ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 0-0 M.United | Devre | 20 Kasım

Semih o pozisyonda toptan başka hiçbirşeye, hiçbiryere temas etmedi yalnız hakeme helal olsun..

gözlügü cikartarak yorum yaparsak iyiki rakibe temas yapmamis yoksa tartisilmaz direk kirmizi kart olurdu.

Hem ayagin altini taban giriyor hem giris hizi orda. Topa temas ettigi icin sadece sari gördü

Melo da bir kac kez ayni harekete benzer birsey yapti o da hemen sari kart görebilir.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 0-0 M.United | 1.Y | 20 Kasım

welbeck danyi sırtına alıp götürdüğünde dany yerine cris olsaydı düşünmesi bile korkutucu :o

Fatih Terim'e güvenim tükenmek üzere.

Elmander --> out

Engin or Umut --> in

Re: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 0-0 M.United | Devre | 20 Kasım

Hamit daha adam geçipte orta yapmadı nasıl iyi diyosunuz anlamadım. Kanat oyuncusunun görevi nedir. Topu tutacakta geriye iki pas yapacakta ve siz iyi diyeceksiniz buna pehh. Ayrıca eboueninde oyununu negatif yönde etkiliyor.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Umut girmeli.

Elmander-Engin değişikliği ilaç olur ama Terim yapmaz.

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 0-0 M.United | Devre | 20 Kasım

Hamit daha adam geçipte orta yapmadı nasıl iyi diyosunuz anlamadım. Kanat oyuncusunun görevi nedir. Topu tutacakta geriye iki pas yapacakta ve siz iyi diyeceksiniz buna pehh. Ayrıca eboueninde oyununu negatif yönde etkiliyor.

yanlis yerde kullaniyoruz diyoruz ikidir. 4-3-3, orta 3'lü de oynar anca

Berbat oynuyoruz. Allahtan çağa çoluk var karşımızda. As takım çıksalar olacakları düşünemiyorum. Melo-Selçuk Barış-Mustafa moduna girmişler bu kadar kötü olunabilirdi. 3 tane pas yapamıyoruz. Sinir krizleri geçiriyorum. Amrabat iyi niyetli tamam ama olmuyor. Ve son olarak Elmander-Burak tam leş.

Hmm. ok

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 0-0 M.United | Devre | 20 Kasım

Abi aynı maçı mı izledik ?

Şu güzel oyunumuzun 1/10'ini Karabük'e oynamadık.

Selcuk Abdullah Avcı olayından sonra toparlayamadı. 5-6 haftadır takıma kattığı yarar 0. Yekta-Melo başlasak daha iyi nerdeyse.

Alakası yok. Selçuk o olaydan önce de çok kötüydü. Sezona kötü girdi ve öyle devam ediyor. Bir de bir çok maçta Burak sevdası tutunca iyice kötü gözüktü. Ama yine de Selçuk, Selçuktur.

engin ve umut acil girmeli

Umarım şansa da olsa yeneriz. Umut, Emre, Engin girsin derim.

Amrabat'ı hoca uyarır devre arasında ama çıkarmamalı, adamlar hızlı oynuyor ve top Amrabat'tayken diğer oyuncularımız biraz daha rahat oluyor. Ayağında top tutabilen bir oyuncumuz yok.

Gününde bir Umut ile Elmander değişikliği yapılabilir. Karambollük pozisyonlar oldu Umut'un istediği gibi.

Üstelik Elmander hazır değil, Umut ortasahaya koşarak orta sahayı da destekleyebilir.

601521_459318804126820_380526639_n.jpg

oturdugun yerden konusmasi kolay ama ben daha ozel bir sey beklerdim

Yalnız Dany Welbeck'i kaçırdım diye sinirlenip düşürmeye çalışıyor 2'dir o welbeck bir düşerse yer kırmızıyı dengeli oynaması lazım..

Bismillahirrahmanirrahim başlıyo maç .

Geri
Üst Alt