ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Hayirli olsun arkadaslar.

Son dakikalardaki cok kötu olduydum. ne heyecandi offff offf. Allahima sukurler olsun galib geldik.

İşin ilginci bugün geriden geldiğimiz ve bir de direkten dönen topumuzun olduğu şu maçtaki oyunu ligimizdeki herhangi bir takıma karşı oynasak kesin puan kaybederdik.

Özet başladı Ntvspor'da

galibiyetin ardından bende yerimde artık oynamalı bence.:D bende umut en son alıncak adam diyorum. inşallah yekta sivas maçında ilk 11 oynar. elmander eski formunda degil artık galiba. umutta beni deli ediyor. tek forvet oynamak lazım artık.

Elmander beni ilgilendirmiyor artık.

O kadar dedik bu adam olmaz diye konusundan banladılar beni.

Şimdi tartışadursunlar. Ama artık da anlaşıldığı üzere tırt abi bu takımda. Defola.:ka21:

İşte futbol böyle bir şey. Sayfalar dolusu kadroya, sisteme, taktiğe, hocaya attınız tuttunuz...Ama şunu unuttunuz. Fatih Terim ders almaz, ders verir. :)

Şuraya bakın ya sadece 3 takımı elersek şampiyonlar ligi şampiyonuyuz. Çok mu iyimser oldu ne? :) Ama neden olmasın?

Eboue,Muslera,Amrabat dışında yabancı kalmayabilir gelecek sene. Bu da ne kadar kötü transfer yaptığımızı gösteriyor.

sakat sakat oynayan muslera basta olmak uzere formanın hakkını veren burak yılmaz ve oyuna gırıp cırpınan amrabat aydın defans hattına tesekkurler..

hocamız ınsallah bu melo hamıt elmanderden en azından devre arasına kadar hayır gelmeyecegını en sonunda cok gec de olsa gormustur.

yoksa sıvastada hamıtle elmanderle cıkarsak emreyle falan yenılır donerız ozellıkle ılk yarı adamalr dokuldu

Hayırlı olsun.

Abi kafadan hem kesici hemde oyun kurabilen bir defans oyuncu ile başlamalıyız transfere. Dany süper yedek olur bu takıma. En azından birine birşey olduğunda sokarsın oyuna kesmelerini yapar ama devamlılık beklememeli o adamdan. Gerçi bugün kusursuza yakın oynadı ama olsun ben yinede güvenmem.

emre kanat oynayamaz aşırı fiziksiz - hamit böyle oynayacaksa formayı ismiyle sahaya bıraksın mümkünse sahaya çıkmasın galatasaray sosyete futbolu oynama yeri değil

melo formanın pahalı olduğunu anlamalı ve savaşan takım basan takım yenilse de ezen takım istiyoruz ruhsuz takım değil

çok yavaş oynuyoruz selçuk ise toparlanmalı

üst tura çıktık fakat eksiğimiz çok

riera ise papatya falı bu sol bek böyle gitmez

Ercan Taner resmen maçı nerden attı Galatasaray bu golü nasıl anlatıcam der gibi anlattı yine...

muslera-eboue-semıh-dany-amrabat-selcuk-yekta-engın-burak-furkan 11 ıle kalan 3 macı bıtırmelı devre arası ufak caplı bır mudahale ıle ısı gotururuz ınsallah

grupdan ciktigimiz icin puanimiz 16oldu be oleyyyyyy ;)

5 bonus puani kazandik ;)

00.30da ntvde banttan yayın var

Geri
Üst Alt