ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Sakin bi kafayla bakarsak böyle bi zeminde bu şansızlıklarla 1 puan iyidir , rakip iki pas yapamayan bi takım . 2 golüde biz attık , orda bunları yenmemiz gerekir

4 puani var, evinde iki maci var pes pese, biz ve braga ile

sonra gruptan cikmis manuya karsi oynicakla rson maci deplasmanda

cluj cok avantajli

deplasmandaki maci kazanmak zorundayiz kücük bir sans olsun istiyorsak sonuna kadar.

bragada manuya karsi evind ekaybederse süper olur

son iki maca 4 puanla girer Gs ve cluj

ikiside ikiside braga ve manuya karsi oynicak.

bragayi yenen cikar gruptan.

Ben futbol olarak karanlık bir tablo görmüyorum.Tek eksiğimiz şans faktörü.Yahu o kadar güvendiğimiz Melo bile penaltıyı atamadı.Ama herkes gibi bende hissettim atamayacağını.Melo ilk defa bende hayal kırıklığı yaşatsa da olur böyle şeyler diyorum.Cluj'u da Braga'yı da deplasmanda yeneriz.

selçuk ne yaptı 90 dakika boyunca gezmedi mi ?

yeter ulan bagırıp durma

adam formsuz kardeşim napalım takımdan mı kovalım.

ne cabuk sattınız adamı.geçen sene şampiyon yapan adamdı selcuk.en cok gol atan adamdı.

ağzına kürekle vurasım var şuan

Dany

Melo

Emre

Eboue

Selçuk

Umut

maçın kötüleri

İyiydik ama şu şanssızlığımızı bir türlü atamadık.Ona rağmen mallık yapıp penaltıyı Meloya kullandırmasalar rahat yenebilceğimiz bi maçtı.Gruptan çıkabileceğimize inanıyorum

Elmander hakkında bilgisi olan var mı bu adamın sürekli ya kafa yarılıyo ya kası açılıyo :sad007:

Abi Selçuk ve Emre tarzı oyunculardan bu maç için ne bekleniyordu çok merak ediyorum toptan kaçtı falan deniyor da... Selçuk gelen topu açtı daha ne yapsın? Ha hata yapmadı mı yaptı da o zeminde ne hatalar oldu..

meloya yaptıgınızı selcugada yapıyorsunuz şimdi koruyorsunuz ama selcukta bu sezon leş

Ben Melo'yu korumadım bilip bilmeden sallıyorsun. Selçuk kaç pozisyonda mücadeleye girdi yerde kaldı. Topu alıp şişiriyor napmasını bekleyirdun ki? Taktik maktik kalmamıştı. Selçuk kötü mü kötü katılıyorum sana. Ama çabaladı.

Üstümüzde bir Şanssızlık aldı başını gidiyor..

sansizlik olabilir ama bu sansizligi adeta biz israrla istiyoruz, israrla gel gell sansizlik diyoruz.

ilk gol sansizlik, tamam.

ama sonra koca 60 dk vardi, rakip eksikti.

ayrica o ilk golde sanirim ebue gene cok relaxed davrandi.

Riera'da biraz ısrar etmeliyiz, Amrabat ile ikisi olmasa hucumda hiçbirşey yapamazdık.

Lutfen, hepimiz uzulduk ve sinirliyiz ama birazda positif olmaya calisalim: Braga hakkinda Ferguson demistiki "Braga deplasmanda daha iyi oynuyor". Biz onlarin deplasman maci olduk ve kazandilar. Ki biz daha iyi oynadik. Ve adamlar kendi evinde daha kotu oynuyorlarsa, bizim orda sansiz olmamiz imkansiz bence. Cluj zaten tek kontra atak oynayan takim. Is yok. Gunumuzde olalim, ikisinide yenebiliriz. Ben bu Kucuk-Emrah-tavrini attim uzerimden, sizede tavsiye ederim.

bu sezon herkes te rehavet var geçen seneki şampiyonluğun ve süper kupa nın mı rehaveti anlamadım

245 misafirimiz var , anlaşılan kuşlar yine türemiş bakın ne göstericem

bjkarenamp4.jpg

Bu maçta ki beraberlikle birlikte 2.cilik şansı oldukca azaldı ,şimdi gerçekci hedef uefa avrupa liginde yola devam etmek olmalı

aslında olmuyacak bir şey değil. manu'nun 6'da 6 yaptığını düşünüyorum hesaplar karışmasın diye. bizim puan alma ya da braga, cluj'un puan alma hesabı işe katılırsa çok karışıyor ortalık. biz braga ve cluj'u yenersek 2. olarak çıkıyoruz. tabi zor ama bu saatten sonra canını dişine takıp oynamalılar

Amrabat çok süper oynadı. Çok begendim bu adamı :))

en azından puan aldık şu maçta da yenilseydik baskı 3-4 kat olurdu üzerimizde

Geri
Üst Alt