ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv

bana göre bu sezon oynayacağımız en önemli maç. en önemli olma sebebi şampiyonlar ligi için tamam veya devam niteliğinde olması. maçı değerlendirirsek, romanya futbolu bize her zaman ters gelmiştir. yüksek fizik güçleri, 90 dakika oyun disiplininden kopmamaları, topu kaybettikleri anda topluca topun arkasına geçmeleri ve rakibi bozmaya yönelik oynamaları hep bizi zorlar.bizimde kazanmak zorunda olduğumuzu düşünürsek açıkları değerlendirmek için fırsat kollayacaklardır. eğer burak yılmaz ilk 11 de tercih edilirse defans arasında kaybolması muhtemel, o yüzden daha tecrübeli olan elmander ile başlanması uygun olur diye düşünüyorum. fizik güçleri düşük emre çolak ve amrabat gibi oyuncular ile başlanması da hata olur. diri bir cluj karşısında çok zorlanırız.

yenilirsek nolur sizce ?

(allah korusun)

yenilirsek nolur sizce ?

(allah korusun)

Basına malzeme çıkar taraftar açısından sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum..Forumda olucaktır o kesin ama stadta olacağını sanmıyorum..80.den sonra yine başlar Asaletin bize yeter söylenmeye...

yenilirsek nolur sizce ?

(allah korusun)

Fatih hoca'nın CL'ye uygun bi oyun felsefesine bürünmesi gibi bi durumun söz konusu olmadığını bugünkü basın toplantısında gördük. ne diyor daha fazla hücum

etmeliyiz diyor. eğer yarın bu anlayışı aynen uygulayıp sonuç alamazsak ve yenilirsek, tek hedefi avrupada başarılı bir takım yaratmak olan ünal başkan, buradan

çok önemli çıkarımlar yapıp, gelecekle ilgili vereceği kararlarda, 3 maçlık CL periyodundan edindiği tecrübeyi kendine klavuz olarak kullanabilir. bilmem anlatabildim

mi?

ama ben öyle yada böyle yarınki maçı kazanacağımız düşünüyorum.

Riera umarım oynar. Ayrıca umarım Elmander-Umut ile başlar Fatih Hoca. Cluj o kadar büyütülecek bir takım değil fakat her zaman yaptığımız gibi hurra saldırmak saçma oluyor, artık farkına varmışızdır herhalde.

Re: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv

Basına malzeme çıkar taraftar açısından sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum..Forumda olucaktır o kesin ama stadta olacağını sanmıyorum..80.den sonra yine başlar Asaletin bize yeter söylenmeye...

La la lay saldir Galatasaray

Riera umarım oynar. Ayrıca umarım Elmander-Umut ile başlar Fatih Hoca. Cluj o kadar büyütülecek bir takım değil fakat her zaman yaptığımız gibi hurra saldırmak saçma oluyor, artık farkına varmışızdır herhalde.

hocanın bugünkü basın toplantısını izle, oku bişeyler yap. anlayacaksın.

Hocanın Aydın a önem vermesi ve Ambrabat-Burak ikilisinin transferiyle ben açıkçası, özellikle CL de kontratak arayacağımızı düşünmüştüm. Ama tam tersi sürüp gidiyor.

Malesef hızlı hücum nedir bilmiyoruz. Öyle bir düşüncemiz bile yok. Ne defanstan çıkan toplar nede orta sahada kapılan toplar hiçbir zaman kontratağa dönüşmüyor. Ambrabat hızlı bir oyuncu. Onun bu özelliğini kullanma gibi bir planımız da yok. Selçuk eskiden Burak a harika uzun paslar atıyordu. Bize geldikten sonra durdular. Çünkü Burak a açık alan yaratamıyoruz. Yaratma gibi bir çabamızda yok.

Dünya hızlı hücum düşünerek kolay goller atarken biz gol atacağız diye canımız çıkıyor. Ben zannetmiyorumki Terim idmanlarda hızlı hücum çalıştırsın, taktik versin falan.

Varsa yoksa, top yekün hücum. Boyumuzun ölçüsünü alana kadar da bu böyle devam edecek gibi görünüyor. Umarım o zaman çok geç olmaz.

