ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga - Galatasaray | 21.45 | 5 Aralık

elmander boltonda oynarken ben çoğu maç ortasaha gibi oynadığını gördum makina gibi ileri geri çalışıyordu! burağı önde tek bırakıp elmanderi ortasahaya yakın oynatsak nasıl olur.

elmander boltonda oynarken ben çoğu maç ortasaha gibi oynadığını gördum makina gibi ileri geri çalışıyordu! burağı önde tek bırakıp elmanderi ortasahaya yakın oynatsak nasıl olur.

bunu fatih hoca düşünse keşke. elmanderi oynatmanın tek mantığı bu.

Şu maç gibi bi maç olacak. İçime doğdu.. Bu maçta hakem ne uzatmıştı maçı kriz geçirmiştim.. Maçta Ordusporlu Dalmat ve Turgay Şerenin yorumlara dikiz.. Bi de Sergenin son dakikada kaçırıdığına tabi :lol:

[video=youtube;aOLo6_Nt-os]https://www.youtube.com/watch?v=aOLo6_Nt-os[/video]

bunu fatih hoca düşünse keşke. elmanderi oynatmanın tek mantığı bu.
valla renktaş bi m.united maçı hatırlıyorum boltıonda oynarken izlesen dersin sanırsın ortasaha oyuncusu:) gayette başarılıydı o maçta

valla renktaş bi m.united maçı hatırlıyorum boltıonda oynarken izlesen dersin sanırsın ortasaha oyuncusu:) gayette başarılıydı o maçta

bende sağ kanatta oynarsa mücadelesiyle başarılı olacağını düşünüyorum.kaldıki elmander top süren bi forvet.geçen sezon öyleydi en azından..

bende sağ kanatta oynarsa mücadelesiyle başarılı olacağını düşünüyorum.kaldıki elmander top süren bi forvet.geçen sezon öyleydi en azından..
dediğinde olabilir isveçte genelde sağ kanatta oynuyo bazen milli takımda

neyse hayırlısı : ) 5 saat sonra görüşürüz : )

Fatih hoca'nin bu cift forvet inadi bu takimi liderlikten edecek ligde, umalim da sadece gecici bir liderlikten etsin. Bugun ise turu geceriz bence hatta kazaniriz da ama gelecek adina cokta umut sacmiyor kendisi. Antep macindan beri tek forvet'e donecegimiz izlenimini verdi ama yine cift forvet. Sasirdim dogrusu, hayal kirikligina ugradim. Neyse hayirlisi olsun. Vurdugun gol olsun Galatasaray'im.

beyler kura cekimi ne zaman,turu gecersek ne zaman belli olacak rakip?

Turu geçince bizimle eşleşme ihtimali en yüksek 2 takım Malaga ve Barcelona.

Link istemek, link paylaşımı yapmak, kadro vs... gibi dolaylı yoldan imalar ile link istemek kesinlikle yasaktır. Uyarılara rağmen, link istemeye devam edenler konudan uzaklaştırılabilir veya MYC cezası alabilir. Forum içinde argo/küfür vs... kelimeler yasaktır. Uyarılara rağmen argo veya küfürlü mesaj yazanlar MYC cezası alabilir.

Lütfen uyarıları dikkate alalım.

İspanyol olmaları en önemli sebep. Bu iki takım bizim torbadan 2 İspanyol(Valencia-Real) ve kendi gruplarından gelen(Benfica veya Celtic- Milan) takımla eşleşmiyorlar statü gereği. Dolayısıyla eşleşme şansları olan 5 takım kalıyor. Diğer takımların ihtimalleri daha fazla.

Avrupa Avrupa Duy Sesimizi İşte Bu Cimbomun Ayak Sesleri!

dc10J.jpg

Geri
Üst Alt