ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

amrabat'ın özgüveni geliyor kendine teknik taktiğede alışacak yavaş yavaş İNŞALLAH gerçek amrabat'ı bol bol izleriz artık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

hamit beklentilerin hala altında.. ama amrabat, burak, riera, semih,dany, melo, engin, elmander helal olsun sizlere be... bizim yerimiz avrupadır.. süper oldu süper!!

Ben böyle düşünmüyorum Hamit son 3-4 maçta ağırlığını koymaya başladı artık sadece bazen seçimlerinde hata yapıyor ama o da zamanla düzelecektir...

fenerliler bu resmi görmesinler.

bi angut cikar, o sarap yerine siyah bi poset ekler photoshop ile, internete dagitir :D

Herkes YILAR , Burak YILMAZ :trollface:

bu defansla 2.tura çıksak ne olur.................................. dermişim :D olsun biz çıkalımda o zevki yaşayalım yeter.

Manu şike yaptı beyler

Fenerli kafası mode on :D

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]

hayatımda gördüğüm en ilginç avrupa grubuydu heralde.

manu 4 maçtada kötü oynayıp nasıl 12 puan yaptı‚ braga gibi takım nasıl 4 maçıda kaybetti‚ cluj nasıl bragayı 2 maçtada yendi.

hiçbişey anlamadım ben.

adamlar sadece dandirik cluj ve yedek manu galibiyetiyle gruptan çıktı.Biz 2 gün sonra yenilirsek elenmemiz muhtemel 10 puanla.

harbi çok ilginç. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif
Antu'den alinti yusuf yusuf mode on yarin mersilia kazadigi zaman gorurum ben onlari :D[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

burdan dönüş olmaz çıktık sayılır gruptan manu sahasında cluju yener hertürlü böyle disiplinli oynasalar

Star Tv gole Melo diyip Melo'yu çekerek yine içine etmeyi başarmış bu arada. Onlar yüüznden ilk kenetlenmeyi de göremedik.

tekrarı var maçın bılen

Hamitte ki dikine yardırma ışığını gördüm ama ceza sahası dışından şut çek diye götümü yırttım be abi. Kaleyi görünce Allah ne verdiyse vur şu topa atacaksın bi kaç tane biliyorum ben

bragayı da yenip çıkalım gruptan.:ayatollah: devre arası da geliyo.2.yarı kan alıcaz bi tarafınızdan kuşlar !

Re: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 0-0 M.United | Devre | 20 Kasım

Game eeh, good evening eeh, winning eeh yok böyle rezalet tercüman.

unıted clujun hiç sansı yok dıyor e ne oluyor bu durumda

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
.MeMo. - 21.11.2012 00:09[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Felipe Melo gol olmadan 30 saniye once gol sevinci yasayarak tarihe gecmistir.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Arkadaşlar bu maçta sol bekte oynayan bir Aslan parçası vardı lütfen hakkını verelim. Aldığın para helal olsun RİERA !!

Amrabat ta kumaşı olduğunu yaptığı koşularla gösterdi. Biraz daha soğukkanlı olması lazım.

Semih ve Dany kötü sayılmazlardı ancak Eboue yi bu sene hiçbir maçta beğenmediğim gibi bu maçtada beğenmedim.

Selçuk yine elinden geleni yaptı.

Burak işini yaptı.

Elmander sakat sakat oynadı tahminimce kredisi 2014 e kadar var zaten.

Melo ????? yorum yapmıyorum görmek lazım 10 maç daha.

Muslera yine görevini yaptı.

Hamit maçın en iyilerindendi herşeyi yapmaya çalıştı.

Benim yorullamam bu kadar.. :troll::troll:

Geri
Üst Alt