ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray - M.United | 21.45 | 20 Kasım

böyle bir mantık olur mu? kazanmasına gerek mi var gibi bir mantık...

neden 6 da 6 yapmak istemesinler?

yedek kadro falan hikaye as kadro ile çıkacaklardır...

kardeşim bjk ve fenerin yendiği zamanlarda manu gruptan çıkmayı garantilememişmiydi. deplasmanda fener 6-2 mağlup olup da, manu garantilediğinde fener 3-0 yenmedi mi manunun yedek kadrosunu?

CL'de çok büyük şanstır grubun favori takımı gruptan çıkmayı garantiledikten sonra oynamak. Bizde de bu şans var, manu çıkmayı garantilemese yenme ihtimalmiz daha azdı. Türk takımları da geçmişte bu şansı iyi değerlendirdiler, ben bunu anlatmak istedim. manu sana göre as kadroyla çıkar, bana göre yedek, yarın görürüz kardeş.

Benim yorumum böyle kardeş, herkesin yorumu farklıdır tabiki, saygı duymak lazım. Benim yorumuma şaka gibi yazınca cevap verdim. yoksa tartışılacak bir konu değil.

Yarın maçtayım, kazanalım da fark etmez kimle oynadıkları

Zor mac olacak. United yedek agirlikli kadro ile cikarsa, öyle kolay olacak fln kimse zanetmesin.

Yedekleri bile iyi, ve kendilerine göstermek Istiyiyecekler, A Takima girmek icin.

eskiden yedek takimi bunlarin lesti..

simdi yedeklere bak..

Hernandez - Welbeck - Scholes - Giggs vs vs.. kusura bakmayin ama su durumda yedeklerle bile ciksalar favoriler.. heleki bizim form durumumuz..

eskiden yedek takimi bunlarin lesti..

simdi yedeklere bak..

Hernandez - Welbeck - Scholes - Giggs vs vs.. kusura bakmayin ama su durumda yedeklerle bile ciksalar favoriler.. heleki bizim form durumumuz..

takıntı yapmışınız gitmiş herkesde.

karşı takım isterse 17 genç yıldızlarla çıksın.

arkadaş bu avrupa maçı. galatasarayın şpl de oynadığı hangi maçta genel olarak kötü oynadığını gördünüz??

avrupa başka oluyor. ilk maçta da gördükki, futbol günlük olaylara bakıyor...

çok iyi oynarsın abuk sabuk bişeyden kaybedersin.

böyle maçlarda istenilen puanları almak önemli, ayrıca kötü oynacağımzıda zannetmiyorum.

takıntı yapmışınız gitmiş herkesde.

karşı takım isterse 17 genç yıldızlarla çıksın.

arkadaş bu avrupa maçı. galatasarayın şpl de oynadığı hangi maçta genel olarak kötü oynadığını gördünüz??

avrupa başka oluyor. ilk maçta da gördükki, futbol günlük olaylara bakıyor...

çok iyi oynarsın abuk sabuk bişeyden kaybedersin.

böyle maçlarda istenilen puanları almak önemli, ayrıca kötü oynacağımzıda zannetmiyorum.

takinti degil kardesim bunlar dusuncelerim.. ayrica yeniliriz demiyorum yenerizde demiyorum.. allah yardimcimiz olsun.. galibiyetle cikalim su mactan..

takinti degil kardesim bunlar dusuncelerim.. ayrica yeniliriz demiyorum yenerizde demiyorum.. allah yardimcimiz olsun.. galibiyetle cikalim su mactan..

herkesin düşencesine saygım var ama bana göre takıntı geliyor herkes aynı şeyi konuşuyor.

rakibi değil, bizim kendi eksiklerimizi konuşssak daha iyi.

herkes rakibin a veya b takımı çıksa deyip kolaydan söylüyor. kimse bizim takımın 3 haftalık oyunu yüzünden inancı kalmamış..

eğer fırsatı ve zamanınız varsa. karabük spor maçından sonra fatih hocanın katıldığı GS TV deki programı bulup izleyin..

avrupa ya karşı ayrı bir reflkeksimiz var.

lig için bişey demiyorum şu anda. şu anda hedef tur atlamak. ligin telafisi olacaktır elbet ilerleyen haftalarda.

şu takımda şpl oynamış kaç adam var ki zaten?

1-2 kaybederiz malesef,golleri emektar yıldızlar atar

şpl de hep şu hatayı yapıyoruz.

tüm maçlara bakın ilk 15-20 dakika kontra veya hızlı paslaşmalarla gol yiyoruz. daha temkinli ve maçır ortada götürürsek , daha mantıklı olur.

tüm maçlara bakın 15-20 dk dan sonra bizim futbolcular kendilerine geliyor. umarım ilk yarı boyunca dikkatli ve sabırlı oynarız umarım..

bu sene biz bundan daha iyi olamayiz, takim cok agir ve acik ara Turkiyenin en yavas takimiyiz, bu da transfer stratejimizin dogru olmadigindan, daha seri ve hizli, cabuk ve cevik adamlar alinmali bundan sonra, dunyanin en buyuk kulublerine bakin kaleci haric sahadaki 10 oyuncuda suratli ve hizli adamlar, en fazla 1 tanesi yavas/agirdir, bizde nerden baksan 4 tane oyuncu ilk 11 de uysuk tipler, daha nasil hizli oynasin pres yapsin bu takim?! Ayrica zeki oyuncu sayimiz da cok az, Selcuk ve Hamit i cikart 11 den takimi yonetcek akil verecek adam kalmiyor resmen..

--------------Muslera--------------

Sabri--Semih-----------Dany--Riera

Hamit--Selçuk-------Yekta--Amrabat

---------Burak----Elmander--------- :yenieek:

--------------Muslera--------------

Sabri--Semih-----------Dany--Riera

Hamit--Selçuk-------Yekta--Amrabat

---------Burak----Elmander---------

Alex Ferguson: " :yenieek:"

duzeltilmistir

Rüyamda berabere kaliyoruz.. 2-2

herkesin düşencesine saygım var ama bana göre takıntı geliyor herkes aynı şeyi konuşuyor.

rakibi değil, bizim kendi eksiklerimizi konuşssak daha iyi.

herkes rakibin a veya b takımı çıksa deyip kolaydan söylüyor. kimse bizim takımın 3 haftalık oyunu yüzünden inancı kalmamış..

eğer fırsatı ve zamanınız varsa. karabük spor maçından sonra fatih hocanın katıldığı GS TV deki programı bulup izleyin..

avrupa ya karşı ayrı bir reflkeksimiz var.

lig için bişey demiyorum şu anda. şu anda hedef tur atlamak. ligin telafisi olacaktır elbet ilerleyen haftalarda.

şu takımda şpl oynamış kaç adam var ki zaten?

Umarım olur. Ligde rakiplerimizi cok kucumsuyoruz ama kucumseyecek birşeyimiz yok aslında. Ne kadro olarak cok daha iyiyiz ne de takım oyunu olarak. İlerde cok arayabiliriz bu puanları.

fovori biziz 2.10 bize 3.20 unitede veriyor bet siteleri kıbrısata tabi bu

İnşallah yeneriz haydi aslanlar

Elmanderin durumu nasil oynayacakmi , bir bilgi varmi bu konuda.

Geri
Üst Alt