Hocanın Aydın a önem vermesi ve Ambrabat-Burak ikilisinin transferiyle ben açıkçası, özellikle CL de kontratak arayacağımızı düşünmüştüm. Ama tam tersi sürüp gidiyor.

Malesef hızlı hücum nedir bilmiyoruz. Öyle bir düşüncemiz bile yok. Ne defanstan çıkan toplar nede orta sahada kapılan toplar hiçbir zaman kontratağa dönüşmüyor. Ambrabat hızlı bir oyuncu. Onun bu özelliğini kullanma gibi bir planımız da yok. Selçuk eskiden Burak a harika uzun paslar atıyordu. Bize geldikten sonra durdular. Çünkü Burak a açık alan yaratamıyoruz. Yaratma gibi bir çabamızda yok.

Dünya hızlı hücum düşünerek kolay goller atarken biz gol atacağız diye canımız çıkıyor. Ben zannetmiyorumki Terim idmanlarda hızlı hücum çalıştırsın, taktik versin falan.

Varsa yoksa, top yekün hücum. Boyumuzun ölçüsünü alana kadar da bu böyle devam edecek gibi görünüyor. Umarım o zaman çok geç olmaz.

aslında boyumuzun ölçüsünde son 1 aydır alıyoruz ama daha yeterli gelmedi sanırım hocamız için.

Bir an önce yarın olsun :ayatollah:

aslında boyumuzun ölçüsünde son 1 aydır alıyoruz ama daha yeterli gelmedi sanırım hocamız için.

Şampiyonlar Ligi'nde sonuncu olduktan sonra benim için çok da önemi yok sistem değişmiş,değişmemiş.

heyecanımız bitmiş, önceden olsa yarını bir hafta önceden iple çekerdik

benim gibi bir hasta CİMBOM' lu yarın maç olduğunu foruma girince hatırlıyor.

hey gidi günler hey.

hey gidi günler hey.

Braga maçı her şeyi bitirdi hocam.

ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv

Son maclarimizi hep kapanip hizli cikabilen takimlara karsi oynadik. Hepsinde de puan kaybettik.

Ancak bu maclar icinde yapmamiz gerekeni yaptigimiz tek bir bolum vardi. O da Gencler macinda 2. yarinin basi, yaklasik 10 dakika.

Garanti bir sekilde yana geriye pas cevirmek yerine oyuncular birazcik risk alarak hizli ! dikine ! adam eksiltecek ! pas, verkac gibi hamleler denediler ve hemen 2 gol bulduk.

Daha once hatamiz hizli oynamamak, hep yana geriye risksiz oyun ve gole gidecek, adam eksiltecek hamleleri denememek iken, bu mactaki hatamiz galibiyeti yakaladigimiz halde sakin kalamamak, yine bilincsiz hucuma devam etmek, oyuncularin pozisyonlarini kaybetmesiydi.

Cluj da kapanacak ve cok iyi hizli ataga cikiyorlar.

Ilk sart sakin kalabilmek ve ne yaptiginin farkinda olmak.

Ikincisi, hizli, dikine, adam eksiltecek sekilde oynamak.

Uc, one gecersek hep yaptigimiz garanti pas oyununa gecerek acik aramak, kimse pozisyonunu kaybetmemeli, rakip ataktayken kontra oyun benimsenmeli.

Kontraya cikamamissak tekrar garanti pas oyununa donulmeli.

Takim icinde bunu yonlendirecek bir oyuncu secilmeli, herkes ona bakmali. Ben olsam Elmanderi secerdim.

Murat kosova mi anlatacak maci?

hey gidi günler hey.

Yarın öyle bir oynamalıyız ki yenmenin yanında bu heyecanı geri getirmeli takım.

yeter be kardeşim tamam anladık 50 kere yazmanıza gerek yok kaybettiyseniz heyecanınızı çıkın forumdan sizde kurtulun bizde.

Re: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv

Ercan reis anlatır ins Danye kac kere eboue dedi Kosova

Geri
Üst Alt