ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Hakan

Amrabat - Hamit - Selçuk - Riera

Umut - Burak

Bu kadroyu görmek istiyorum.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Yenicez içim çok rahat.Bu gruptanda çıkacaz.Braga cluj bizim yanımızda takım değil.0 2 maçın skoru bence.

Yarından itibaren taraftar olarak kampa giriyoruz.Çarşamba gecesinin sonuna kadar aklımız fikrimiz seninle GALATASARAY.İnşallah gecenin sonunda gülen taraf biz olacağız.

Hamit'in bize mac kazandirma veya bir macta buyuk bir katki yapma zamani geldi,artik birseyler bekliyorum.

Re: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Olumsuz bir hava oluşturmak istemem ama gruptaki kaderimiz sadece bize bağlı değil.:o

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Hakan

Amrabat - Hamit - Selçuk - Riera

Umut - Burak

Bu kadroyu görmek istiyorum.

Hala Anadolu topcusu Dany'i yazanlar var.. Cris dede mede.. Yavas felan ama dengeli hic olmazsa.

bizde deplasman takımıyız... cluj maçında bu ugursuzluguda yeneceğiz..

Ben bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Normal şartlar altında bizim alacağımız puanlar ve yeterli olacaktır. 7 Puan alırsak ve Man bizim dışımızda puan kaybetmezse bu iş olur. Olay şu şekilde cereyan edecek.

Man Utd: 9 Puan

Cluj: 4 Puan

Braga: 3 Puan

Galatasaray: 1 Puan

Man Utd: 16 Puan

Galatasaray: 8 Puan

Cluj Maksimum: 7 Puan

Braga: Maksimum 6 Puan

olacaktır. Maksimumları yazmamın nedeni Cluj Braga maçının sonucunun önemsiz olduğunu vurgulamak içindi.

Biz bunu başarabilecek kapasitedeyiz. Yeterki tüm camia olarak buna inanıp zafere kenetlenelim.

Suanda Puan durumu

9 MANU

4 CLUJ

3 BRAGA

1 GALATASARAY

6 mac sonunda..

13 MANU

9 BRAGA

8 GALATASARAY

4 CLUJ

4. HAFTA

CLUJ - GALATASARAY

BRAGA -
MANU

5. HAFTA

GALATASARAY - MAN UTD = X

CLUJ - BRAGA

6.HAFTA

MAN UTD - CLUJ

BRAGA - GALATASARAY

O değil United Braga maçı da en az bu maç kadar önemli.

United kazanırsa hem önümüzü açar, hem de 1. liği garantileyeceği için burada çok kasmaz hatta yedekleri bile getirebilir.

Gerçi ben hala 3. bitirip Avrupa Ligi'ne katılmamızın uzun vadede daha iyi olacağını düşünüyorum.

Suanda Puan durumu

9 MANU

4 CLUJ

3 BRAGA

1 GALATASARAY

6 mac sonunda..

13 MANU

9 BRAGA

8 GALATASARAY

4 CLUJ

4. HAFTA

CLUJ - GALATASARAY

BRAGA -
MANU

5. HAFTA

GALATASARAY - MAN UTD = X

CLUJ - BRAGA

6.HAFTA

MAN UTD - CLUJ

BRAGA - GALATASARAY

O zaman Galatasaray Man Utd maçını da almamız gerekir ki. Braga alırsa biz neden almayalım. Ama Man Utd. Braga maçını alıp sonraki maçları rolantiye almaya çalışacak ve lige biraz daha ağırlık verecektir diye düşünüyorum. Yıllardır aynı şekilde oluyor.

United kazanırsa hem önümüzü açar, hem de 1. liği garantileyeceği için burada çok kasmaz hatta yedekleri bile getirebilir.

Gerçi ben hala 3. bitirip Avrupa Ligi'ne katılmamızın uzun vadede daha iyi olacağını düşünüyorum.

Avrupa ligi de olabilir. Bende seninle aynı fikirde olmakla birlikte kazanamadığımız kupa için daha fazla emek göstermenin de iyi olabileceğini düşünüyorum. Hele bir sonraki turda 4 büyük ligden bir takım eleyebilirsek takımın kendine güveni aşırı derecede artacaktır. Hayırlısı olsun. Yolumuza devam edelim de bir şekilde nerede olursa orada destekleriz.

Bence o kadar da önemli değil.

Kontrollü ama saldirgan olmaliyiz. Kazanmamiz gerekiyor diye suursuzca saldirirsak yine felaket olur.

Mac 90 dakika, sakin olmaliyiz. Sakin olmayi beceremedigimiz icin gitti bütün puanlar.

Acikcasi gol yiyecegimizi hepimiz biliyoruz. Yiyecegiz yani. Önemli olan firsatlari degerlendirmek ve sacmalamamak

az tv veriyor mu?

Bu maçta galip gelelimde sorasını zamanı gelince düşünürüz.

Hala Anadolu topcusu Dany'i yazanlar var.. Cris dede mede.. Yavas felan ama dengeli hic olmazsa.

Oktay bu ne biçim bir tabirdir Anadolu Topçusu ?

Selçuk-Burak-Amrabat bize Real madrid'den mi geldi ?

Dany belki çok riske giriyor yürekleri ağza getiriyor ama kestiği atağın çaldığı topun haddi hesabı yok...

Ayrıca Manchester maçını bir daha izle..

Artık dünya piyasasında bir stoper hem hamleli, hem süratli oluyor..

Sadece hamleli olan stoper yada sadece süratli olan stoper eskisi kadar prim alamıyor..

Böyle bir durumda danny bizim için bulunulmaz fırsat..

Çok beğeniyorum kendisini..

idman tv'nin ve az tv nin yayın akıslarına baktım az tv'de celtik-barcalona macı var çarsamba gunu.idman tv'de ise sampiyonlar ligi online yazıyor. Bu bildiğim kadariyla tum sampiyonlar ligi maçlarının onemli pozisyonlarını ve gollerini donusumlu olarak gosteriyor. Yani bizim macı tam izliyemicez oluyo bu. Bu konuda baska bilgisi olan varmıı ? baska bi kanal falann ?

ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Fakirlerin izleyemiyecegi mac olacak kazaniriz :yenieek:

Oktay bu ne biçim bir tabirdir Anadolu Topçusu ?

Selçuk-Burak-Amrabat bize Real madrid'den mi geldi ?

Dany belki çok riske giriyor yürekleri ağza getiriyor ama kestiği atağın çaldığı topun haddi hesabı yok...

Ayrıca Manchester maçını bir daha izle..

nerden geldigini demiyorum Ergun..

oyun tarzini diyorum.. dikkatli izle.. en son IBB macini izle.. topa gelisi guzel dan dun one vuruyor abi yok boyle bisey.. olmiycak yerde toplari karsi tarafa gonderiyor.. tam vuracagi yerde gereksiz yere riske girip, baski yiyip yuregimizi agzimiza getiriyor.. Servet oynarken boyle olurdum cok.. tedirgin her an gol yiyebiliriz korkusu ile..

kimse bana Dany iyi demesin.. biz basari istiyorsak Dany iyi felan degil..

bizim takimda oyniyacak kalibrede degil bikere..

Geri
Üst Alt