ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv

Adamlar sana karşı biraz açık oynarsa defansın ters yakalanmaz.

Adamlar 10 kişi kapanıyorsa hızlı hücumlarla tehlike yaratma şansı çok yüksek.Nitekim yediğimiz gollere bakarsan çoğunda defans ters yakalanıyor hep.

Biz alan savunması diyoruz, sen ne diyorsun ben anlamadım.. :confused:

Hocam geçen yıl dediğim gibi hem taktiğimiz bu kadar çözülmemişti hem de Melo,Selçuk çok optimum bir performans gösterdiler.Engin de vardı.

Kontrollü oynamamız gerektiğinin kanıtı dersen Eskişehir maçında golden sonra 15 dakika kontrollü oynadık.Defansta sıkıntı yoktu ve de Burak ve Amrabat'la bayağı tehlike yaratmıştık hatırlıyorsundur.Kontrollü oyunu bıraktık,tekrardan 10 kişi saldırıya geçtik,abuk subuk bir kontra golü yedik ve 1-1 bitti maç. :yenieek:

fatih Hocanın bana göre bir hatasıda ileri ucumuzla savunmadaki stoperler arasındaki alanı daraltarak oynatması yani takım ataktayken defans hattımız orta sahada bekliyor böyle oynarsan kontra yersin, o yüzden kendi sahamızda 2 stoperimiz bekleseydi o gol yenmezdi.

fatih Hocanın bana göre bir hatasıda ileri ucumuzla savunmadaki stoperler arasındaki alanı daraltarak oynatması yani takım ataktayken defans hattımız orta sahada bekliyor böyle oynarsan kontra yersin, o yüzden kendi sahamızda 2 stoperimiz bekleseydi o gol yenmezdi.

Kontra yemek mesele değil de kontra yerken defans geri dönemiyor,10 kişi rakip sahadayız çünkü.Çok ters yakalanıyor defans.Öne geçtikten sonra defans dörtlüsü çakılı kalmalı ne olursa olsun.

Hızlı oynamadığımız sürece hamit semihe semih meloya melo dany e dönerse emre kendi etrafında dönerse herkes iyi savunma yapıyo gözükür..güya bize iyi savunma yapan ordu elazığdan iki yedi...hızlı oynamalıyız tek pas hatta yarım pas boşa çapraz koşularla rakibin dengesini bozmalıyız yoksa her takım çok akıllı oynamış çok iyi savunma yapmış olur bizde nerde hata der dururuz..yarında çok hızlı pas boşa koşular arapasları sıfordan ortalarla boğmalıyız yoksa sakin oyun anlayışı safsatası içinde 10 dajkikada hucum edersek top %70 bizde olur ama tek pozisyonumuz olmaz hücum ve atak ve pozisyon rakipte olur...tüm sıkıntımız bu topu ayağımızda tutmadan hızlı oyun anahtar bu

Hızlı oynamadığımız sürece hamit semihe semih meloya melo dany e dönerse emre kendi etrafında dönerse herkes iyi savunma yapıyo gözükür..güya bize iyi savunma yapan ordu elazığdan iki yedi...hızlı oynamalıyız tek pas hatta yarım pas boşa çapraz koşularla rakibin dengesini bozmalıyız yoksa her takım çok akıllı oynamış çok iyi savunma yapmış olur bizde nerde hata der dururuz..yarında çok hızlı pas boşa koşular arapasları sıfordan ortalarla boğmalıyız yoksa sakin oyun anlayışı safsatası içinde 10 dajkikada hucum edersek top %70 bizde olur ama tek pozisyonumuz olmaz hücum ve atak ve pozisyon rakipte olur...tüm sıkıntımız bu topu ayağımızda tutmadan hızlı oyun anahtar bu

Müdür bu konuya değindin ama burada hamit'e özel bir parantez beklerdim senden..

Yavas yavas heyecan geliyor.

Müdür bu konuya değindin ama burada hamit'e özel bir parantez beklerdim senden..

eboue hamite pas atıyor sonra eboue kendine koridor açıp ceza sahasına iniyor, hamit bu topu alıp orta sahaya atıyor, gülünç hakkaten daha eboue nin koşu yoluna bir tane top atmadı, böyle abartmıyorum 20 pozisyonu vardır. Hamitin limit bu kadar arkadaşlar bundan fazlasını beklemeyin, maç oynayarak açılacak diye inanıyordum ama inancım kalmadı benim hamite, EURO 2008 deki hamit performans olarak tavan yapmıştı. Bu işten iyi kazık yedik, ama kimse bu kadar kötü hamit beklemiyordu.

eboue hamite pas atıyor sonra eboue kendine koridor açıp ceza sahasına iniyor, hamit bu topu alıp orta sahaya atıyor, gülünç hakkaten daha eboue nin koşu yoluna bir tane top atmadı, böyle abartmıyorum 20 pozisyonu vardır. Hamitin limit bu kadar arkadaşlar bundan fazlasını beklemeyin, maç oynayarak açılacak diye inanıyordum ama inancım kalmadı benim hamite, EURO 2008 deki hamit performans olarak tavan yapmıştı.

Yazıyodum oyunu nasıl yavaşlattığını...hızlısın...:)...velhasıl hızlı oynamalıyız...

Yazıyodum oyunu nasıl yavaşlattığını...hızlısın...:)...velhasıl hızlı oynamalıyız...

Müdür sen, adamdan önce hızlı yazamıyorsun, yavaş oynuyoruz diye eleştiriyorsun birde..

Hic yakıştıramıyorum sana.. ;)

Hadi alalım şu maçı galatasarayın olduğu yerde umut vardır

artik su maci alalim da su kötü gidisata son verip,ileriye büyük bir adim atalim. bu maci kazanmamiz bence cogu oyuncumuzu yine ayaklandirir. engin yarin ikinci yari oynasin,lige olmus 8.hafta yani kasimin sonunda ENGIN IS BACK

bu ne hız yav. adam üye olmuş 3. mesajda ban yemiş. valla helal

bir 11 de benden :) muslera-eboue-semih-dany-

hakan-----melo-selçuk-hamit-riera----

elmander--umut

Geri
Üst Alt