ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Ben çözdüm olayı. Maça giden arkadaşlardan birine ulaştım. Telefonuyla maçı çekecek aynı anda 3g ile seyrettirecek maçı. Hemde tribünde olmuş gibi olacağım.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

ntvspor maç önü yayını bile yapmıyor. yarın akşam fener maçında 2 saat önceden başlarlar yayına

Alalım şu maçı artık. birazdan arkla kahveye doğru yol alıcaz.Yarın unide yok kazanırsak sabaha kadar forumdayım

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Yön tuşlarının sağ yanında yay şeklinde olan tuş. Ama unutma kanal şifreye geçince o tuş aktif olur ve keyi ister.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Valla bizim kumanda da öyle bi tuş yok gene de sağol abi..

Bana öyle geliyor ki çok kolay geçicez bu maçı ve dönüp yine o yağmurlu havaya o stadın haline saydırıcaz..

Kimse çıkmasın totem bozulur.

ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Ben çözdüm olayı. Maça giden arkadaşlardan birine ulaştım. Telefonuyla maçı çekecek aynı anda 3g ile seyrettirecek maçı. Hemde tribünde olmuş gibi olacağım.

Biz de senden bunu beklerdik, buyuksun Sezai.

Son 30 dakika :ayatollah:

Geri
Üst Alt