ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray - M.United | 21.45 | 20 Kasım

Ben bu maçtan beraberlik bekliyorum. Son maçta Braga'yı yeneceğiz. :yenieek:

antuya girdim. eziğin biri manu'nun böyle kadroyla gelmesi şikedir demiş. hemen çıktım.

Sike_gorusmesi.jpg

antuya girdim. eziğin biri manu'nun böyle kadroyla gelmesi şikedir demiş. hemen çıktım.

maçtan sonra görüntülü şike analizi yapmalarını dört gözle bekliyoruz. ulan dünyada bu kadar yüzsüz insan(!) topluluğu görmedim. okadar yaptıkları naneden sonra ben olsam şike kelimesini ağzıma almam :D

-------------muslera---------

----eboue----semih----dany---riera

engin---hamit---melo----selçuk----amrabat

-----------elmander/burak---------------

hayalimdeki kadro

Selçuk'un "iyi oynayabileceği" bi kadro.. Özellikle Engin'in performansını küçümsememek lazım , hem savunmada hem hücumda takımın kilit isimlerinden biri .. onun sayesinde Selçuk hücumlarda daha fazla görünebilir ve sorumluluk alabilir

Tabi Engin'in bu maç için hazır olup olmadığını Fatih Hoca bilir , eğer hazırsa oynatacaktır Fatih Hoca

Manchester United gibi bir takımı özellikle CL' de şike yapacaklarını düşünmeleri bile kendi yaptıklarını başkalarına sıvamaya çalıştıklarının kanıtıdır.

bu arada belkide hayatımda ilkkez maç skoru gördüm rüyamda ve 2-0 yeniliyorduk ama inşallah rüyaların tersi çıkar ilkesi işler ve 2-0 kazanırız umarım.

rakip taraftar olsun yahu... golü atınca yüzlerini görmek iyi oluyor :)

Sami Yen'deki 2-0'lık Leeds maçında İngilizlerin suratları aklıma geldi. Gollerden sonra hep onları gösteriyorlardı. Nereye düştük böyle dercesine. :)

Re: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray - M.United | 21.45 | 20 Kasım

Elmander hazır değil, Engin'in ciddi maç eksikliği var, Eboue formsuz, Selçuk formsuz. Umut ve Burak CL için yetersiz, Melo formsuz, Emre Çolak yorumsuz, Amrabat özgüveni yok. Çok zor olacak.

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray - M.United | 21.45 | 20 Kasım

Elmander hazır değil, Engin'in ciddi maç eksikliği var, Eboue formsuz, Selçuk formsuz. Umut ve Burak CL için yetersiz, Melo formsuz, Emre Çolak yorumsuz, Amrabat özgüveni yok. Çok zor olacak.

Hat-trick'i ben mi yaptım :o

Selçuk'un "iyi oynayabileceği" bi kadro.. Özellikle Engin'in performansını küçümsememek lazım , hem savunmada hem hücumda takımın kilit isimlerinden biri .. onun sayesinde Selçuk hücumlarda daha fazla görünebilir ve sorumluluk alabilir

Tabi Engin'in bu maç için hazır olup olmadığını Fatih Hoca bilir , eğer hazırsa oynatacaktır Fatih Hoca

bana sorarsan bu takımın olmazsa olmazı olan 5 futbolcusu var muslera, ujfa, engin,selçuk,elmander. bunlar takımın oyununu 180 derece çevirecek kadar önemli oyuncular bence

bu arada belkide hayatımda ilkkez maç skoru gördüm rüyamda ve 2-0 yeniliyorduk ama inşallah rüyaların tersi çıkar ilkesi işler ve 2-0 kazanırız umarım.

bende rüyamda gördüm.. 1-0 öne geçtik ama hakem kırmızı kart verdi bize 2-1 yenildik .. uyandığımda hala hakeme küfrediyordum

mantıklı aslında bu kadroyada ilerde burak oynar ama engiz malum maç eksikliği melo formsuz ama bu maç farklı olabilir.

engin hamit melo selçuk

burak

maçtan sonra görüntülü şike analizi yapmalarını dört gözle bekliyoruz. ulan dünyada bu kadar yüzsüz insan(!) topluluğu görmedim. okadar yaptıkları naneden sonra ben olsam şike kelimesini ağzıma almam :D

adamlarda ayakkabı köselesi gibi surat var. utanma yok sıkılma yok. sanki benim başkanın bilmem kaç sene ceza almış şikeden

ntvsporda gene umut burak 2lisini gördüm. canım sıkıldı. gına geldi artık bu 2 liden. biri oynasın şunların. elmander yoksa tek forvet oynayalım.:mad: top tıtamıyorlar işte. nedir bu ısrar. 2 si birlikte oynayınca tamamen çirkin bir futbol çıkıyor ortaya. tek biri oynasın artık şunların.

aynen katılıyorum.

valla, mümkünse artık bundan sonra hiçbir maçta umut-burak oynamasın beraber. ikiside top tutamıyor, ayağında 1 saniye topu tutamayan forvetmi olur ya, hemde iki tane birden. myıldız bile ilerde nasıl top tutulur gösterdi bize. hoca artık bunu görsün. çift forvet oynarsın ama umut-burak ile değil.

bende rüyamda gördüm.. 1-0 öne geçtik ama hakem kırmızı kart verdi bize 2-1 yenildik .. uyandığımda hala hakeme küfrediyordum

benim rüya bi acayipti maç sonrası fatih hocanın basın açıklamasını falan da gördüm :D ali dürüste yönetime falan laf atıyordu.

cok cekiniyorum bu mactan, sanirim cogu taraftar Manchester yedek kadro ile geldi diye havaya girmis durumda, Bu adamlarin kadrolari cok genis ve yedek oyuncularin ve as oyuncular arasinda daglar kadar fark diye birsey yok.

Manchester kontra konusunda bizi hasad edebilir bu aksam, Insallah vurdugumuz gol olur ve ilk yari 2-0 önde kapariz da ikinci yari maci 3-1 alip 3 puani cebe atariz.

uzun zamandir iyi oynamiyor takim bir sürü oyuncu halen "form" tutmamis ve önemli transferler halen beklentileri karsilamadilar. cok terredütlúyüm

Rio Ferdinand' ın rüyası denilen rivayet oluyor sanki “Bu sabah çok tuhaf bir rüya gördüm. Barcelona’ya karşı Galatasaray’ın stadında (düşmanca bir atmosferde) oynuyorduk. Braga ve Cluj taraftarları bizi destekliyordu. Maçı 5-3 kazandık. Hatta George Best hat-trick yaptı” dedi.

Engin hamlesi bekliyorum

Psikopattttt Enginnnnnnnn

istanbulda hava nasıl arkadaşlar yağmur yoktur umarım.

Geri
Üst Alt