ŞL 13/14 2.Tur 1.Maç | Arsenal 0-2 Bayern Münih | Maç Sonucu | 19 Şubat

Athl Madrid mazi kazanmazsa bugün iddaa acidan "bitdim beyler bitim" olcam :D

Arsenal maçını ne zaman canlı izlesem adamlar ilk yarı hep oyuncu değiştirmek zorunda kalıyorlar:grey:

Bayernin yedeğinde Steiger ve Müller var.Steiger'in neden yedek olduğunu hala anlamadım?Guardiola istemiyorsa yollasın bize.

Arsenal'ın yedeğinde girebilecek olarak Giroud ve Podolski var.Büyük ihtimalle Giroud girer.Onun da yedek başlamasına anlam veremedim.Giroud'a haksızlık ediliyor.O kadar kötü bir forvet değil

fabianski ilk maçına çıkıyor bu sene. ee wenger yedek kalecini hazır tutmazsan olacaklardan sorumlusu biz değiliz :P

[media]https://www.youtube.com/watch?v=QzeQThKpPkk[/media]

Robben Sagnayi tükürdü,gercek gibi gözükyor.

onurda fayda etmez bence

Beli olmaz. Arenada fayda etmişdi mesela bize karşı yoksa o mac 5 lik olurdu. Akhisara ama faydası etmedi 4lük oldular. Tarihi skor ola bilr belkide yarın.

Juve formda ve ciddiyet ile çıkacaklar gibi biz zayemizde ilede intikam peşindeler sportif anlamında. Trabzona Allah kolaylık versin

Beli olmaz. Arenada fayda etmişdi mesela bize karşı yoksa o mac 5 lik olurdu. Akhisara ama faydası etmedi 4lük oldular. Tarihi skor ola bilr belkide yarın.

Juve formda ve ciddiyet ile çıkacaklar gibi biz zayemizde ilede intikam peşindeler sportif anlamında. Trabzona Allah kolaylık versin

yani birde hami var tecrübesiz trabzonun durumu ortada acımazlar maalesef

yani birde hami var tecrübesiz trabzonun durumu ortada acımazlar maalesef

Normal mucize olmazsa fark olur bencede. Mucize olursa tek farklı yenilirler. Futbol bu beli olmaz dediğimiz bu oyunda beraberlik bile mars jupiter bilmem ne birleşmesi gibi bir mucize olur

Normal mucize olmazsa fark olur bencede. Mucize olursa tek farklı yenilirler. Futbol bu beli olmaz dediğimiz bu oyunda beraberlik bile mars jupiter bilmem ne birleşmesi gibi bir mucize olur

O kadarda değil bence juventusun bu maçı pek ciddiye alacağını zannetmiyorum ve büyük ihtimallede yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkarlar maça

Geri
Üst Alt