ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray - M.United | 21.45 | 20 Kasım

hasta eboue saglam olacak semih kadroya girecek hakan balta oynamayacak melo yerine yekta oynayacak. umut yerine elmander oynayacak. emre yerine engin oynayacak dany de allaha bırakacaz ve maçı kazanacaz:asd:

Umarım öyle olur Fatih hocaya güvenemiyorum bu aralar kadro seçiminde

Ligde oynadığımız futbolun üzerine çıkmamız gerekiyor en az Old Trafford'da oynadığımız kadar oynamamız lazım yoksa işimiz zor , yedek medek harcarlar valla.

483465_308621762585304_243289067_n.jpg

biz yenersek eğer diğer maçtada cluj yenerse bana göre 2.liği garantileriz. braganın iddası kalmaması bizim için daha iyi olur çünkü son maçta cluj manuya nasıl olsa yenilir her türlü. biz bragaya kaybetsek bile 2.oluyoruz.:asd:

Cluj macini Braga büyük ihtimal alir.

Bence bizim icin en hayirlisi öyle olur.

En kötü ihtimalleri düsünelim..

Manu ve Braga'ya kaybettik diyelim, yarin Braga Cluj macini alirsa son hafta Cluj Manu'ya da yenilir ve biz Braga'ya yenilsek bile ikili avarajdan Uefa'ya gideriz ki bu bence en hayirlisi olur bizim icin.

Aslında manchester ın yedeklerle çıkması bizim için dah kötü olucak çünkü futbolcularımız arenada zaten baskıdan çok gol kaçırıyor bir de bu manchesteırı yedeklerle yenemezsek dalga geçixek herkes ama kımse bilmiyorki manchesterın yedek kadrosu bizim ligde garanti 1.liğe oynar :)

iddaa coşmuş bize 1.8 manuya 3.1 vermiş :asd:

İddaa oranları açıklandı.

2q0ioie.jpg

Aslında manchester ın yedeklerle çıkması bizim için dah kötü olucak çünkü futbolcularımız arenada zaten baskıdan çok gol kaçırıyor bir de bu manchesteırı yedeklerle yenemezsek dalga geçixek herkes ama kımse bilmiyorki manchesterın yedek kadrosu bizim ligde garanti 1.liğe oynar :)

Yedekler dedikleride oynamayan yedek oyuncular+ belkide 1 kaç genç.As takımdan da oyuncu oynar.Man Unt garantilese bile Şampiyonlar liginden gelecek paraya hayır demez.

İY / MS

0/1

4,50 oran :coffee:

2-3 gol kesin banko bu maç.4-6 olurmu bilmem ama 2-3 gol olacağı kesin.

Yedekler dedikleride oynamayan yedek oyuncular+ belkide 1 kaç genç.As takımdan da oyuncu oynar.Man Unt garantilese bile Şampiyonlar liginden gelecek paraya hayır demez.

Tabi özellikel ferguson bizim gruptan çıkmamızı istiyor ama adam 19 sene öncesinide unutacağını sanmıyorum.Manchesterın yedek kadroundaki hernandez young gibi oyunucları avrupada çogu takıma koysanız 10 15 klupten başka direkt oynar yani.

g2kzj.jpg

Ryan Giggsle dün gece konuştum. Selam Ryan napiyorsun dedim. Sezai arabadayım eve dönüyorum dedi. Sesin moralsiz geliyor dedim. Evet biraz önce eski kardeş gibi bir arkadaşımın ablası kaza geçirmiş onun haberini aldım kafam orda dedi. Nasıl durumu dedim. Hastanedeymiş ameliyat olmuş, doktorlar iyiye gidiyor durumu demişler ama ben yinede rahat değilim, yarın memlekete Gallere gidebilirim dedi. Arkadaşımın ablası benimde ablam gibidir, küçüklüğümüzde ondan çok şey öğrendik, bize kurabiyeler yapardı ben öyle kurabiyeleri hayatımda hiç yemedim, bize çok güzel hikayeler anlatır, şiirler okurdu dedi sesi boğuklaştı. Giggs moralini bozma, doktorlar iyileşiyor diyorsa kesin iyiye gidiyordur durumu, yoksa kolay kolay böyle söylemezler dedim. Umarım öyledir Sezai, aradığın için sağol, böyle endişeliyken sesini duymak çok iyi oldu dedi. Sen sağol dedim. İstanbula gelmiyeceksin zaten dedim. Evet zaten gelmiyecektim hoca kadroda bana yer vermedi dedi. Sana iyi geceler, ablan iyi olacak merak etme dedim. Çok sağol sana da iyi geceler dedi.

g2kzj.jpg

Ryan Giggsle dün gece konuştum. Selam Ryan napiyorsun dedim. Sezai arabadayım eve dönüyorum dedi. Sesin moralsiz geliyor dedim. Evet biraz önce eski kardeş gibi bir arkadaşımın ablası kaza geçirmiş onun haberini aldım kafam orda dedi. Nasıl durumu dedim. Hastanedeymiş ameliyat olmuş, doktorlar iyiye gidiyor durumu demişler ama ben yinede rahat değilim, yarın memlekete Gallere gidebilirim dedi. Arkadaşımın ablası benimde ablam gibi biridir, küçüklüğümüzde ondan çok şey öğrendik, bize kurabiyeler yapardı ben öyle kurabiyeleri hayatımda hiç yemedim, bize çok güzel hikayeler anlatır, şiirler okurdu dedi sesi boğuklaştı. Giggs moralini bozma, doktorlar iyileşiyor diyorsa kesin iyiye gidiyordur durumu, yoksa kolay kolay böyle söylemezler dedim. Umarım öyledir Sezai, aradığın için sağol, böyle endişeliyken sesini duymak çok iyi oldu dedi. Sen sağol dedim. İstanbula gelmiyeceksin zaten dedim. Evet zaten gelmiyecektim hoca kadroda bana yer vermedi dedi. Sana iyi geceler, ablan iyi olacak merak etme dedim. Çok sağol sana da iyi geceler dedi.

Ben Ahmet Çalık.Size aylık 20 bin dolarlık iş teklifi yapıyorum?

biz manuyla berabere kalacaz bragada cluju yenecek gibi geliyor bana son maçlarlada uefaya gideceğiz

Geri
Üst Alt