ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 0-1 Galatasaray | D.A | 7 Kasım | Smart Spor

ilk defa böyle pa syaparken gördüm bizi bu sene, her 4. pas kayip olmadi en azindan, olsun geri, yan pas olsun ama top kaybi olmasin, cunku top kaybi demek, bizim kalemizde direkt pozisyon demek, cunku biz hep ilerde oluyoruz.

umut bulutun top kontrolu, topa ilk dokunus ve paslari inanilmaz kotu be abi, adama top gelir ya direkt kaybediyoruz, yada adam sut cekercesine pas verip, arkadasini zor duruma sokuyor.

burak ve umut, ikisininde bu konularda yeterli olmamasi buyuk dezavantaj.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 0-1 Galatasaray | D.A | 7 Kasım | Smart Spor

saka maka ama Selcuk ölu , benim gozumde suanda ayhandan hic bir farki yok ..

Maestro dedigin 200000 pas yaparak olunmaz , biraz adam gec calim at yahuuu .. Arapasi ver , dannye geri pas vermekten yalama oldu danny

AW: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 0-1 Galatasaray | D.A | 7 Kasım | Smart Spor

Bu macta aydin is yapardi be

Amrabat, Umut değişikliği bence de gerekiyor.

Ortasahadan ve savunamdan rakiplerin presini kırarak atılan pasları Umut ve Burak ilk kontrolü yapamadıkları için kaybettiler sürekli. Amrabat orta yuvarlağa kadar gelip topu alıp o boşluğu kullanabilir.

şimdi bu sisteme dönmeliyiz

-----------Hamit---------------

-----Yekta------Selçuk-------

Amrabat---------------Çolak

------------Burak-------------

İkinci yarıya bu dizilişle çıkalım fark yapmazsak adam değilim.

2yi atamasak kazanamayız bu maçı. cluj gerçekten iyi bir takım değil ama biz nedense çok tırsak oynuyoruz. biraz cesur olsak maç farka gider

Burak Yılmaz'ı eleştirmek için geldim :trollface:

ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Takim iyi oynuyor. Sadece donen toplarda cizgi yakalanmamamiz lazim.

Simdi oyunu ortaya kilitleyip kontra zamani.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 0-1 Galatasaray | 1.Y | 7 Kasım | Smart Spor

yektanin kafasindakini düsünebilen 2-3 topcumuz daha olsa top falan kaybetmezdik orta sahada

Yekta-Riera müthiş, maşallah

Cris bu maçtaki en büyük tehlike bizim için. Derhal Semih oyuna girmeli, derhal.

Emre'yi beğenmedim. İkinci yarı Amrabat girmeli oyuna.

Hamit'te asist dışında vasattı.

Burak az daha düşünse, kendine hükmetse bu maçı rahat alırız. Allah yardımcımız olsun ...

Olumsuz düşünceleri getirmeyin aklınıza. Koyacağız, Koyacağız, Koyacağız ...

Kontrollü oynamayi ögreniyoruz,hata olmuyormu tabiki oluyor,ama Allah ne verdiyse saldir tarzindan kontrollü oyuna gecisin kolay olmayacagi belliydi zaten.Dogru yoldayiz,Duran toplardan gol yemezsek 3 puan aliriz bu macdan...

Semihin seyini yesin Cris... Vallaha tecrubesiz adami 10 tane Crise yeglerim..

2'yi atmalıyız ne olursa olsun.

ilk defa böyle pa syaparken gördüm bizi bu sene, her 4. pas kayip olmadi en azindan, olsun geri, yan pas olsun ama top kaybi olmasin, cunku top kaybi demek, bizim kalemizde direkt pozisyon demek, cunku biz hep ilerde oluyoruz.

umut bulutun top kontrolu, topa ilk dokunus ve paslari inanilmaz kotu be abi, adama top gelir ya direkt kaybediyoruz, yada adam sut cekercesine pas verip, arkadasini zor duruma sokuyor.

burak ve umut, ikisininde bu konularda yeterli olmamasi buyuk dezavantaj.

amrabat girmeli oyuna

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 0-1 Galatasaray | 1.Y | 7 Kasım | Smart Spor

Hücumda biraz daha hareketlenmemiz için Amrabat girebilir.

Yekta-Burak-Riera dışında aslında vasat performansa bile yaklaşamadık. İçerdeki maça daha fazla yanıyorum şimdi.

Lütfen bu maç böyle bitsin,lütfen. :o

crisin yerine semih,umutun yerine amrabat

Geri
Üst Alt