ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

lol nihat dogan

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

İdman tv'den bakın aga. Bizim gardaşlar iyi anlatıyor ;)

A8LT0lRCIAAff_2.jpg

valla öyle çok iyi falan oynamadık ama çok konsantreydik maça, özellikle 2.yarıda. o yüzdende defans hata yapmadı yoksa bu konsantrasyon olmasa yine yerdik golleri. demekki bu takım böyle konsantre oynarsa ligde de herkesi yener.

kişisel olarak gelirse

Riera, Amrabat, Hamit, Semih ve Meloyu beğendim. Amrabat niye çıktı anlamadım zaten ki o çıktıktan sonra kontrada yapamadık. Elmander hazır değil, selçuk vasattı. sonradan giren Engin elinden geleni yaptı ama bence hazır değildi. Yekta neden tercih edilmedi anlamadım.

Sonuçlar çok çok hayırlı oldu. bana göre gruptan 2.olarak çıktık.

Renkdaslar Gruptan cikina Barca ile eslesiyormusuz ,dogrumu ??

Riera ile Amrabat en iyilerdi...

Sonra Melo,Dany,Hamit,Semih

Burak'ın Mençıstıra attığı golü arıyordum nereye geldim :D

Desem çok tepki alırmıyım :)

ooo sir ile imparator şarapmı içiyor

Renkdaslar Gruptan cikina Barca ile eslesiyormusuz ,dogrumu ??

Riera ile Amrabat en iyilerdi...

Sonra Melo,Dany,Hamit,Semih

Kurayla belli oluyor o. diğer grupların 1.si arasında kura çekilir İnşallah gruptan çıkarsak.

Geri
Üst Alt