ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Ynt: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv

Kadrolar belli oldu mu renkdaşlar ¿

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv

Son 7 Saat :ayatollah::ayatollah:

cem-ylmz.jpg

Heyecan basti.

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray - Cluj | 23 Ekim | 21.45 | Star Tv

bir insan niye kendine bunu yapar??oynat barosu 2 maçta kaybettik..baros mutlaka diğerlerinden en azından daha iyi oynar 1 devre olsada şans verse yeter

aga baros mu kaldı yaa

Son yılların en büyük maçına çıkıyoruz. Kader maçı deyin,Ölüm maçı deyin. Son yıllarda ki emeğin belli olacağı maç deyin ne derseniz bu maça çıkıyor.

Önde basıp Cluj'u dadmin edecez gibime geliyor [Şahan-Cengiz mode of]

geçen seneki kadro

--------------Muslera

Eboue----semih----ujfa------balta

engin-----selçuk----melo----emre

---------necati-----elmander

Bu seneki kadro

-----------muslera

eboue----semih----danny----balta

hamit-----selçuk----melo----amrabat

--------umut-----burak (elmander)

Hamit uzun vadede enginden daha verimli olacak, sakatlanmasa tam forma giriyordu. Hamitin yedeğinin aydın değil engin olması lazım. eboue-hamitli sağ kanat dünya standartlarında

Danny bence semih ve ujfadan daha iyi ama savunmadaki ikili henüz uyumlu değil,

melo hala formsuz, son maçta gördük ki emrede ısrar edilse ortasahada selçukla iyi bir ikili olabilir. yekta da süre almalı biraz.

Baltanın sakatlığı oyununu etkiliyor ama en çok amrabat etkiliyor. önünde amrabat oynayınca hakan yalnız kalıyor savunmada.

Çift forvet oynayacaksan forvetinde elmander tarzında biri olmalı bence. yoksa çift forvet bırak CL yi ligde bile lüks.

Geçen yıl hoca takım savunmasını oturtuncaya kadar 4-5-1 oynattı takımı, 7-8. haftadan sonra 2 forvete geçti. tam bir 4-6-0 oynuyorduk necati ve elmanderle. hocanın dediği gibi daha çok hucum oynamayı bizde isteriz ama oturmuş bir kadroya karşı. Koşmayan burak ve amrabat takım savunmasını sekteye uğratıyor. çok gol yememizin sebebi de gelen oyuncuların savunma anlamında işlerini yapmaması.

ben hamit-selçuk-geçen seneki mel ve emrenin mutlaka oynaması gerektiğini düşünüyorum. amrabat ise forvette serbest oynasa daha etkili de olabilir, en azından denenebilir.

yenilsek de hucum futbolunda hem fikiriz hocamızla, braga çok iyi bir takım değil bence. eğer gruptan çıkmak son maça kalsa, beraberlik bize yetse gider portekizde kapanırız, braga gol falan atamaz çünkü onlar sadece kontraya göre kurulu bir takım. ama cluj ve braga gibi tek ümidi kontra olan takılara bile bile bu kozu vermek ne kadar akılcı bilmiyorum.

şampiyonlar liginde kolay maç yoktur ama ne bileyim bu akşam işler yolunda gidecekmiş gibi hissediyorum.

[video=youtube;QfrNw7OAzeU]https://www.youtube.com/watch?v=QfrNw7OAzeU[/video]

kesinlikle sol kanatta riera-h.balta daha dengeli bir sol kanat oluyor. riera ile iyi bi ikili oluyorlar. ve en azından defansif yönümüz daha sağlam oluyor ve riera iyi orta yapıyor. amrabat bence ilk 11 olmamalı yedek kulubesinde koz olarak oturmalı şimdilik.ya da 4-2-3-1'in serbest adamı olmalı. hamitin yokluğunda cluj maçı için amrabat sağ kanatta oynatılabilir. bence bizim en büyük hatamız sabri yi harcamamız oldu. her maç aydın ALLAH'ın emri oyuna giriyor ama hiçbişey yapamıyor. sabri reis onun gibi her maç yedekten girseydi en azından rakibi bozar skoru korurduk (mesela gençlerbirliği maçı) aynı şekilde baroş u da yedekte oturtmalıydık. eminim sercandan daha verimli olurdu. son 10 dakika bile oynasa gol şansı yüksek biri baroş

