Ryan Giggsle dün gece konuştum. Selam Ryan napiyorsun dedim. Sezai arabadayım eve dönüyorum dedi. Sesin moralsiz geliyor dedim. Evet biraz önce eski kardeş gibi bir arkadaşımın ablası kaza geçirmiş onun haberini aldım kafam orda dedi. Nasıl durumu dedim. Hastanedeymiş ameliyat olmuş, doktorlar iyiye gidiyor durumu demişler ama ben yinede rahat değilim, yarın memlekete Gallere gidebilirim dedi. Arkadaşımın ablası benimde ablam gibi biridir, küçüklüğümüzde ondan çok şey öğrendik, bize kurabiyeler yapardı ben öyle kurabiyeleri hayatımda hiç yemedim, bize çok güzel hikayeler anlatır, şiirler okurdu dedi sesi boğuklaştı. Giggs moralini bozma, doktorlar iyileşiyor diyorsa kesin iyiye gidiyordur durumu, yoksa kolay kolay böyle söylemezler dedim. Umarım öyledir Sezai, aradığın için sağol, böyle endişeliyken sesini duymak çok iyi oldu dedi. Sen sağol dedim. İstanbula gelmiyeceksin zaten dedim. Evet zaten gelmiyecektim hoca kadroda bana yer vermedi dedi. Sana iyi geceler, ablan iyi olacak merak etme dedim. Çok sağol sana da iyi geceler dedi.