ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Schalke ama Huntelaarsiz oynasinlar :troll: ayagimiz alissin ...

en iyi kuralar schalke ve malaga gibi duruyorda, malaga zor olabilir. tabii diğerlerine göre en iyi iki seçenek gibi duruyor. dortmundda pek geçen seneki forunda deil ama zor tabii. umarım schalkeyi çekeriz kuradan. ıbo faktörünü saymassak psg de tam takım olamadı aslında, bişiler yapabiliriz.

ne germesi mustafa kendindemisin.:D aydınında oynamasını istiyordum yedektende olsa yektanında. ben eleştirirsem açık açık sayarım merak etme:ayatollah:

Böyle bir galibiyetin ardından yemişim Yekta'yı. .lol.

Eminim gerek olsa Yekta'da alınırdı ama bugün alınacak en son adamdır. Umarım diğer maçlarda yararlanırız.

Başkan lütfen Dany,Hamit,Umut,Cris ve hatta Amrabat gibi adamlar almayın devre arasında. Gidin 1 stoper, 1 sol bek, 1 oyun kurucu alın gelin. Piyasası olan, formunun zirvesinde CL'de oynayabilecek adamlar alın.

Kjaer,Schafer olabilir mesela ilk ikisi.

Emre Çolak başta rezildi ama sonra oyunu çok iyi açtı.

dikkat etmissindir emre colakin ortaya gecincen kotu oynadigi mac sayisi yok, varsa en fazla 1-2 dir.

adam kanatta rezilin teki ama ortada gayet hareketli, gayet sne yaptigini bilerek oyniyor.

kanatta opsiyonu olmiyor, hep düz dusunmek zorund akaliyor

ortaya gecince ama rahatliyor, opsiyonlari artiyor, daha hareketli , yanis erbest oluyor, yapmak istediklerini daha rahat yapabiliyor.

Juve gelsin ya severiz italyanları.(Gelebiliyomu onu bilmiyorum)

devre arasi transfer icin pamuk eller cebe baskan!!!!!!!

Kura ne zaman çekiliyor

Biz kendi evimizde vasatiz .. Seyirci cok baski yapiyor , disarda guzel futbol oynuyoruz allah var gelen seyircimiz az yoksa deplasmandada baskidan dolayi yenemeyiz . :(

Böyle bir galibiyetin ardından yemişim Yekta'yı. .lol.

Eminim gerek olsa Yekta'da alınırdı ama bugün alınacak en son adamdır. Umarım diğer maçlarda yararlanırız.

galibiyetin ardından bende yerimde artık oynamalı bence.:D bende umut en son alıncak adam diyorum. inşallah yekta sivas maçında ilk 11 oynar. elmander eski formunda degil artık galiba. umutta beni deli ediyor. tek forvet oynamak lazım artık.

sakinim... Artik istedigimiz kadar elestirebiliriz.. yeter ki sari-kirmzi icin mucadele eden , ter doken insanlara hakaret etmeyelim..

demek istedigimi, Hakaret ve elestiri arasindaki farki kavrayabilmissinizdir umarim

ben 3 aydir bosuna demiyorum, elmander ve umut yuzunden, yani cift forvet oynayacagiz diye takimi cok olumsuz etkiliyoruz diye.

hic bir faydasi yok umut ve elmanderin takima

pres, baski falan bunlar palavra, elmander pres yapana kadar slow motionda kiyamet kopuyor.

umutun bi rtek artisi vardi, cok formdaydi sezon basi karambol golcusu dedik, ama sonra o da kayboldu.

elmander ve umut yuzunden 4-4-2 den vazgecmiyor hoca, bu koyuyor bana.

Artık 4-4-2'den vazgeçmiştir bence :o Umut ve Elmander son oynadıkları 5 maçta ne yapmışlar ? Gol yok asist yok , pres falan yapıyorlar diyorduk bugün Burak daha çok koştu bunlardan

Geri
Üst Alt