ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Hamit ne vurdun be arkadaş dedim kesin gol ama şans

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Mükemmel bir geceydi. Herkesi tek tek tebrik ediyorum. Zaten bu grupta da olmasi gereken buydu. Sanssiz basladik ancak ligin ikinci devresinde seri yaparak düzelttik.

Selçuk sonunda topu altı pas içine ortalamış. Paslaşma sevdasından vazgeçmiş. İyi de olmuşç :)

Zaten o golü bir bulsa devamı gelecekte bir atamadı gitti. Denemeleri oldu çok maçta ama yok.. Olmayınca olmuyor işte

Hamitte ne zaman vuracam tedirdinliği var. Sen takımın en büyük şut silahıysan ve kaleyede kalmışsa 30 metre sen orada kafanı kaldırıp kime atsam diye düşünmeyeceksin. Allah ne verdiyse vursun ben hiç birşey demem her maç 4-5 tane vursun en azından top belki dışarı falan çıkarda atak olarak kalemize gelmez. Yoksa her kime atsam diye düşündüğünde kaptırıyor ve atak yiyoruz. Seri olmalı az barit düşünmeli.

Kale görünüyor mu vur hacı başka birşey arama, takımda messi yok karambole girip gol atsın. Bizim en büyük sorunumuz bu zaten boşa top kaıplarını bi minimuma indirsek golde yemeyiz kontrada.

aslında 2.tura çıkmak iyimi olur bilmiyorum. Barcayla eşleşirsek bu defansla iki maçta toplam bir düzineyi buluruz kalemizde heralde.

Aslında Hamit'in füzesi antuculara çok sağlam yerleşirdi ama şans. :)

Açık futbol oynayan takımları yeniyoruz !

Amrabat resmen aktı.

KOYA KOYA GELİYORUZ FENEVLİLER...16. HAFTAYI BEKLEYİN :yenieek:

Denge Oyunu oynadik bugün. Ofans ve defans dogru dozu bulduk.

CL'de öyle oynicaksin iste.

fatih hoca basin toplantisinda diyorki hatasiz oyunayan bir dany semih vardi ozaman ne diye kac haftadir crisi oyunatiyorsun okadar puan kayip ettik

Hocayı dinleyip eleştirin lütfen...

Semihin sakatlığı tam olarak geçmemişti önceki maçlarda bu maç düşünülerek 90dk oynayan sakatlıktan çıkmış semih i karabükte de oynatmak istemedim dedi adam.

Aslında Hamit'in füzesi antuculara çok sağlam yerleşirdi ama şans. :)

arenada yerleştircek. cidden inanmaya başladım buna. vuruyor direkten dönüyr, vuruyor defanstan dönüyor, vuruyor kaleci kurtarıyor.

volkanın kaçışı yok

Hocayı dinleyip eleştirin lütfen...

Semihin sakatlığı tam olarak geçmemişti önceki maçlarda bu maç düşünülerek 90dk oynayan sakatlıktan çıkmış semih i karabükte de oynatmak istemedim dedi adam.

ne sakatliginden bahsediyorsun arkadasim semih oyunamaya hazirdi kac haftadir

Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson, Galatasaray mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Dünya ünlü teknik adam basın toplantısında, "Takımı bu atmosferde iyi bir performans sergiledi. Ortaya güzel bbir oyun koyular, onlara teşekkür ediyorum. İlk yarı, ikinci yarıya göre daha iyi oynadık. Zaman zaman da etkili olduğumuz anlar var" dedi.

Bir basın mensubunun "1993'te İstanbul'dan istemediğiniz bir sonuçla ayrıldınız yine istemediğiniz bir sonuçla gidiyorsunuz. Düşünceleriniz neler?" sorusuna İskoç teknik adam "Olacağı varmış" diyerek cevap verdi.

Ali Sami Yen Stadı ile Türk Telekom Arena'yı kıyaslaması istenen Ferguson, "Şartlar kesinlikle daha iyi. Muhteşem bir stadyum olmuş. Güzel bir atmosfer vardı" diye konuştu.

Galatasaray'ın şansını değerlendiren Alex Ferguson "Galatasaray'ın büyük bir şansı var. Braga ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ın şansı yüksek" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'dan bir oyuncu alsanız, bu kim olurdu?" sorusuna tecrübeli isim, "Yeterince oyuncum var" diye cevap verdi.

Hamitte ne zaman vuracam tedirdinliği var. Sen takımın en büyük şut silahıysan ve kaleyede kalmışsa 30 metre sen orada kafanı kaldırıp kime atsam diye düşünmeyeceksin. Allah ne verdiyse vursun ben hiç birşey demem her maç 4-5 tane vursun en azından top belki dışarı falan çıkarda atak olarak kalemize gelmez. Yoksa her kime atsam diye düşündüğünde kaptırıyor ve atak yiyoruz. Seri olmalı az barit düşünmeli.

Kale görünüyor mu vur hacı başka birşey arama, takımda messi yok karambole girip gol atsın. Bizim en büyük sorunumuz bu zaten boşa top kaıplarını bi minimuma indirsek golde yemeyiz kontrada.

Malesef bu dedikklerini Hamit'e yaptırmayan şey taraftarın tepkisi. Çünkü bir top kaybında bile bütün tribün hep bir ağızdan senkronize bir şekilde ''Aaaaauuuvvvvvvv'' diye bağırınca adam kendinde o özgüveni blupta şut çekeme teşebbüsünde bulunamıyor.. . Tepkilerden korkuyor. O nedenle tedirgin oynuyor ve o üzeründeki baskı ona saçma sapan şeyler yaptırıyor. Bildiğin amatör futbolcu moduna giriyor.. Bence kabahatin çoğu biz taraftarlarda..

Geri
Üst Alt