrıca her ne kadar hala benimseyemesemde, Cris bu maçta tecrübesiyle Dany'e oranla 1 adım önde gibi.

Orta alanda Yekta'nın ilk 11 olarak şans bulmasının zamanı geldi. Geçen sene aynı şansı hem Semih'e, hem Emre'ye verdi hoca. Umarım kendini göstermesi ve Melo'dan daha diri katkı vermesi adına eline şans geçer ve kullanır.

Hamit'in ortada oynaması şart. Çizgide verim alamayacağımız açık. Euro 2008 sağ iç performansı ortada sonuç itibariyle. Maç içerisinde Yekta'yla değişmeli olarak, pozisyon alabilirler.

Riera'da hem Emre, hem Amrabat'a oranla daha tecrübeli ve güvenilir bir oyuncu. Bu maç için işimize yarayacaktır bana kalırsa 11 başlarsa.

Elmander ve Umut'un uyumları zaten belli.

Çıkış yakalamak istiyorsak, ciddi değişikler şart. Oyuncuların formanın ağırlığını bilmeleri gerek.

Fatih hocayı anlıyorum ki mantıksız şeylerde söylemiyor ama elinde iyi bir 10 numara olmadan nasıl oynayacaksın hücum futbolu? Üstelik 10 numarayı geçtim elinde Nani-Valencia gibi ileri geri çok iyi oynayan kanat oyuncularında yok.

Fatih hocanın oynatacağı futbol bir bizim ligimizde birde Avrupa liginde işe yarar. Şampiiyonlar ligi için elinde gerekli malzeme yok. Ayrıca yarın ki macta ilk golü biz yersek oynayacağımız hücum futbolu Braga macındaki gibi bası bos hücum futbolu olur.

Hee birde şunu anlamıyorum teknik heyetimizde Şampiyonlar liginde çeyrek final oynamıs, Lucescu görmüş, o ligde nasıl oynanması gerektiğini bilen 2 tane adam var hicmi uyarmıyorlar Fatih hocayı? Biz Lucescu zamanında bile iç saha maclarında kontrollü oynardık ki üst üste 5 mac 5 beraberlik alarak çeyrek finalin eşiğine geldik.

Acıkcası bu basın toplantısından sunu cıkardım; Fatih hoca gecmisinden ders almamıs(CL konusunda).

fterim ders almaz ders verir ondan olabilir

muslera

--eboue--semih--dany--hakan

hamit--melo-selcuk--riera

elmander-----umut----

1.50-3.10-4.15

macin 2. yarisina bakamiycam.. cok uzgunum..

Şaka maka çıkma şansımızın %60 civarlarında olduğu bir gruptan Fatih hocanın anlamsız inadı yüzünden çıkamayacağız, çok yazık. Fatih hocaya da kızamıyorum, adam Galatasaray'ı baştan yarattı sonuç olarak ama ne vardı dengelice oynayıp çıkaydık?

Anlasilan yarin ayni mentalite ile sahadayiz. Ve bu CL' e mental anlaminda veda macimiz olur. Ayni hatalari yapariz, ayni goller yeriz.

yaw hamit sakat digil mi arkadasım ?

ayrıca niye herkes 11'e yazıyo ki rezalet hamit'i herif topu kontrol edemiyor.

ayriyetten 4-4-2 digil 4-1-3-2 cıkmlı bu maca Elmander forvet arkası, yok cıkmazsan 1000% kazanılmaz bu mac.

yaw hamit sakat digil mi arkadasım ?

ayrıca niye herkes 11'e yazıyo ki rezalet hamit'i herif topu kontrol edemiyor.

ayriyetten 4-4-2 digil 4-1-3-2 cıkmlı bu maca Elmander forvet arkası, yok cıkmazsan 1000% kazanılmaz bu mac.

Ayni sistemle oynayacakmışız reiz, Fatih hoca açıkladı. :o

Sistem hikaye doğru oyuncularla oynadınmı herturlu kazanırsın. Sonucta sahada tam 4-4-2 olarak durmuyoki oyuncular her saniye. Donuşum var sistemin içinde de. Sistem de sıkıntı yok sıkıntı oyuncularda. Hamit ve burak oynamasın takım daha iyi daha tempolu oynar. Özelikle burak kesinlikle oynamamalı.

Sistem hikaye doğru oyuncularla oynadınmı herturlu kazanırsın. Sonucta sahada tam 4-4-2 olarak durmuyoki oyuncular her saniye. Donuşum var sistemin içinde de. Sistem de sıkıntı yok sıkıntı oyuncularda. Hamit ve burak oynamasın takım daha iyi daha tempolu oynar. Özelikle burak kesinlikle oynamamalı.

Hamit'i anladim da Burak'tan ne istiyorsunuz. Ben Burak'i hic istemiyordum, ama yinede bu kadar haksizlik yapmiyorum. Ama hep diyorum bizim türk mantik'imiz, isler iyi gitmeyince kisiler suclu olur.

Geri
Üst Alt