ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 0-1 Galatasaray | D.A | 7 Kasım | Smart Spor

ikinci golu atmamaiz lazim, cünkü en az bi gol yiyeriz gibi..

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 0-1 Galatasaray | D.A | 7 Kasım | Smart Spor

internetten mac izliyom reclamlar HD cekiyor , Gol pozisyonu gelince ekran kare kare oluyor bu ne istir anlamadim gitti ... :troll:

idman tv allah belanı versin d smart seninde

emre colak dikine gitmesi lazim

ayagindan topu alamiyorlar ya faul yapacaklar yada tehlike olacak

ama nedense sanki özgüveni yok

beni baya sasirtiyor

40 mac oldu artik yürü aslanim:yenieek:
özgüveni yoktu bu zamana kadar ama 2.yarı bişeyler yapmalı hücumda.

Cluj 65-70'den sonra üstümüze gelecektir ve ekmeğimize yağ sürecektir :happynew:

umut kötü ama hemen bi değişiklik beklemiyorum. ikinci yarıya aynı şekilde başlar hoca. 60-70'i bekler amrabat için

Bayern Munih :5 Lille:0

Beşiktaşlıların heyecanlı bekleyişi sürüyor.

Kac yil oldu bu kargalarin heyecanlandigi :)))

Gecen sezonda Barca Leverkusen macinda heyecanlanmislardi.

İlk 10 dk baskıyı bertaraf edip bir gol daha bulsak tamamdır bu maç.

manu da atamadi gitti

emre colak dikine gitmesi lazim

ayagindan topu alamiyorlar ya faul yapacaklar yada tehlike olacak

ama nedense sanki özgüveni yok

beni baya sasirtiyor

40 mac oldu artik yürü aslanim:yenieek:

Hem dikine oynamalı hem de paslarını da daha derin atmayı düşünmeli. Çocuk o bileklerle hiç arapası atmıyor.

AW: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 0-1 Galatasaray | D.A | 7 Kasım | Smart Spor

Başlasin ve böyle bitsin, sıkıcı olsun umrumda değil.

Send from my HTC OneX using Tapatalk 2

parasi neyse verelim mac boyle bitsin .. :lol:

düştüğümüz hallere bak yav maçı izleyecem diye bi takla atmadığım kaldı arkadaş link arıyorum, hergün farklı bir s.... seni bekliyor diye bişey çıkıyo başlayacam böyle işe (link falan istemiyorum ceza vermeyin yav)

Amrabat ----- Burak ------- Aydin

-----Engin-----------Hamit------

------------Xelcuk--------------

Enginin yerine Xelcuk onun yerinede Yektada olabilir ama 2. yari oyuna kesin girmesi gerekenler Semih - Aydin - Amrabat bence

Cevap: AW: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 0-1 Galatasaray | D.A | 7 Kasım | Smart Spor

lan su son yillar hep buyuk fark olan maclar 7de kaliyo, yaparsa bayern yapar.

besiktaslilardan alinti

braga manu maçı da çok önemli. manu yense süper olcak

Necatiyi suand Burak&Umut'un yerine tercih ederdim ...

yekta süper , emre,riera ve dany fena değil.gerisi kötü.(burak dahil)

Geri
Üst Alt