ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray - M.United | 21.45 | 20 Kasım

3 aydır top oynamayan Engin'i ilk 11'e yazanlar var!

yekta varken ayakta duramayan melo'yu yazanlar var!

daha düzgün orta açmayı öğrenemeyen Emre'yi yazanlar var!

35'lik cris'i hala yazanlar var.. şaşmamak elde değil!

Engin mis gibi oynadi Karabükspor macinda, sezon basindan bu yana her mac oynayan Emre'den bin kat daha iyidir!

Gerisine katiliyorum.

Heyecan artiyor..

Emre ve Cris oynamasında kim oynarsa oynasın.He birde solda bir adam var o oynamasın.

Umut ve Melo'lu bir kadro bir halt yiyemez.

Umut'un sampiyonlar ligi maclarinda asiri derece yetersiz oldugunu herkes biliyor. Hicbir macta iyi oynamadi, sahanin genelde en kötüsüydü bizim adimiza. Trabzonspor'dan da biliyoruz ki Avrupa'da koca bir sifir.

Melo'yu bu kritik macta da oynatirsak vay halimize. Adam tel tel dökülüyor. LuaLua bile madara etti, Antonio Valencia veya Ashley Young neler yapar düsünmek bile istemiyorum.

Emre Colak bu macta da oynarsa hepten duman oluruz, onun liseli ergen ergen hareketlerinden biktik usandik arkadas. 360 derece dönüp, ya topu kaybediyor ya da stopere falan dönüyor. Cluj macindaki rezalet zeminde top sürmeye kalkan bir oyuncudur Emre Colak.. Manchester United macinda bu adam oynarsa biteriz.

Umut ve Melo'lu bir kadro bir halt yiyemez.

Umut'un sampiyonlar ligi maclarinda asiri derece yetersiz oldugunu herkes biliyor. Hicbir macta iyi oynamadi, sahanin genelde en kötüsüydü bizim adimiza. Trabzonspor'dan da biliyoruz ki Avrupa'da koca bir sifir.

Melo'yu bu kritik macta da oynatirsak vay halimize. Adam tel tel dökülüyor. LuaLua bile madara etti, Antonio Valencia veya Ashley Young neler yapar düsünmek bile istemiyorum.

Emre Colak bu macta da oynarsa hepten duman oluruz, onun liseli ergen ergen hareketlerinden biktik usandik arkadas. 360 derece dönüp, ya topu kaybediyor ya da stopere falan dönüyor. Cluj macindaki rezalet zeminde top sürmeye kalkan bir oyuncudur Emre Colak.. Manchester United macinda bu adam oynarsa biteriz.

Umut,yanında Elmander oynayınca sanki daha verimli oluyordu Burak ile hiç anlaşamıyorlar.Emre bu maçta da oynarsa açık açık hoca bilerek herkese inat oynatıyor diyeceğim çünkü bu boş adamın oynamasına daha fazla katlanamıyorum.

ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray - M.United | 21.45 | 20 Kasım

hadi bismillah bu maçı kazanacaz başka yolu yok

--------------------muslera-----------------------

-------------cris-------------semih---------------

eboue-----------------------------------riera----

--------------------------------------------------------------------yekta-------selçuk----------------

hamit-------------------------------amrabat------------------------------------------------------------------------------burak-------umut----------------

-----Muslera-------

Eboue-Semih-Dany-Riera

----Selcuk-Yekta----

Hamit---Engin---Aydın(Amrabat)

-------Burak-----

:yenieek::yenieek::yenieek:

En iyi kadro bu bencede :) Aydın yerine Amrabat olmalı.

Defans böyle idare edebilir bence.

Selçuğun yanında Yekta yıldızlaşacak bence. Selçuk'ta daha rahat hareket edecek.

Hamit ŞL'de kendine geliyor işimize yarayacaktır. Amrabatta tek forvetli sistemde daha rahat haraket edebilecektir.

Engin reis kim olduğunu gösterecektir bu maçta :)

Umut,yanında Elmander oynayınca sanki daha verimli oluyordu Burak ile hiç anlaşamıyorlar.Emre bu maçta da oynarsa açık açık hoca bilerek herkese inat oynatıyor diyeceğim çünkü bu boş adamın oynamasına daha fazla katlanamıyorum.

Umut kiminle oynarsa oynasin fark etmez Sampiyonlar Ligi'nde.

UEFA Kupasi 1.Ön Eleme Turunda, 2006 Senesinde Osasuna'ya bir gol atmisti.

Fransa liginde 30 macta 5 gol atabildi.

Portekiz'e 2 gol atti.

Estonya'ya bir gol atti.

29 yasinda ve avrupa'da/yurt disinda daha 10 gol bile atamadi kariyerinde.

Tel tel dökülüyor maalesef.

Muslera

eboue semih dany riera

Hamit Yekta Engin Amrabat

Selçuk

Burak

bana göre en mantıklı kadro bu elmander hazır olsaydı oynaması iyi olurdu umut zaten iyi değil.

Bunu Fatih Hoca yapiyor !

Bunu yazanlar futboldan cakmiyorsa Fatih Hoca ney ?

Sanki yazilan oyunculari biz oynatiyoruz ...yoksa Fatih Hocanin Futboldan anlamadigini mi iddia ediyorsun ?

engin ilk 11 oynamadı,sonradan girdi. engin'in girmesi hataydı. yekta varken melo'nun oynaması da hata. futboldan anlamamak değil,şaşılacak bir durum bu. fatih hoca ki,manu maçında böyle yapmayacağını söyledi. semih'i dinlendirme amacıyla yedek bıraktığını belirtti,aynı durum belki yekta için de geçerlidir. ideal kadro açısından şu an böyle yazanlar için kastediyordum.

kareografi ekibinden resim paylaşımı var :)

A7_H_QdCEAAsTuF.jpg:large

kareografi fln iyi hosda,lay lay lom saldır gağassaraydan baska bise olması lazım bu mac,top manudayken ölümüne ugultu,ıslık bizdeyken akıllı seklide destek lazım

Oyun anlayisimiz degismeli. Baska birsey bilmiyorum. Bu oyun anlayisimizla degil ManU´nun 2. takimi, Reserve takimi da gelse 3 tane atip döner. Biraz sakin olmaliyiz, yerinde baski yapmaliyiz. Sonra gol yiyoruz, darmadagin oluyor takim. Gol atayim derken daha da icine ediyorlar macin

Karabuk macindan sonra benim maca olan inancim cok azaldi , bizim defanstaki beceriksizler illa ki pozisyon verir

73859_391399070940739_1948180770_n.jpg

Koreografi calışmaları tam gaz devam ediyor..

koreografi 3d olmayacak mı ? 3d olmayacak diye bi haber vardı haber sitesinde

Maça gelicek arkadaslar 21:00 da stadda yerini alırlarsa daha iyi olur.Çünkü bu adamlar maç öncesi bağırmalardan, marşlardan çok etkileniyorlar..man. utd sahaya ilk çıktığında o stad full olmalı aynı fener gıbı..o zaman baskıyı üzerlerinde hissedeceklerdir..Bu çok önemli bence..

Geri
Üst Alt