ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Şüphelerim arttı şimdi

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Uzaktan diyorum,hiçbir organizasyon olmadan öylesine sallanan şutlardan.

Adam 35 metreden abanmadi ki.

20 Metreden cok güzel yere, cok iyi bi sekilde plase birakti.

Orada yapilabilecek en iyi sey.

Adam 35 metreden abanmadi ki.

20 Metreden cok güzel yere, cok iyi bi sekilde plase birakti.

Orada yapilabilecek en iyi sey.

Ben Amrabat'a bir şey demiyorum ki.O şut gol pozisyonu olarak değerlendirilemez diyorum.

Yeneceğimizden ve bu gruptan çıkacağımızdan o kadar eminim ki :yenieek:

Aynen abi pozsiyon değilmiş bazılarına göre :ayatollah:

Pozisyon dediğin ya bireysel yeteneklerle kazanılır, ya da rakibin hatasıyla. Her oyuncuda kendi özellikleri doğrultusunda pozisyon yaratır ve bulur.

Amrabat da açık alanda etkili ve özellikle soldan gidip sağa katederek pozisyon bulabilen bir oyuncu.

Buda ona basit bir örnek.

Abicim en basitinden özetlerde gösterilecek ilk pozisyonlardan biridir.

Araştırmama gerek yok haftada 2 gün uygulamalı olarak yapıyorum kardeş

Herkesin uzaktan az farkla auta giden topları da pozisyon olarak sayılır o zaman her maç herkes 10 tane pozisyonla oynar.Öyle saçmalık olur mu?Gerçekleri görün biraz.

Geri
Üst Alt