Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga - Galatasaray | 21.45 | 5 Aralık
edit.
edit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hamite sans tanicam falan diye zorla oynatmasinlar da...
biktim artik. bi zamanlar ayhana cok kiziyorduk, oyunu bozuyor, yavaslatiyor diye.
aynisi hamit.
vaay sut cekti, pas verdi gol oldu diyenler var. ama ben oyunun geline baktigimdan, hamiti ilk 11de görmek istemiyorum...
biktim artik. bi zamanlar ayhana cok kiziyorduk, oyunu bozuyor, yavaslatiyor diye.
aynisi hamit.
vaay sut cekti, pas verdi gol oldu diyenler var. ama ben oyunun geline baktigimdan, hamiti ilk 11de görmek istemiyorum...
aynisi hamit.
Bence bugün bu kadroyla çıkmalıyız..
4-2-3-1 Kadrosu - Futbol Kadronu Kur! - İlk 11'ni dizilişini ve taktiğini Oluştur... Beta
:ayatollah::ayatollah::ayatollah:
gs-braga Kadrosu - Futbol Kadronu Kur! - İlk 11'ni dizilişini ve taktiğini Oluştur... Beta
benim gönlüm bu kadrodan yana.
Madem Engin ile Amrabatı kenarlarda oynatıcan niye orta sahanın göbeğine yerleştirdin ayrıca 4-3-3 te forvet oyuncuları 4-5-1 deki gibi tek başına ileride gösterilmez,futbol bilginin zayıflığına vermiş gülüp geçmiştim.Ancak anladığım kadarıyla doğuştan bir kayıp var sende.Sana üzülmekle birlikte acıdığımda ifade edeyim..:sad007::sad007::lol::lol::lol::lol::lol:
[video=youtube;zBwIXpuvG7A]https://www.youtube.com/watch?v=zBwIXpuvG7A&list=UUa1ecmcJQmHqNOTB_OOvHrg& index=2&feature=plcp[/video]
Biz bu maçı kazandık. Terim ilk maçtan sonra; "bu beklemediğimiz bir skordu. Ama nasıl onlar bizi gelip burada yendilerse, biz de onları orada yenebiliriz" demişti.
İşte tam orada kazandık. Allah utandırmasın.