ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-0 Galatasaray | D.A. | 5 Aralık

United atar, rahat olun...

ama bize Bayern, Barca fln cikarsa, facia olabilir, Takim cok formusz, ve ne oynadi belli degil.

Tur atlamak, okadar iyi olurmu soru isaret. CL de iyi performans icin, bize daha cok zaman ve tecrübe lazim gibi...

cluj simdi bu skoru ogrenince ne oynar ama be

cluj maci berabere bitebilir

Umarim takim ikinci yari gercek yüzünü gösterir.

Re: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-0 Galatasaray | D.A. | 5 Aralık

Valla dökülüyoruz futbol ile alaka si yok oynadigimiz oyunun

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-0 Galatasaray | 1.Y | 5 Aralık

Barış Göktaş isimli üye, nerelerdesin!?!? Yazsana hadi, Hamit yine takımın en iyilerinden biri diye? Yazda gülelim la biraz!!!

ben maçı şu an izlemiyorum. şu anda kötüyse kötü derim ama senin futbol bilgine güvenmedigim için ya kendim izlicem ya da futbolu bilen birini bagla bana:ayatollah:

yorumlara göre kötü oynuyor. ben hamite hayran degilim. ligin başındada begenmemiştim. ama son 1 ay begendim. ama senin gibi takıntlarım yok. serveti savunuyordun buralarda. sonra gördük.

Benim adim Hamit Altintop Fatih Terimi boyle sirtindan vururum,benim adim Felipe Melo turk toplumunu boyle kandiririm,benim adim Amrabat Fatih Terimle boyle dalga gecerim iste TERIM sezon basinda guvendigi 3 oyuncu iste FATIH TERIMbu oyuncularda sana boyle darbe vururlar YAZIKLAR OLSUN RUHSUZ,ISTEKSIZ,ONURSUZ boyle takim ola bilirmi hicmi taraftari sevmiyor bu oyuncular TUFFF suratiniza vallah.

Vallahi ozaman oynatmasin... Yekta Melo dan iyi oynadi, Engin var, Aydin var, Fatih Hoca hala filmlerde...

Totem yapmadık bu hafta ondan böyle oldu

Yapmayın üstadım böyle, bir iki maç iyi değiliz diye...

Fatih Terimler kolay yetişmiyor.

Keşke bir kaç maç olsa ? Mesele zihniyetinde. Takıma oynatmaya çalıştığı oyunu çözen varsa kendisi dahil bugün bırakırım futbol izlemeyi. Ayıptır ya, yazıktır. Yani takımın bu kadar kötü gittiğini görmemek, aklım almıyor ya. Bize işkence ediyor resmen. Elmander nedir, Emre Çolak nedir, Dany nedir ? Hoca'nın çıkaracağı en iyi kadro buysa ne işimiz var CL'de ? Bu iş artık çığrından çıktı. Daha fazla zarar vermeden gitsin.

Yahu sen pişmemiş bir adamı ne diye oynatırsın Emre kim? Ne yapmış bugüne kadar? Amrabat'ı niye aldık biz?

Başlık da açmıştım ama bence birşeyin(herhangi birşeyin, spordan siyasete) moderni filan olmaz. Herkes öyle yapıyor diye onu yapıyor olmak başarı getirmez. Şu bizim duran toplarda alan savunmamız. Sene başından beri aynı halt. Yahu yapamıyoruz işte ne die ısrar ediyorsun hoca ne diye?

bugün elenirsek F.Terim istifa etsin hiç beklemesin

manchester ilk yarı 1dk da 3 pozisyon buldu..manchester 2.yarı sallar golleri ama sorun fatih terim

bizim bir sistemimiz var ve bu sistemden taviz vermeyiz arkadaşlar.avrupadan elenecek olsak dahi sistemimizi bozamayız sistemimiz avrupadan daha önemli.

Yav he he sistemmiş.O zaman neden 10 senedir nal topluyoruz,kötüyüz vs. demeyeceğiz.

geçen seneki takımı özledim...:sad007:

ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-0 Galatasaray | D.A. | 5 Aralık

Berbat oynuyoruz ya.

Man utd cok net pozisyonlar kacirdi, insallah ikinci yarida atarlar.

Devre arasi kesinlikle nokta transferler lazim, yoksa isimiz zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu oyunla bi yere varılmaz ki zaten

Geri
Üst Alt