ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-0 Galatasaray | 1.Y | 5 Aralık

haydi aslanlar !!!

Rezil oyunun müsebibleri:

1.Fatih Terim

2.Fatih Terim

3.Selçuk-Melo-Eboue'nin rezalet, ve lakayt oyunları

Hoca her zamanki gibi oynatsa bile daha iyiymiş. 4-4-2 ile çıkmış bir de forvetlere basmayın demiş. Selçuk bir tane Avrupa maçına damga vur be. Birtane. Lakayt tavırlar. O frikik güzel kullandın eyvallah ama orada Hamit değil de Burak bekleseydi yanında ona bırakacaktın uzak diye adın gibi eminim. Eboue ve Melo'nun lakayt tavırlarını ısrarla ödüllendiriyorsun. Hadi Eboue'nin alternatifi yok ama bari Melo denen adamın yerine Yekta'yı oynat!!!

Yeter artık bu takımın saçma oyunlarından bıktık.

aydın oyunda olmalı

Lig deki tempo baska, CL de tempo baska.

daha tempolu oynamak lazim, paslarin gücünü daha sert vermek lazim.....

ayip ya bu nasil bir futbol gören de manu 3-4 tane atti da bizimkiler maci takmiyor sanar

emre c. ye hakaret edince ceza aliyoz sonra

bravo emre c.:005:

takim olarak cok kotuyuz en iyimiz semih yahu.. bu futbolla gruptan cikmayi zaten haketmiyoruz. halbuki cok guveniyordum umarim beni yaniltirlar 2. yari.:sad007:

Vay be, kac mactir hic iyi oynamiyoruz ama bugün yani pisligini cikardik...

Takim halinde sacmaliyoruz 1 kisi degil 10-11 kisi birakin sari kirmizi formayi, profesionelini birakin, Futbolcuyum demesine utansinlar. Ingiliz kanalindan maci takip ediyorum yorumcular da takimi yerden yere vurdu ilk yari boyu.

inanilmaz sacmaliyoruz, Sükür etmek lazimki skor henüz 1-0 ki Braga biraz becerikli olsaydi ilk yari rahatlikla 4-0 bitebilirdi. 10 metre icinden 2-3 tane kacirdilar biz ise rakip ceza sahasina girmesinin planlarini bile yapamiyoruz.

iyi oluyor aslinda valla

ben baya mac izliyorum kac yildir, bizim gibi futbolu igrenc oynamaya beceren takim görmedim.

fener bile bu kadar igrenc oynayamiyor, fenerin en azindan olayi belli, sow tek basina ilerde, diger herkes ona calisir.

ama bizde, neyse ya, bos is....

tum mesajlardan sonra ilk 35 dakikayida kaciran biri olarak kime neye sovecegimi bilemdim ,o kadar kotuyuz yani ¡¡¡¡¡

puffff

sonuca ve oynanan oynuna hiç ama hiç şaşırmıyorum, hatta bir felakette c.tesi günü sivasta yaşayacağız. çünkü burnunun dikine giden, herşeyi çok iyi sadece kendisinin bildiğini iddia eden bir hocaya sahibiz.

Uzun zamandir bu kadar rezil bir Galatasaray görmedim

her zaman yaptığım gibi tek tek futbolcuları eleştirmeyeceğim

Eleştirilecek tek kişi varsa Fatih Terim'dir.. 4-4-2 ve emre colak hırbosuyla başlayacağını duyduğumda zaten maçı böyle geçeceğini anlamıştım

Arena'da ki maçtan hiç bir farkı yok bu maçın

Melo, Elmander, hamit kötü oynuyor.

Eboue ve semih iyi.

diğerleride vasat işte.

takım ileri gidemiyor. ilerde çoğalamıyor. ceza alanı içine duran top haricinde sadece 2 oyuncu giriyor. böyle futbol olmaz. çok kötü oynuıyoruz çok.

Geri
Üst Alt