ŞL 13/14 2.Tur 1.Maç | Manchester City 0-2 Barcelona | M.S | 18 Şubat | NTV

PSG alır bence ama handikap olmaz.

Kadro:

Sirigu

Maxwell Silva Alex VandWil

Verratt Motta Matuidi

Lucas Ibrahimovic Pastore

3 tane defansif agrikli adam var ortada..misal 4231 de yapabilrdi ..

yani senin dedin gibi handicap bu kadro ile daha zor olur dimi?

Kadro:

Sirigu

Maxwell Silva Alex VandWil

Verratt Motta Matuidi

Lucas Ibrahimovic Pastore

3 tane defansif agrikli adam var ortada..misal 4231 de yapabilrdi ..

yani senin dedin gibi handicap bu kadro ile daha zor olur dimi?

Ben PSG'i pek takip etmiyorum ama Leverkusen oyun disiplininden kopmadıkça tek farklı PSG galibiyeti veya beraberlikten fazlası zor olur bence. Ama sen içine ne doğuyorsa, ne düşünüyorsan onu oyna. Ben yanıltmayayım.

Nastasic, Milner ve Aguero yok.. 3 tane önemli eksik!

En azından Fernandinho var, Nasri'de yedek. Buna da şükür.

Evet, özellikle Fernandinho cok kilit bir isim.. Yaya Toure ile birlikte dünyanin en iyi orta saha ikilisi bence.

Navas ve Silva etkili oynarsa Barcelona savunmasini asmak cok zor olmayacaktir City icin.

Bgx3bFqCAAAw9V9.jpg

Ne diyon oglum, Nastasic ve Milner cogu zaman yedek kaliyorlar.

Mehmet abi özetlemis zaten. Milner'i sürekli elestirip dururlar ama iyi futbolcudur, özellikle Bayern Münih'i parcalamisti deplasmanda. Orta sahanin ortasinda ve kanatlarda forma giyebiliyor ama sadece fazla hantal bir kanat oyuncusuna göre. Clichy-Kolarov sol tarafta oynayacak, onlardan birini kesip Milner'i alabilirdi sol tarafa.

Mehmet abi özetlemis zaten. Milner'i sürekli elestirip dururlar ama iyi futbolcudur, özellikle Bayern Münih'i parcalamisti deplasmanda. Orta sahanin ortasinda ve kanatlarda forma giyebiliyor ama sadece fazla hantal bir kanat oyuncusuna göre. Clichy-Kolarov sol tarafta oynayacak, onlardan birini kesip Milner'i alabilirdi sol tarafa.

Ki Milner'ın savunmaya katkısı da müthiş olurdu. Hazard'ı Zabaleta'yla yardımlaşarak sahadan nasıl sildiğini hatırlamak mümkün.

ama CL maci, evinde oynyior fln.. berki farkli oynarlar ? ^^

PSG de 3lü defansif orta saha cikmis... bilemedim...Handicap orani 4,3 normal galibiyet 2,2

deger mi sence HC orani oynamaya

Paris rahat rahat topunu oynar yurda döner bence. Leverkusen bizden daha vasat bir ekip ve Manchester United kötü haliyle 5-6 tane atmisti.

ama CL maci, evinde oynyior fln.. berki farkli oynarlar ? ^^

PSG de 3lü defansif orta saha cikmis... bilemedim...Handicap orani 4,3 normal galibiyet 2,2

deger mi sence HC orani oynamaya

hocam walla bu leverkusen'in duran top zaafı var bundesliga takip eden bilir

e psg nin duran topları ortada handicap bas geç

Geri
Üst Alt