ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray - M.United | 21.45 | 20 Kasım

biri kanadada oldugunu farketti ya simdi uyuyacagi varsa da uyuyamaz

Ne ozelligi varmis ki Kanada'nin? Bizim burada, calisma iznini alamayan illegal Hispanicler eli mahkum Kanada'ya kacip yerlesiyor :lol:

Bu arada maçı kim anlatacak

istedikleri kadar gaza gelsinler..biz daha çok gaza gelmeliyiz.
Alp Deniz bir gerçeği dile getirmiş seninkisi ise sadece boş bir temenni. Böyle bir olay olmasından korkuyordum, işte oldu! Son maçta Manu artık hatır şikesi yapar bize karşı. Taraftarın arasında Aziz ajanlarının karışıp bu olayı provoke ettiği akla gelmiyor değil. Manu' nun yedekleri de iyice gaza gelir artık.

Rahat olun, bu mac bizim:f50:

Ne ozelligi varmis ki Kanada'nin? Bizim burada, calisma iznini alamayan illegal Hispanicler eli mahkum Kanada'ya kacip yerlesiyor :lol:
Kanada USA' dan daha zengin bir ülke, borcuda yok, nüfus patlamasıda. Kişi başı milli gelir daha yüksek, sınırsız doğal kaynakları var.

Alp Deniz bir gerçeği dile getirmiş seninkisi ise sadece boş bir temenni. Böyle bir olay olmasından korkuyordum, işte oldu! Son maçta Manu artık hatır şikesi yapar bize karşı. Taraftarın arasında Aziz ajanlarının karışıp bu olayı provoke ettiği akla gelmiyor değil. Manu' nun yedekleri de iyice gaza gelir artık.

istedikleri kadar gaza gelsinler ulan!biz Galatasaray 'ız .ben boş temennide bulunmam,ben sadece gereğinin yapılmasını söylerim.

Yahu sergen evimizde karabük takımına zorlanıyoruz ,bi ton pozizyon veriyoruz gaza gelmeyin bu kadar . Taraftar olarak biz isteriz ama takımın durumu ortada , boşu boşuna adamlar gaza getirdik kabul edelim bunu .

Gaz falan hikaye.Dünyada gazla çalışan tek bir millet var oda biziz.Adamlar çıkacak topunu oynayacak önemli olan gençlerini yoğun baskı altına almak.

Yahu sergen evimizde karabük takımına zorlanıyoruz ,bi ton pozizyon veriyoruz gaza gelmeyin bu kadar . Taraftar olarak biz isteriz ama takımın durumu ortada , boşu boşuna adamlar gaza getirdik kabul edelim bunu .

ben gaza gelmedimki..ama gaza gelmeye çalışıyorum :asd:karabük karşısındaki rezil ve aciz GS'yı ben de gördüm.ama bu takım ölmüş bitmiş dedikleri anda.. küllerinden yeniden doğabilir.adı GS çünkü.

Yarın gol bile atamayacağımızı düşünüyorum. İnşallah yanılırım. Fena kontralar verebiliriz.

Kesinlikle kendimizi şartlandırmamalıyız arkadaslar sonucta karsımızdaki Manu ona göre bilinçli olmamız lazım ne kadar yedek kadro ile çıkarlarsa çıksınlar..Özellikle futbolcular unutmamalı..

Haydi Aslanım.Sana yakışan futbolu oyna ve sahayı İngilizlere dar et...

[video=youtube;bFGGeJeN-vQ]https://www.youtube.com/watch?v=bFGGeJeN-vQ[/video]

[video=youtube;hJFpPfGYSkk]https://www.youtube.com/watch?v=hJFpPfGYSkk[/video]

Muslera

Eboue Dany Semih Riera

Hamit Melo

Engin Selçuk Amrabat

Burak

Muslera

Eboue-Dany-Semih-Riera