ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga - Galatasaray | 21.45 | 5 Aralık

4-4-1-1 oynayalım burak ilerde arkasında amrabat olsun :yenieek:

89006.png

Ferguson, uzun süredir sakatlığı bulunan Nemanja Vidiç'e de ilk 11'de görev vermeyi planlıyor. Vidiç'in kendisini iyi hissetmesi halinde, ilk 11'de sahaya çıkacağını söyleyen Ferguson, "Bu durumda savunma hattı, Phil Jones - Vidiç - Smalling ve Buttner'dan oluşacak. Galatasaray ile Cluj'un ikincilik için çekiştiği gözönüne alındığında maça güçlü bir savunma dörtlüsü ile başlayacağımızı söyleyebilirim. Çünkü çok güçsüz bir kadroyla sahaya çıkıp, iki takıma da saygısızlık etmek istemiyoruz. Sanırım en doğrusunu yapıyoruz" dedi.

Fatih Terim 19.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Bizim taktiğimiz galibiyet üzerine olmalı galip gelmeliyiz.

Galip gelmeliyiz ama sahamızdaki maçtaki gibi kontralara dikkat etmeliyiz. Yoksa toparlayamayız. Ben gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Bakmayın ligde rölantide olduğumuza. Cluj önde olsun bizim oyuncularımız Braga takımına futbolu unutturmasza ben benlikten çıkarım. Lige şu anda asılmıyorlar.ŞL maçlarında hiç kötü oynamadık. Bu nedenle Hocanın ve haliyle takımın derdi ŞL, ligi zaten rahat götürürüz ölümüz yeter havalarındalar. Cluj maçınada 4-2 bekliyordum bu maçtada aynı sonucu düşünüyorum. 3-1 olacak demektir :)

UEFA Champions League – UEFA.com

Arkadaslar oylarinizi Burak Yilmaz'a verin, suan ilk 11'de yok forvet hattinda. Messi-Ronaldo-Van Persie var forvet hattinda yani bunlara oyunuzu vermeyin. 11 oyuncu secmeniz gerek ama saydigim 3 forvet'e oy atmayin.

Tek forvet yada çift forvet fark etmez Kesin Gol atacagımız bi pozisyon varsa oda Ortalarla Burak'ın kafayla atacagı goldur ve fener kayseri maçında savunmadan kimse ortalara kafa vurmadadı sefa en az 3 tane net kaçırdı kafayla bence Braga ve Ferne maçında kesinlikle Bol Bol orta açmalıyız Burak elbet affetmez :yenieek:

UEFA Champions League – UEFA.com

Arkadaslar oylarinizi Burak Yilmaz'a verin, suan ilk 11'de yok forvet hattinda. Messi-Ronaldo-Van Persie var forvet hattinda yani bunlara oyunuzu vermeyin. 11 oyuncu secmeniz gerek ama saydigim 3 forvet'e oy atmayin.

hocam biz vermezsek nolacak ki kaç milyon kişi şimdi seçim yapıyordur :)

muslera

eboue---semih---dany----riera

aydın---hamit---melo--selçuk----yekta

burak

böyle çıksak iyi olur:cool:

muslera

eboue---semih---dany----riera

aydın---hamit---melo--selçuk----yekta

burak

böyle çıksak iyi olur:cool:
sol tarafta yekta değilde amrabatı koyup kontra ataklarda daha etkili olabiliriz sağda hamit solda amrabat ortada selçuk,melo,engin yada yekta

Turu kap da gel kurban olduğum.Dualarımız seninle GALATASARAY...

ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga - Galatasaray | 21.45 | 5 Aralık

Kaldi bir gun.

Haydi aslanlar.

Hoca gene gergin

Tek forvet oynayacağız.

Geri
Üst Alt