ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Oynadigimiz oyun, sanki 1-0 ondeyiz ve dakka 89 gibiydi. Defans her topu ileri vurdu, forvetler ne yapsin. Ilk 30 kere denedik olmadi, neden hayla ayni taktik ilen devam ettik hic anlayamadim. Bu sonucta Fatih hocaninda sucu var.

Ingiltere den biçim mühendisi mi alsak?

şu maçı cl maçı olarak bize izlettiren cluj denen adi takımada lanet olsun futboldan soğuttular bu saçma defans takımları

Deplasman maçları daha farklı olacaktır , İlk maçı hatırlayın biraz becerikli olsak Manu'yu devirmiştik , deplasmanda biraz sakin gerekirse geride bekleyerek kontradan vurmalıyız aynı Braga'nın yaptığı ve Cluj'un yapmaya çalıştığı gibi.

ula istanbul kartala 3-4 saat önce geldim

3-4 saattir yağmur yağmadı burda.orda niye maç boyunca yağdı onu anlayamadım :)

azize parayı kıymış en iyi büyücüye gitmiş herhalde. ulan istanbuldaki bütün bulutlar stadın üstüne toplandı diğer yerlerde yağmur yoktu fazla

Soldan iyi geldik 2. yarı ama oda zeminin o tarafı biraz daha iyi olduğundan.Yani uzun toplarla çıkmamız mantıklı idi.Zaten böyle zeminler de Amrabat gibi,Emre gibi futbolculardan çok şey beklemeyeceksin.Bu zemin de daha çok kasaplar işe yarar.

yahu o tarafin daha iyi oldugu icin diyorum zaten biraz daha oraya sikistirip oyunu az daha cok pasla zorlayabilirdik diye.

neyse, 2 hafta sonraki mac son sansimiz, kazanirsak gaza geliriz, sürpriz yapabiliriz.

kaybedersek 4. oluruz

bu kadar basit.

Bugünkü maç kötü oynamadık ve kazanadabilirdik. Malesef kısmetsizlik var. Yüce rabbim kazanmamızı istemiyor var demek ki bi hayır. O saha öyle olmasaydı bence çok rahat kazanmıştık bu maçı :(

buna şansızlık diyoruz. hakem şansızlığı,futbol şansızlığı ve hava durumları hepsi üst süte geldi.ama herşeyde bi hayır vardır.;)

hakem şanssızlığı mı? hakem son yıllarda izlediğim en iyi performansı gösterdi bunu rakibi 10 kişi bıraktığı için değil penaltı verdiği için değil zaman geçirmek için yerde yatan şerefsizlere taviz vermediği söylüyorum

cluj bize karsi kendi evinde üstümüze falan gelmez

adamlara bir beraberlik yeterde artar.

sonra yine evinde braga ile oynicak cluj.

su anda zaten 4 puanla 2 sirada.

tabiki burdaki kadar kapanmaz ama üstümüze gelmezler

ama iste ilk golu biz atarsak, süper olur, o zaman show baslar

Demek istediğim bu kadar kötü bir zemin olmayacak ve bu kadar çok kapanmayacaklar yani fazlasıyla işimize gelir , Amrabat & Burak Show diyorum :)

Deplasman maçları daha farklı olacaktır , İlk maçı hatırlayın biraz becerikli olsak Manu'yu devirmiştik , deplasmanda biraz sakin gerekirse geride bekleyerek kontradan vurmalıyız aynı Braga'nın yaptığı ve Cluj'un yapmaya çalıştığı gibi.

Aynen katılıyorum, hep hücum oynamak zorunda değiliz.

Şu takıma bir forvet(Demba Ba),sol bek(?) ve stoper(Rolando,Toure) lazım.Kesin ve net olarak.

Bi sonraki CL macin topicine adminler bi nazar boncugu koysunlar lütfen.

hakem şanssızlığı mı? hakem son yıllarda izlediğim en iyi performansı gösterdi bunu rakibi 10 kişi bıraktığı için değil penaltı verdiği için değil zaman geçirmek için yerde yatan şerefsizlere taviz vermediği söylüyorum

diğer maçları kastettim. lig ve şampiyonlar liginde oynadığımız bütün maçlar..

cluj bu grupta dahada puan alamaz eğer sonrakı mactan bızden almazlarsa

nedenı basıt adamlar cacık

ilk maçı braga 35678 pozısyonu kacırdı onlar attı bize karsa sansa berabere kaldılar bence alamazlar

bu yuzden eger biz yenersek bunlari 2 hafta sonra, o haftada braganin evinde mutlaka manuya karsi kaybetmesi lazim.

iste o zaman süper olur, cunku biz yenersek cluju bencede maksimum bir puan alirlar kalan 2 mactan.

leş meloyu alacağimiza fernandesi alsaydik bu maçi tek başina alirdi nokta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kalan 3 final maçındada ilk golü attığımız takdirde istediğimizi alırız yeter ki ilk golü atabilelim işimiz zor ama imkansız değil , Braga ve Cluj deplasmanda gelip bizden puan alabiliyorsa neden bizde gidip onların evinde puan alamayalım?

rakip 70 dakika 10 kişi oynadı. zaten golüde atmışlardı bırakında kapansınlar o kadar. bizim kilidi açacak yeteneğimiz yok, sorun bu.

Şu takıma bir forvet(Demba Ba),sol bek(?) ve stoper(Rolando,Toure) lazım.Kesin ve net olarak.

var ya bi stoper,bi solbek,yaratıcı bi kanat oyuncusu ve bi 10 numara alırsak çok iyi olur.

Geri
Üst Alt