ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

az tv'de celtic barca maçı var, idman'da ise çempianlar liqası (canlı) diyo dönüşümlü falan mı verecek idman bizim maçı?

bugün de resmi sitelerinden galatasaray maçı canlı verilecek açıklaması yapılmış. acaba fikir mi değiştirdiler yoksa durduk yere böyle açıklama yapmazlar

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Çok üzülüyorum gerçekten Amrabat'a verilen paraya. En kritik maçımızda ilk 11 başlayamayan adama gittik 8 milyon Euro'dan fazla para verdik. Bu paraya çok daha iyi bir adam alabilirdik, takımın da yalnızca 1 puanı olmazdı belki. İleride inşallah utandırır beni Amrabat ama pek ışık yok.

Çempionlar Liqasında “Kluj” – “Qalatasaray” oyunu canlı yayımlanacaq.saat 23:45-dən etibarən İdman Azərbaycan kanalında izləyə bilərlər

guzel kadro, amrabat in sonradan oyuna girmesi daha etkili olurdu, guzel tercih, sonradan giren emre cok fayda saglamiyor maalesef

Amrabat in Umut ya da Burak out olmalıydı bana göre ama hocanın düşüncesine saygı duymak lazım.

Çempionlar Liqasında “Kluj” – “Qalatasaray” oyunu canlı yayımlanacaq.saat 23:45-dən etibarən İdman Azərbaycan kanalında izləyə bilərlər

bence bunlar dönüşümlü maç yayınından vazgeçtiler sadece bizim maçı yayınlayacaklar inşallah

https://www.idmantv.az/program.php ben burdan bakmıştım güncel değil demek ki ya beyler yasak değil sanırım bişey soracam biss miss değilde bu kanalın güncel frekansı cartı curtu ne bulamadımda

Re: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

idman tv frekansı değiştirdi mi? bilgisi olan var mı arkadaşalr?

10964 Veya 10965 veya 10966 frekans aralığı var 3 tane hangisini girdiğin önmli değil bir tanesini yaz ve ardından

12800 Sembol Oranını manuel olarak gir ve tarat.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

macin basinda onde baski, top kaybindan hep beraber arkaya mentalitesi varsa hocada emre en guzel tercih

Semih sakat mi, kesik mi yedi?

macin basinda onde baski, top kaybindan hep beraber arkaya mentalitesi varsa hocada emre en guzel tercih

emreyi bilmem ama amrabatın olmaması doğru tercih. sol taraf defansif açıdan aksayabilirdi

Re: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Bu arada bildiğim kadarıyla maç başladığında şu an nette olan tüm biss keyler geçersiz olcak ve yeni biss key koyucak idman tv. mevcut keyler şu anda açmıyor 2 gün önce kanal şifreliyken denendi.:o

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

amrabat olmalıydı etkili ortalarına ihtiyacımız vardı emreden dripling ardından güzel orta beklemiyorum coşku ve heyecanla saldırmak yerine akıllı oynarsak 3 puan gelir

4-3-1-2 seklide olabilir,

10 numara emre colak

antreman tv sana güveniyoruz :ayatollah:

Amrabat'in sonradan oyuna girecek olmasi ciddi bir koz olabilir. Mac 0-0 veya lehimize tek farkli gittigi taktirde Kayseri'deki o muthis kontra meziyetlerini sergiler insallah. Fener macinda da bunu yapmisti.

Teknik taktik, cidden lafta kalan kelimeler an itibariyle. Cikip oynayacagiz.

Geri
Üst Alt