ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

angutlar hemen panige girmisler:lol:

Yekta da güzel döndü hep, durdu yerde... teknigi iyi.

neymis, mac ekiskligi önemlimis fln...takir takir oynadi.

Hamit eski hamit gibi oynadi, soguk kanli...mac icinde de abilik yapdi, oyunular ile hep konusdu.

Yekta çok daha iyi oynayabilirdi ama anlaymadığım bir sebepten ötürü topu kullanmak, topla gitmek yerine hep Selçuk'a verme derdindeydi. Özgüven ihtiyacı var biraz. Daha Cesur olmalıydı.

Bu takıma formda Melo ve Elmander oturursa olay biter.

Hepimiz geçmiş olsun arkadaşlar, İyi maçtı, çok top çevirdik ama gerekliydi, Burada da çimlere gömeceğimiz rakipti ama şansızlıklar bitmedi, Bu maçlar çıkışı yakalarız inşallah. Braga yenilince çok sevindim, elektrik kesintisi filan Man.U ya yaradı sanırım, iyi de oldu. Bragayı yenersek garantileriz.

abi benim anlamadıgım geçen sene en iyi yanımız olan savunma 1 oyuncumuzun sakatlıgı 1nınde form düşüklüğü ile darma duman oldu

bence geçen seneki savunmanın iyi olmasının bi nedeni %70 Meloydu ve melo kötü oldugu için bu zaman kadar fire veriyor ve bu gecede verdi

umarım defans biraz toparlanır

ayrıca emreye bayıldım :yenieek:

1 kisi degidsi ile olmadi bizim bu hal...

Melo yoklari oyniyor, ve Selcuk da formusz'du... bu ikili gecen sezon cok iyi formdaydi...ve bu takim defansina yansidi.

hele Melo cok yük aldi defansdan.

abi benim anlamadıgım geçen sene en iyi yanımız olan savunma 1 oyuncumuzun sakatlıgı 1nınde form düşüklüğü ile darma duman oldu

bence geçen seneki savunmanın iyi olmasının bi nedeni %70 Meloydu ve melo kötü oldugu için bu zaman kadar fire veriyor ve bu gecede verdi

umarım defans biraz toparlanır

ayrıca emreye bayıldım :yenieek:

Bir oyuncu futbolda cok önemli değilmiş gibi gözüksede .. İskelet dediğimiz yeri kapsıyorsa oynadığı mevki çok fena değişir takım.. Çıkar barçadan iniestayı veya messi yi öyle oynat.. Cıkar Madridden C.ronaldoyu Çıkar manudan v.persie veya rooneyy .. Kan ağlar adamlar..

selcuk efendıyı bız ızleyın tekrarı var sımdı

du bi angutlara bakayım napıyolar

Anlaşılan bir tek cluja koymamışız , şikeciler ağlıyo şu an hesaplara girmişler nasıl guruptan çıkamazlar diye :D

Koyduk mu !

şampiyonlar liginde bir maçta hat trick yapan tek türk oyuncu burak yılmaz

3-1 bitecek Burak gol atacak rahat kazanacağız yazmıştım üçüde oldu. Allaha şükür

Şikeciler ağlıyo :asd:

neye seviniorsunuz anlamıs deilim....Boyle maclarda umutla burak yokları oynuyor....burakın kusu ufak tefek takımlara otuyor....ikinci turda bu defansla bu forvetle ne beklıorsunuz bu takımdan....UEFA ya gidelim daha iyi

defedin şu adamı

Şimdi Yekta yerini sağlamladı artık, Melo 'dan kaptı formayı. Riera 10 üzerinden 9,5 oynadı çok çok beğendim. Cris zaman zaman hata yaptı, Semih 'in neden 11 başlamadığı merak konusu. Hamit de çok çok iyiydi bir kaç gereksiz top kaybı dışında. Kötü diyebileceğim hiç kimse yoktu sahada. Şimdi ManU İstanbul 'a çoluk çocukla gelecek. Valenci, RVP, Rooney falan getireceğini sanmıyorum. Önümüzdeki 2 maçtan 6 puan alıp elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkmak lazım ama Türk hesabı yapıp uğuru kaçırmaya hiç gerek yok. Mersin ve KK maçlarında rotasyona giderek ManU maçına bomba gibi çıkmamız lazım. Melo 'yu Sabriyi Baltayı(sakat değilse) Aydın 'ı dönüşümlü olarak 11 başlatsın ki ManU maçında yüksek tempo tutabilecek dinlenmiş bir kadro bulalım.

beyler :sad007: ,antu vahim durumda

ne olursa olsun abi biz bu sene başarasız bu adamalr başarılı olursa sinir krizlerine girerim.

Kadıköyde kupa aldılar onu bile sineye çektik ama bu sene onlar başarılı olmamalı

bizden zaten ümit yok.

Geri
Üst Alt