Benim kafama takilan en önemli soru: Selçuk inan gibi tekniği yüksek, pas yüzdesi mükemmel , şutlari muhteşem bir adami nasil olurda kaleye yakin bi pozisyonda oynatmayip da ön liberoda adam kovalatarak harciyoruz. Bu duruma çildiracağim. S e l ç u k i n a n gelmiş geçmiş en iyi türk 10 numara...iddia ediyorum... Bir gün birileri aklini başina alip selçuk inan'a 10 numrayi giydirip forvet arkasi serbest oynatirsa bi alex bi hagi gibi olur.

Bir zamanlar tugay kerimoğlu gibi teknik adamida 31 yaşinda adam kovalatmaya kalktik adam ingilterede 39 yaşina kadar tekniği ile oynadi. Biz ne yaptik hagi den sonra : Felipe,revivo,v.b. Bi sürü saçma adamla uğraştik. Tugay hagiden sonra bizi taşiyacak adam di halbuki. Kendi değerlerimizin kiymetini bilmiyoruz. Milli takimimizin hali ortada

Oynat hamiti ön libero melo ile birlikte yönlendirsin takimi. Koy önlerine selçuk inani ceza sahasina yakin yerlere girip çiksin çözsün rakip defansi atsin bi sürü kritik gol. Engini sağ kanada monte et arkasinda eboe ile çökertsin rakibi. Solada koy riera yi. Elmander tek forvet. Bakin o zaman nasil top çeviriyoruz ve pozisyon üretiyoruz.ama nerdeeeeee

Maça ilgi ne durumda acaba.

renktaşın biri braga maçında tribunler suskundu demiş ilk 30 dakika gayet iidi tribubler oldukça ii destek ve ınanılmaz bir ıslık vardı! tribundeydim sonra tekrarını izeldim ntvspordan inanın alakası yok kesinlikli trübun sesini tv ye vermiyorlar! gol yedikten sonra susutu taraftar o ayrı ama inanın tvdeki ile alakası yok.

hiç şey yapma fatih hocam. bu maçta oyuncular konuşacak.. ilk 20 dakikada 2-0'ı bulacağız..

---------muslera--------

eboue---cris----dany----h.balta

-------melo------emre--------------

amrabat----selçuk-------riera

-----------elmander---------------

renktaşın biri braga maçında tribunler suskundu demiş ilk 30 dakika gayet iidi tribubler oldukça ii destek ve ınanılmaz bir ıslık vardı! tribundeydim sonra tekrarını izeldim ntvspordan inanın alakası yok kesinlikli trübun sesini tv ye vermiyorlar! gol yedikten sonra susutu taraftar o ayrı ama inanın tvdeki ile alakası yok.

Geçen günlerde Şampiyonlar Ligi özel programı vardı.Denk geldi izledim.Braga'da Alan diye bir oyuncu açıklama yapıyordu.Atmosferden çok etkilendiğini felan söylemişti.Zaten herkesin eleştirdiği nokta maç kötüye giderken hiç ateşleyici birşey olmadı tribünlerde.Maçın başındaki gösteriye felan kimse birşey demiyor zaten.

Beyler bizde kaleci antrenörü gibi forvet antrenörü olamaz mı ? Özel ilgilenen son vuruşları kafa toplarına kalkışları falan öğretecek mesela Hakan Şükür , Tanju Çolak , Arif Erdem , Mario Jardel getiremez miyiz bunlardan birini . Hakan milletvekili olmaz zatende ya diğerleri

golcülük yeteneği bence tamamen doğuştan gelen bir yetenek

Geri
Üst Alt