ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Bu maçı mutlaka ama mutlaka almamız lazım.Ben bu maçı alıp diğer maçlarda da gereğini yapıp gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.

Olmadı diyelim en azından bi beraberlik uefa için çok önemli.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

hocanın nasıl bır oyun yapısı ıle cıkacagını merak edıyorum acıkcası benım kafamdan gecen kadro ve oyun yapısı bu maca ozel

muslera

eboue danny semıh hakan

amrabat hamıt yekta selcuk rıera

burak(umut)

seklınde ama hocamız en ıyısını bılır

Bu maçta diğer maçlarda olduğu gibi çok hücum oynayacağımızı düşünmüyorum.Onun için geride de çok açık vereceğimizi zannetmiyorum.Crisin son haftalardaki formu göz önüne alınırsa bu maçta oynayacağı kesin nerdeyse.Burda önemli olan yanında kimin oynayacağı.Ben semih-cris oynaması kanaatindeyim.Riera yıda ilerde kullanabiliriz her ne kadar hakanı çok beğenmesemde riera ile birlikte idare edebilir sol kanadı.

şu kadro çok iyi olur;

muslera

eboue-semih-cris-hakan

amrabat-hamit-yekta-selçuk-riera

umut

Bu maçta diğer maçlarda olduğu gibi çok hücum oynayacağımızı düşünmüyorum.Onun için geride de çok açık vereceğimizi zannetmiyorum.Crisin son haftalardaki formu göz önüne alınırsa bu maçta oynayacağı kesin nerdeyse.Burda önemli olan yanında kimin oynayacağı.Ben semih-cris oynaması kanaatindeyim.Riera yıda ilerde kullanabiliriz her ne kadar hakanı çok beğenmesemde riera ile birlikte idare edebilir sol kanadı.

şu kadro çok iyi olur;

muslera

eboue-semih-cris-hakan

amrabat-hamit-yekta-selçuk-riera

umut

Tek forvet oynayacaksak bu isim Umut olmamalı bence.Adam net yardımcı forvet.Burak daha mantıklı olabilir.

Tek forvet oynayacaksak bu isim Umut olmamalı bence.Adam net yardımcı forvet.Burak daha mantıklı olabilir.

Valla tolga bende ikilemde kaldım o konuda ama burakdefans arkasına koşu yapan tip ama umut mücadele eden bi tip,eğer cluja karşı öne geçersek burak çok iyi olur o defansa karşı ama berabere iken umut daha mantıklı bence.

Valla tolga bende ikilemde kaldım o konuda ama burakdefans arkasına koşu yapan tip ama umut mücadele eden bi tip,eğer cluja karşı öne geçersek burak çok iyi olur o defansa karşı ama berabere iken umut daha mantıklı bence.

Burak'la başlamak daha mantıklı bence dediğim gibi.

4-5-1 mantıklı olabilir.Burak başlar gidişata göre çift forvete döneriz yahut Burak-Umut değişikliği olur.

nerden geldigini demiyorum Ergun..

oyun tarzini diyorum.. dikkatli izle.. en son IBB macini izle.. topa gelisi guzel dan dun one vuruyor abi yok boyle bisey.. olmiycak yerde toplari karsi tarafa gonderiyor.. tam vuracagi yerde gereksiz yere riske girip, baski yiyip yuregimizi agzimiza getiriyor.. Servet oynarken boyle olurdum cok.. tedirgin her an gol yiyebiliriz korkusu ile..

kimse bana Dany iyi demesin.. biz basari istiyorsak Dany iyi felan degil..

bizim takimda oyniyacak kalibrede degil bikere..

Sayın abim o zaman bunu Fatih Terim'e diyeceksin...

Rolando'ya hayır diyen..

Pahalı transferlere hayır diyen..

Burak'la başlamak daha mantıklı bence dediğim gibi.

4-5-1 mantıklı olabilir.Burak başlar gidişata göre çift forvete döneriz yahut Burak-Umut değişikliği daha iyi olur gibi.

Bizde şöyle alan gibi bi topçu olsaydı bu maçta çok iyi kullanabilirdik.Hem yardımcı forvet olarak hemde kanat olarak.

Sayın abim o zaman bunu Fatih Terim'e diyeceksin...

Rolando'ya hayır diyen..

Pahalı transferlere hayır diyen..

Kim için hayır dedi,har vurup harman savurmayıda bilirdi ama öyle yapmadı

Yanlış anlama cris hamlesini yanlış buluyorum ama diğe hocalar gibi pahalı transferler istememesi çok iyi bana göre.İsteyebilir mi,kralını da isteyebilir.

Kim için hayır dedi,har vurup harman savurmayıda bilirdi ama öyle yapmadı

Yanlış anlama cris hamlesini yanlış buluyorum ama diğe hocalar gibi pahalı transferler istememesi çok iyi bana göre.İsteyebilir mi,kralını da isteyebilir.

Ben karşı çıktığım için yazmadım onu mert..

Herkeste bir gülen surat.Hayırdır beyler? Hazine filan mı buldunuz? Geçen haftalar da hepinizin suratı 5 karıştı.Demek ki 2 galibiyetle herşey yoluna girdi.

muslera

eboue semij cris riera

umut hamit selçuk yekta amrabat

Burak

Geri
Üst Alt